1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Sůdruh velkomožný je dobrák od kosti, dal by více, ale jako migrant se ještě tak dobře neorientuje v tarifech. Jen těch koblih s řepnou marmeládou co rozdal potřebným a hladovým , neurekom , ani dotaci nechtěl ten migrant z feldvidéku.

8
Před 1 rokem

U Babiše vědí kolik a za co zaplatit! Byl jsem u něho a nebyl jsem spokojen! Přešel jsem jinam a to jsem neměl dělat! Vrátil jsem se a teď vím, že za poctivou práci mám poctivou odměnu v průměru 48 000 Kč měsíčně! Bez debat! A jestli si někdo myslí, že chytrý hospodář bude někoho platit tak, jako platíme my ze státního tu hordu nepotřebných státních zaměstnanců, tak ať si počká až se vrátí k moci bolševici!

1
Před 1 rokem
Miloslav Skřivan

Až přijde bolševik tak to nebude jen horda státních zaměstnanců ale státní zaměstnanci budeme muset být všichni. Takže bude muset ve vlastním zájmu aby plnil své sliby o zaměstnanosti zřídit ještě další nepotřebná místa a vyrábět i na sklady a čekat až se v obchodech pokud možno co nejvíc prodá nebo se prodá do ciziny. Babiš bolševikem byl tak on Vám jistě přání splní. Založí podle přítele Orbána stranu podobnou Fideszu tak si můžete splnit sen i Vy a budete se moci i angažovat.

Před 1 rokem

no a mohla by autorka článku vysvětlit následující?

ta firma podle výsledovky za rok 2022 měla mzdový náklad téměř 580 mil. kč a měla 1.444 průměrného přepočteného pracovníka. zdroj - výroční zpráva firmy uložená v justice.cz

to znamená, že měsíční mzdový náklad je v průměru 48,3 mil. Kč a že pokud počítám správně, je průměrná měsíční mzda 33,4 tis. kč

pokud se nepletu, není pak nějaký náborový plat nezajímavý? 😄

2
Před 1 rokem

Pokud by zaměstnanci dali hromádnou výpověď , nebo šli do stávky , možná by se situace změnila , nebo by firma zkrachovala .

7
Před 1 rokem

No pokud má soudruh Babiš ve svých firmách takový hrubý výdělek jak uvádí ve svých inzerátech tak mu tam nepůjdou dělat ani imigranti,natož naši lidi.

5
Před 1 rokem

Pak se nemůže divit, když tam dělá samej negramot, kterej nedokáže ani zapnout stroj, protože si nedokáže přečíst, co je vypínač

3
Před 1 rokem

Burešovci,jak se vám to líbí...

1
Před 1 rokem

Nabízí i nějaké benefity pro zaměstnance?

3
Před 1 rokem
Jiří Marvan

Práci přesčas zdarma.

4
Před 1 rokem

To by se jistě koblížkům líbilo.

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt