Anoistický hnus.
Tak přesně takoví "inteligenti" jsou nejplatnějšími členy toho spolku. Čím více prázdno v hlavě, tím lépe!
Chtěla bych napsat,komu se tohle může líbit?Ale podle komentářů a výpadů zde, není těžké odhadnout ,komu tohle imponuje.Stejné lůze,jaká se dere k moci a asi se jí to i podaří.A pak nás tohle nehezké vulgární stvoření bude reprezentovat a já se budu marně tvářit před dánskými(dcera tam žije) přáteli,že s tímhle já fakt nemám nic společného.
Je to jen na nás! Už jsme je dvakrát porazili a musíme to udělat znovu. Jde to! Podporujte demokratické strany jak to jen jde. Penězi, aktivní propagací i morální podporou. Zvládneme to. Pro nás i naše děti, nakonec i pro ty co podporují Babiše, jelikož oni nevědí co činí.
Sprostá žena říka sprostá,urážlivá slova.Komu se to líbím pátá cenová,je na tom stejně jako ona....
Zbytečně to komentujete, bylo to řečeno v afektu. Já kdyby mě s tím naštval, tak bych si ulevil taky a možná hůř. A kdo vy, jak by jste reagovali vy , který to tady komentujte. To je jejich věc. Stejně ty komentáře stojí za prd jenom si ulevujete, kdo je horší , jako malé děti.
Diví se téhle podlosti někdo? To, co předvádí sekta ANO, je jenom pokračováním hnoje, který léta předvádí její guru Babiš. Jakej pán, takovej krám. Husopaska Schillerová prokázala, z jaké spodiny se rekrútují Babišovy loutky.
Paní Bednářová, lze očekávat od pohůnků kádrového komouše, agenta STB a majitele profikorupčního hnití STBANOFERT něco jiného?
No oni v tom ANO takhle mluví všichni. Je to jejich jediné téma, kterému opravdu rozumí. Není to málo?
Až moooc 🤣
No jistě FORUM24 jak jinak, že?
Čili vy nemáte problém s tím, že Alenka lže, ale s tím, že o tom F24 píše. Krásná sonda to nitra koblížkovy duše.
bohužel už jsem značný pamětník a asi proto mi mi ta pani soudružka přípomíná totalitní dobu kdy se lhalo taky pro odměnu ...Je vidno ,že to ONA nezapoměla taky.
A to chcete rict, ze Fiala, Stanjura nebo Rakusan nelzou??? Ale no tak pametniku.
Na to jsme snad u opozice zvyklí.Může si podat ruku s Konečnou, která svedla svou hloupost na nějakého asistenta.
souhlasím, jenom bych upřesnil, že to nebyla hloupost, ale buranství a lež.
Schillerová je jen prodejný komik…až Babiš bude na věčnosti, ona vstoupí klidně do ODS, jen aby mohla brát stotisícové mzdy a naparovat se “vytuněná” přes Photoshop jako “štíhlá mladice”😂
to jste ovšem poněkud přehnal!!! naša Alenka Pávica je lingvistický odborník, ekonomický Albert Einstein, Matka Tereza a atd... požór vy jeden pětidemolé, Alenka nikdy nezradí, ta se nechá s Guru i pohřbít, protože, co ji i tak zbývá dělat? Hajzlbábu na Hlaváku...
Zcela evidentne maji tuto diskuzi babisky v nejake skupine, protoze se tu vyskytuji daleko vice nez v jinych. Proto bych na vas mel jeden dotaz:
Proc by mel clovek volit ANO?
Dokazu pochopit lidi co voli SPOLU, KSCM, Zeleny, Piraty, STAN, ale proc zrovna ANO?
Stranu kterou vlastni jeden z nejvetsich polistopadovych zlodeju. Stranu, kde zitra neplati to co rekli dnes. Stranu ktera rozjela nejvetsi inflaci za poslednich 20let. Behem 2 let zvysili mandatorni vydaje o vice nez 200Mld.
Dokaze nekdo odpovedet? Nebo jenom hodite mracouna?
Dopovím za Vás - stranu (ANO), která za dobu covidu zavinila nejvyšší úmrtnost na covid v přepočtu na počet obyvatel v rámci Evropy - jednalo se o cca 40.000 lidí. A to vše kvůli volbám, jak si jistě mnozí pamatují.