1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 dny

Anoistický hnus.

345
Před 2 dny
Ivan Veber

Tak přesně takoví "inteligenti" jsou nejplatnějšími členy toho spolku. Čím více prázdno v hlavě, tím lépe!

255
Před 2 dny

Chtěla bych napsat,komu se tohle může líbit?Ale podle komentářů a výpadů zde, není těžké odhadnout ,komu tohle imponuje.Stejné lůze,jaká se dere k moci a asi se jí to i podaří.A pak nás tohle nehezké vulgární stvoření bude reprezentovat a já se budu marně tvářit před dánskými(dcera tam žije) přáteli,že s tímhle já fakt nemám nic společného.

497
Před 2 dny
Ilona Vinsova

Je to jen na nás! Už jsme je dvakrát porazili a musíme to udělat znovu. Jde to! Podporujte demokratické strany jak to jen jde. Penězi, aktivní propagací i morální podporou. Zvládneme to. Pro nás i naše děti, nakonec i pro ty co podporují Babiše, jelikož oni nevědí co činí.

472
Před 2 dny

Sprostá žena říka sprostá,urážlivá slova.Komu se to líbím pátá cenová,je na tom stejně jako ona....

315
Před 2 dny
Jan Kolomazník

Zbytečně to komentujete, bylo to řečeno v afektu. Já kdyby mě s tím naštval, tak bych si ulevil taky a možná hůř. A kdo vy, jak by jste reagovali vy , který to tady komentujte. To je jejich věc. Stejně ty komentáře stojí za prd jenom si ulevujete, kdo je horší , jako malé děti.

91
Před 2 dnyUpraveno

Diví se téhle podlosti někdo? To, co předvádí sekta ANO, je jenom pokračováním hnoje, který léta předvádí její guru Babiš. Jakej pán, takovej krám. Husopaska Schillerová prokázala, z jaké spodiny se rekrútují Babišovy loutky.

110
Ivana Bednářová

Paní Bednářová, lze očekávat od pohůnků kádrového komouše, agenta STB a majitele profikorupčního hnití STBANOFERT něco jiného?

47
Před 2 dny

No oni v tom ANO takhle mluví všichni. Je to jejich jediné téma, kterému opravdu rozumí. Není to málo?

191
Před 2 dny
Václav Hanuš

Až moooc 🤣

41

No jistě FORUM24 jak jinak, že?

112
Před 2 dny
Alena Tříšková

Čili vy nemáte problém s tím, že Alenka lže, ale s tím, že o tom F24 píše. Krásná sonda to nitra koblížkovy duše.

152
Před 2 dny

bohužel už jsem značný pamětník a asi proto mi mi ta pani soudružka přípomíná totalitní dobu kdy se lhalo taky pro odměnu ...Je vidno ,že to ONA nezapoměla taky.

268
Před 2 dny
Jaroslav Kaňka

A to chcete rict, ze Fiala, Stanjura nebo Rakusan nelzou??? Ale no tak pametniku.

201
Před 2 dny

Na to jsme snad u opozice zvyklí.Může si podat ruku s Konečnou, která svedla svou hloupost na nějakého asistenta.

123
Před 1 dnemUpraveno
Jozef Olsiak

souhlasím, jenom bych upřesnil, že to nebyla hloupost, ale buranství a lež.

18
Před 2 dny

Schillerová je jen prodejný komik…až Babiš bude na věčnosti, ona vstoupí klidně do ODS, jen aby mohla brát stotisícové mzdy a naparovat se “vytuněná” přes Photoshop jako “štíhlá mladice”😂

27
Před 1 dnem
Jaroslav Ther

to jste ovšem poněkud přehnal!!! naša Alenka Pávica je lingvistický odborník, ekonomický Albert Einstein, Matka Tereza a atd... požór vy jeden pětidemolé, Alenka nikdy nezradí, ta se nechá s Guru i pohřbít, protože, co ji i tak zbývá dělat? Hajzlbábu na Hlaváku...

20

Zcela evidentne maji tuto diskuzi babisky v nejake skupine, protoze se tu vyskytuji daleko vice nez v jinych. Proto bych na vas mel jeden dotaz:

Proc by mel clovek volit ANO?

Dokazu pochopit lidi co voli SPOLU, KSCM, Zeleny, Piraty, STAN, ale proc zrovna ANO?

Stranu kterou vlastni jeden z nejvetsich polistopadovych zlodeju. Stranu, kde zitra neplati to co rekli dnes. Stranu ktera rozjela nejvetsi inflaci za poslednich 20let. Behem 2 let zvysili mandatorni vydaje o vice nez 200Mld.

Dokaze nekdo odpovedet? Nebo jenom hodite mracouna?

48
Před 2 dny
Václav Chodounský

Dopovím za Vás - stranu (ANO), která za dobu covidu zavinila nejvyšší úmrtnost na covid v přepočtu na počet obyvatel v rámci Evropy - jednalo se o cca 40.000 lidí. A to vše kvůli volbám, jak si jistě mnozí pamatují.

27
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt