Tak já spolehlivě vím, koho volit určitě nebudu.
Tak ať to tak pokračuje!!
Doufam, ze ANO bude co nejdriv nasledovat socany do zapomneni
Okamura a konecnikova delaji podvod na volice. Vytvareji koalice, ale nechteji se k tomu priznat, protoze se boji, ze by neprekrocili hranici pro vstup do snemovny pro koalice.
Piratum se nedari maskovat hon na koryta. Udelaji pro ne evidentne cokoliv. Klidne se sprahnou i s buresem. Nastesti se zda, ze neprelezou pres 5%, takze kazdy, kdo jim da hlas, tak ho vlastne zahodi. Tech pravicovych by byla skoda.
Pozitivní.
Jestli jsem snad dosud váhal, tak po Babišových primitivních volebních bilbordech jsem se pevně rozhodl, že budu volit "Nejhoršího premiéra na světě".
Tak určitě není bez chyb, ale pořád lepší než nabídka nynější opozice a komunistů.
cha,cha, jako vtip, docela dobrý. Šafr, přidat na tlaku ale pozor, na uvolněný svěrač!
Nedokaze si ani precist autora clanku a musi napsat nenavistny komentar na novinare, kdyz clanek konstatuje zverejneny pruzkum verejneho mineni.
Hustyy.
Ani dotační a reklamní podvody, ani nezdaněné francouzské zámečky, ba ani kluk s kriminálníkem na Krymu StBabišovi nezlomil vaz, ale červená čepice a podpora Trumpa se nakonec ukáže jako ten poslední hřebíček!
Spíše bych to viděla na to, že to lavírování mezi názory už začíná jeho voličům vadit. Jednou je to tak, druhý den onak, za týden zase jinak.
Hmmm, menšinová vláda ANO...to pro Bureše bude těžké.
Musel by jít do koalice s dvěma ze tří SPD - Motoristé - Stačilo!
Za současné situace.
To jsem zvědav, co by na to řekli jeho voliči.
"Našim" , tj. SPOLU a STAN, dost ubírá přepočet hlasů na mandáty, kdy vítěz je zvýhodněn.
To už tady bylo. Babiš se připravoval jak bude premiérem a dopadlo to jinak. Měla jsem strašnou radost . Mám ráda inteligentní lidi. To že jedna pomýlen
.
Krysa se poučila a hraje divadlo.
Fešáku z lůzy,nedáš si pokoj. KDyž už se tak ukájíš, máš někdy dost?