1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Tak já spolehlivě vím, koho volit určitě nebudu.

1
Před 1 měsícem

Tak ať to tak pokračuje!!

8
Před 1 měsícem

Doufam, ze ANO bude co nejdriv nasledovat socany do zapomneni

Okamura a konecnikova delaji podvod na volice. Vytvareji koalice, ale nechteji se k tomu priznat, protoze se boji, ze by neprekrocili hranici pro vstup do snemovny pro koalice.

Piratum se nedari maskovat hon na koryta. Udelaji pro ne evidentne cokoliv. Klidne se sprahnou i s buresem. Nastesti se zda, ze neprelezou pres 5%, takze kazdy, kdo jim da hlas, tak ho vlastne zahodi. Tech pravicovych by byla skoda.

Před 1 měsícem

Pozitivní.

Před 1 měsícemUpraveno

Jestli jsem snad dosud váhal, tak po Babišových primitivních volebních bilbordech jsem se pevně rozhodl, že budu volit "Nejhoršího premiéra na světě".

6
Před 1 měsícem
Ivan Honč

Tak určitě není bez chyb, ale pořád lepší než nabídka nynější opozice a komunistů.

3
Před 1 měsícem

cha,cha, jako vtip, docela dobrý. Šafr, přidat na tlaku ale pozor, na uvolněný svěrač!

28
Před 1 měsícem
Alena Waberžinková

Nedokaze si ani precist autora clanku a musi napsat nenavistny komentar na novinare, kdyz clanek konstatuje zverejneny pruzkum verejneho mineni.

Hustyy.

21
Před 1 měsícemUpraveno

Ani dotační a reklamní podvody, ani nezdaněné francouzské zámečky, ba ani kluk s kriminálníkem na Krymu StBabišovi nezlomil vaz, ale červená čepice a podpora Trumpa se nakonec ukáže jako ten poslední hřebíček!

4
Před 1 měsícem
Jan Frydrych

Spíše bych to viděla na to, že to lavírování mezi názory už začíná jeho voličům vadit. Jednou je to tak, druhý den onak, za týden zase jinak.

2
Před 1 měsícem

Hmmm, menšinová vláda ANO...to pro Bureše bude těžké.

Musel by jít do koalice s dvěma ze tří SPD - Motoristé - Stačilo!

Za současné situace.

To jsem zvědav, co by na to řekli jeho voliči.

"Našim" , tj. SPOLU a STAN, dost ubírá přepočet hlasů na mandáty, kdy vítěz je zvýhodněn.

Před 29 dny

To už tady bylo. Babiš se připravoval jak bude premiérem a dopadlo to jinak. Měla jsem strašnou radost . Mám ráda inteligentní lidi. To že jedna pomýlen

.

Před 1 měsícem

Krysa se poučila a hraje divadlo.

Před 1 dnem
Macek Ginter

Fešáku z lůzy,nedáš si pokoj. KDyž už se tak ukájíš, máš někdy dost?

Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt