Lepší všichni čerti z pekla, nežli jedna ženská vzteklá. (Staročeskà hra Mastičkář)
Jo, pánové přestavají z vás být alfa samci a to se vám nelíbí. Jen by mne zajímali zásluhy dvou předchozím ministrů obrany? Pochlubte se, jakých úspěchů v přezbrojení dosáhly oni?
Výjimečně souhlasím s Babišovým novinářem - tahle ženská tam nemá co dělat!
Forum už zase nadává,hnus.
Asi jste tomu článku moc nerozuměl, že?
asi toho stbáckého pohůnka když byl malej máma tloukla tak nemá ženy rád
no jo Jindřich hrdina mračounuje o sto6, taky tě ženy ponižovali že je nemáš rád ?
Nevím jaký je to novinář,ale v tomto případě s ním souhlasím.Černochová by měla stát u plotny a neodcházet od ní, protože tam když připalí nějaké jídlo,tak se nic nestane.Kdežto jako ministryně obrany,pohnojila co mohla,viz předražené stíhačky, které platíme a budeme je mít za 10 let.To je jako když bych si koupil a zaplatil auto a mohl ho používat až za 10 let,tak to už bude zrezivělé .
Přátelé, nejprve bych se zeptal ctihodného p. Šafra jak dlouho a kdy byl na povinné vojně a zda-li vůbec. Jelikož jsem plnil vojenskou prezenční službu v roce 1961, tak musím dát p. Koreckému z velké části za pravdu a dodnes nemohu pochopit, jak se podařilo médiím zblbnout národ ke zvolení Pávka prezidentem. Holt mládí je v každé době nepoučitelné a platí to historicky po staletí.
Hlupáci co volili Babiše by asi neměli mít pocit ,že můžou někoho moralizovat je to trapné nikdo není větší amoralni špína než placenej StB udavac a soudně uznanej lhář
Nevím proč se pan Šafr, pověstný svými provládními postoji, diví názoru na obsazování funkce ministra obrany ženami. Faktem zůstává, že i kdyby se na hlavu postavil, tak nezmění skutečnost, že obsazování rezortu ministra obrany ženami se nějak neosvědčilo a pan Korecký na tuto skutečnost pouze trefně poukázal. Faktem také zůstává, že paní Černochová už je dlouhodobě známá svým přehnaným aktivismem, navíc stále vykonává funkci radní pro školství na Praze 2, což jistě zabírá také nějaký čas. Není se co divit, když si potom zaskočí i na Ministerstvo obrany, kde svými příkazy zasahuje do kompetencí náčelníka generálního štábu, že ten už má takového přístupu dost. Jsem přesvědčen, že problém se nevyřešil, jen se odsunul. Při tom, jak extenzivně si dominantní paní Černochová prosazuje svoje pravomoci, budou rozpory dále pokračovat. Možná se jen bude napětí před veřejností více skrývat.
Myslím, že jste to vystihl naprosto přesně. Z příspěvků, či článků pana Šafra je mi téměř vždy špatně, protože ten kdyby mohl tak vládě vleze do zadele, a to i fyzicky ....
Už jsem dlouho na světě, ale nikdy nebyli v mediálním světě větší hlupáčci a hulváti než je Šafr, Hovorková, Doležal aj. z Forum.
A ministrně obrany? Parkanová uměla zpívat ( špatně), Peak neuměla nic a tato krvežíznivá Marfuša je peklo pro Česko. Pro tyto nebožky jsou to jenom politické trafiky - odbornost nula. Chudáci vojáci!
A pokud to Šafr obhajuje, tak jenom veřejně dokazuje, že má v hlavě totálně vymeteno!!!
Já vám za mnohem větší hlupáky ty co příspívají do Parlamentních novin a všech rádoby novin na internetu. Ale tak chápu, že hlupák a hulvát se nezmůže na to, aby nepsal v čem a proč v článku nesouhlasí, ale rovnou úráží. Navíc máte problém chápat psaný text (tedy pokud jste si ten článek vůbec přečetl).
Kam Šafr a spol posune laťku rektálního alpinismu do útrob slepence? Musím uznat, že napsat takovýto pamflet chce opravdu silný žaludek. Nechává si Šafr taky štěkat? Jako milý pan Wollner?
Kam se hrabali jeho předchůdci z původního Rudého práva. ....
Starej se o svého slovenskýho udavače, charktere eskalátoru.
Však to taky není žena, ale babo-chlap.
Ty budeš doma ušlapnutý, troubo.