1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 dny

Poslanec Juchelka zřejmě ve škole nedával pozor. Oblbuje lidí, co rovněž matematice nefandí.

On je manipulátor s fakty a stydím se, že je ze stejného kraje jako já.

Je to tragéd a měl by se vrátit do Hallo novin a tam ty lži psát.

Co to jsou za lidi???

Pro peníze cokoli!!!

55
Rostislav Kopec

To jsou Svědkové Burešovi...

42
Před 4 dny

Juchelka ze sebe dělá troubu jenom aby se zalíbil Babišovi a dostal nějaké teplé místečko.

154
Před 4 dny
Roman Maleček

Babišovi,který si nepamatuje ani jeho jméno, jak jsme viděli v televizi v přímém přenosu.

129
Před 3 dny

Vítěz voleb v osmi krajích, soukromá sekta ÁNO, slibovala že vrátí voličům to co jim současná vláda vzala 🫡

Mám otázku na hnutí ANO. Už se vrátilo to, co údajně vláda vzala lidem? Jen že máte hejtmany v 8 krajích a nic se neděje...

Byla to tedy od začátku jen lež?

Před 4 dny

Obezita mu leze na mozek.😂

73
Před 4 dny
Jiří Smetana

Juchelkovi? Na jaký?

38
Před 4 dny

Pan Juchelka už od úplně prvního pohledu na něj budí dojem velkého inteligenta..😂

3
Před 4 dny

Nelze očekávat, že blábolišovo služebnictvo zvládlo učivo základní školy, když ten nejchytřejší z ANO, sám velký guru a majitel sekty, při rozpravě o výdajích na obranu v Poslanecké sněmovně prohlašuje, že 2 x 5 je jedna.

100
Před 4 dny
Pavel Rotter

Už se teším, jak budete všichni prskat, až ANO vyhraje volby :-)

21
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 4 dny

pamatuju z mládí ,že v totáči rusové třeba lhali i v tom ,že prý rozdojili kozla. Každý se tenkrát bál se zlořádem nesouhlasit . Na Juchelkovi je zřejmé odkud čerpá pitomosti . Ale jedno z té ostudy je poučné. Voliči ANO se stále bojí s pitomostma nesouhlasit. To je sjednocuje k protestu.

Ps: On , jejich velký vůdce ANO toho kozla "rozdojí" taky jako to už kdysi dokázali soudruzi v sovětském svaze .

3

O procenta nejde, jde o to mit zbrane, se kteryma se da Rusum branit bez ohledu na procenta, pokud bude blizko realne nebezpeci, nikdo nebude prepocitavat procenta, ale vezmou se skutecne penize kdekoli, radeji chudy nez otrok komunistu.

7
Před 3 dny
Jaroslav Moureček

Ještě lidi, kteří by ty zbraně ovládali.........

Před 4 dnyUpraveno

Líbí se mi ten Alešův vyděšený výraz ve tváři, jako u správného člena sekty.

Mají to samozřejmě i další poskoci, avšak naprostou jedničkou je

Vildumetzová Mračková, její oči spatřily samotného Belzebuba ..

Odkaz

12
Před 4 dny

Ono to, že to nezná Juchelka, který jako všichni z ANO říkají hlouposti, mne neuviduje, ono i Šilerová onehdy u Moravce kvákla hloupost, na kterou ohledně eet, zareagovala mistoguvernérka čnb, že to nesedí. Na to už nic neřekla. Bože jaké to má Ano odborníky. Ono ani Stanura není nic moc.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt