Navýšení nejsou jenom čísla ,ale mld které nemáme, viz propad letošní vyroby a navíc už letos chybí do 2% cca 10mld.. A to je před podpisem jadro za 400mld ???
On za to pan Juchelka nemůže, i ve svém předchozím angažmá nebyl zrovna úspěšný a důvěryhodný. 😁😉
No on ovšem není jediný, třeba takový ministr zdravotnictví Adam Vojtěch měl rovněž kvalifikaci:
Odkaz
To je přece jedno, že plácá úplné blbosti. Své obdivovatele si u nás zajisté najde.
Na střední škole jsme zažili učitelku zeměpisu, která jednou při hodině pronesla: "Já neplácám, to já jen tak."
Babišův poslanec Juchelka stejně jedou s celým LhANO skončí v pekle.
Kdokoliv v ANO má výchozí strategii lež a jejich kombinace!!!
Pan Juchelka je obyčejný přisluhovač sekty jednoho udavače, STBáka a komunisty Bláboliše.Ale asi mu to zjevně nevadí.
Přestat lhát? Člověče, neblázni, co by pak dělal? Však lež je zásadním politickým nástrojem té party zemských škůdců kolem agenta Bureše 🙂
Matematiku ZŠ by si spíš měl osvěžit ten elektrikář, co sedí na financích. Těch pár měsíců do voleb snad nějak přečkáme.
v čem tak strašně strádáš ?
nemáš na chleba, mléko nebo dobroty z Kostelce a Vodnatý kuře ?
ale přes 30% primitivů národa jim na ty lži skáče, to je nejhorší
Mne trochu fascinuje, že člověk, který se živil v medůze-kultuře, je odborníkem na sociální politiku. Což je dle mého hodně složitá oblast.