1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 13 dny

Navýšení nejsou jenom čísla ,ale mld které nemáme, viz propad letošní vyroby a navíc už letos chybí do 2% cca 10mld.. A to je před podpisem jadro za 400mld ???

Před 13 dny

On za to pan Juchelka nemůže, i ve svém předchozím angažmá nebyl zrovna úspěšný a důvěryhodný. 😁😉

6
Před 13 dny
Ondřej Kozel

No on ovšem není jediný, třeba takový ministr zdravotnictví Adam Vojtěch měl rovněž kvalifikaci:

Odkaz

www.youtube.com
Píseň My Way, zpěv Adam Vojtěch - Show Jana Krause 7. 10. 2020
Hana Zagorová, Štefan Margita, Adam Vojtěch, Daniel Vávra.TV premiéra 07.10.2020 – 21. epizoda XI. řady (S11, E21)Datum a místo neveřejného natáčení: @ArchaT
1
Zobrazit další 2 reakce
Před 13 dny

To je přece jedno, že plácá úplné blbosti. Své obdivovatele si u nás zajisté najde.

12
Před 13 dny
Linek Ladislav

Na střední škole jsme zažili učitelku zeměpisu, která jednou při hodině pronesla: "Já neplácám, to já jen tak."

5
Před 12 dny

Babišův poslanec Juchelka stejně jedou s celým LhANO skončí v pekle.

Před 12 dny

Kdokoliv v ANO má výchozí strategii lež a jejich kombinace!!!

1
Před 13 dny

Pan Juchelka je obyčejný přisluhovač sekty jednoho udavače, STBáka a komunisty Bláboliše.Ale asi mu to zjevně nevadí.

3
Před 13 dny

Přestat lhát? Člověče, neblázni, co by pak dělal? Však lež je zásadním politickým nástrojem té party zemských škůdců kolem agenta Bureše 🙂

4
Před 13 dny

Matematiku ZŠ by si spíš měl osvěžit ten elektrikář, co sedí na financích. Těch pár měsíců do voleb snad nějak přečkáme.

6
Před 13 dny
Patrik Dohnal

v čem tak strašně strádáš ?

nemáš na chleba, mléko nebo dobroty z Kostelce a Vodnatý kuře ?

4
Zobrazit další reakci
Před 12 dny

ale přes 30% primitivů národa jim na ty lži skáče, to je nejhorší

1
Před 12 dny

Mne trochu fascinuje, že člověk, který se živil v medůze-kultuře, je odborníkem na sociální politiku. Což je dle mého hodně složitá oblast.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt