Nikdy jsem ANO nevolil, protože je svým programem (resp. absencí programu) mimo moji politickou orientaci.
Ale když vidím, jak jsou z něj naši "liberální" "demokrati" hysteričtí, možná mu to příště hodím... 😄
Tím chcete říct, že vlastně vy taky žádný program nemáte, tak to hodíte těm pravým.
Šašci z ANO se již dokonale proměnily jen v Babišovo stádo a jejich vůdce StB Babiš jásá
Oni takoví byli vždy. Sem tam se sice někdo s náznakem vlastního myšlení objevil, ale ten brzy stádo opustil.
Když vidím Juchelku tak mě to připomene dětství. Náš řezník v ulici měl za výlohou vystavenou prasečí hlavu s plátkem citronu v hubě...
Prase je ,ale inteligentni ,samostatný!
Sebeztrapnění jsou především úderné články tohoto typu. Samozřejmě vždy pouze jedním směrem, ta vládní parta má přece na hlavě svatozář. A taky to tady děláte skoro všichni.
Tak ale ta hierarchie v té sektě je více než očividná. Všichni ostatní se za ním táhnou jak smrad. Proč to ale dělají, já nikdy nepochopím.
Je velice zajímavé, že Juchelku a všechny kolem Babiše okamžitě nazýváte služebníky a poskoky ale třeba Nerudovou do ranku Rakušana poskokem ani loutkou nenazýváte, přitom je evidentní že pro STAN ani pro ČR neudělala nic a pan Farský je evidentně prázdný jak člověk natož politik a tak opět otázka jak se tito lidé zasloužili o kandidaturou do EP?Na domýšlení si poraďte sami
Přesně jak píšete.
Pravil Juchelka.Člověk z Bílovce,který nic pořádného nedělal a nic užitečného nevytvořil.Vždy se na někoho přisál jak pijavice (Krajčo,Babiš) jen aby nemusel makat.Však taky podle toho vypadá v..ř.
A co váš Mareček Benda. Od 18ti ještě nesáhl na práci protože má mozol na zadku od sezení v PS a prý vystudoval v Plzni? PRÝ.! Nebylo to náhodou u Nerudové? Tam se také dobře studovalo .Pěkná sebranka ta pětihrůza.
Pan Juchelka myslí a mluví stejně jako vypadá a hlavně, co mu Babiš dovolí vypustit z té jeho ot-leme-né huby.
Nakonec se dozvíme, že na hradě ty podržtašky nikdy nebyly, stejně jako Babiš v EP při projednávání Green dealu.
Jako se dovídáme, že druhý pilíř spoření k důchodu je nezbytnost, i když jsme ho zrušili. Za pár let se dozvíme, důchody kolabují, protože nikdo nechtěl zvýšení věku do důchodu jenom my ANO. ANO lhát nám jde beze studu a bez zardení.
Estébákova kohorta na síti X (Twitter) vypadá, jako by jednotlivci soutěžili o blba století. A objevují se “nové tváře”, které okamžitě obsadí první místo. Dlouho vedl svou jednoduchostí Feranec. Pak ovšem přispěchá Jermanová, trumfuje Malá. A když už myslíte, že cena pro blba je v dobrých rukách, objeví se Balaštíková, kterou ovšem ještě ten den sejme zcela neznámá Mádlová. Pominu-li denodenní zběsilost Schillerové a Karla s Havlíčkem. Ta koncentrace blbů kolem fízla, to je až podezřelé.
jo mě ty vaše "úvahy" baví !
Džuchelka bude bezesporu lepším ministrantem než Jurečka.. váží o pár desítek kilogramů víc....
Juchelka?....jo ,to je ten převlíkač kabátů ,z jedný strany do druhé ....z toho je jednomu na blití.