Uplne zive vidim Chujelku nekde v cirkusu.
Ja i v obrazku Josefa Lady - Zabijacka
Lidé tvořící FORUM24 coby lokajové vládnoucí koalice třesoucí se o svá koryta jsou čím dál trapnější.
A co vlastně rozporujete?
Ta poslední věta je v článku nejdůležitější, byl kovid, tedy příležitost rozkrást veřejné finance v takové míře, která se opakuje maximálně jednou za sto let. Kdo by se patlal s nějakou důchodovou reformou, na to nebyl čas.
Termín "velmi prostým masám" se mi nelíbí tím že někoho nálepkujete a dáváte tím najevo že jste něco víc jenom projevujete svoji malost, podotýkám že nejsem volič ANO a s jejich politikou nesouhlasím
To říkají voliči ANO většinově, protože se za to stydí.
forum se tu už skoro dva roky ztrapnuje svymi zpravami o ukrajine a ani netuší že lide už davno temto lžím ktere se většinou zakladají na jedna paní povídala nevěří takže sami sobě zamette před vlastním prahem nikdo vam nevěří proč furt otravujete
Od kdy se rusáček řadí mezi lidi ?
Pokud tě to tady otravuje, nemusíš to číst ani psát.
Ať jede tento pan Juchelka a pan Havlíček někam na dlouhodobou dovolenou a vezmou si s sebou paní Schillerovou. Já na to přidám. ANO, bylo by líp.
Lidem, kteří ve své době změnili názor na vstup spřátelených armád do ČSSR v roce 1968 podle toho, jak to byl nutné, stačilo napsat " byl jsem pomýlen a se vstupem souhlasím ". To je dnešní ANO. Akorát se nezdravi čest práci, ale čest Babiš.
Jj Petru Pavlovi to vysvětlil jeho otec a rodinní přátelé z Moskvy. Dle jeho životopisu.
Babiš a Okamura jsou neskutečně velký zlo.Tihle dva chcípáci by se měli vrátit odkud pochází.Jedině co jim jde,je posouvat líbivé argumenty,zasévat nenávist a zlo.A ty jejich podrž tašky?vúbec jim nevadí že jsou jen kuřichvosti přivandrovalejch vandrákú
V předvolebních programech mělo ANO individuální důchodové účty , kde by si každý mohl sledovat , jaký bude mít důchod .
Co ANO udělalo pro realizaci tohoto programového záměru a jaká je aktuální situace ? Podalo v tomto směru nějaké legislativní návrhy ?
Pokud by s ANO jednali,dozvěděli by se to.
"Ten se velmi líbí sám sobě, takže tam ten cyklus končí." Ale ne, roztáčí ho dál, když se oněm velmi prostým masám snaží lichotit způsobem, kdy z ukvokané slepice je skrze mazání medu kolem huby ladná labuť a z přitroublého uhýkaného krocana vznešený páv😎 Na to prosťáčci toužící po vlastní důležitosti slyší.