"Zákonné normy splňuje ".... Splňuje ,nesplňuje,je nepodstatné.Podstatné je, že se s ním nedá 100% pracovat.Chyba!
Ale než mě začnete freneticky podporovat,jsem sympatizant vlády,to pro upřímnost.Ale toto je chyba.
Oceňuji ale, (jen odvahu) začít řešit nelehký úkol,(před kterým mnozí couvali,než by ho začali vůbec řešit)ale rozhodně ne průběh digitalizace.
Nechte toho, kúrňa !
V dalších volbách ho zvolíme, to už se možná Piráti budou jmenovat jinak,
no a bude mít na to další 4 roky aby to napravil !
Co !
Nevěříte mu ?
😂😂😂
Mám obavy, že ta slavná digitalizace - plod to ducha a umu pana ministra Bartoše - bude mít dvě etapy: nejprve potíže růstu a potom růst potíží!
Základní (záměrnou) "chybou", která se v politice opakuje je, že se náprava způsobených chyb svěřuje těm, kteří je způsobili.
Chce to důkladnou nezávislou analýzu chyb, odstavení odpovědných, a to by se přišlo na odpovědi.
Tato vláda kryje vlastní špínu, a tak koná proti České republice.
Není to vláda odborníků, ale podvodníků, kteří páchají škody na několik příštích generací.
Ale to už tu máme nepřetržitě minimálně od roku 1948. Nic nového.
Admirál Bartoš je každopádně odvážný reformátor, nikoli šedivý a nudný sběratel politických bodů, jako zbytkové, kteří ho velmi lacině kritizují. Jediný kompetentní kritik, kterého jsem slyšel, byl prozatím pan architekt Kasl, a z jeho vyjádření bylo jasné, že si uvědomuje, jak je situace s digitalizací obtížná a jaké výhody do budoucna přinese. Že finanční a existenční škody jsou pouze teoretické, nikoli skutečné, a že nynější ztráty překonají budoucí zisky. Samozřejmě, preference Pirátů aféra s digitalizací příliš neovlivní, protože pirátský elektorát už dávno nešustí papírem, ale nulami a jedničkami.
Prý lacině kritizují 🤣 I pologramotná lesní opice by to před spuštěním paralelně testovala, nebo alepsoň řekla, že to bude trvat déle a předala to v nějakém slušném stavu. Místo toho jsme viděli v televizi Bartoše jak nadává Havlíčkovi, který říkal, že se stane přesně co se stalo, že tomu nerozumí a že všechno pojede na jedničku. A hle, Havlíček měl pravdu. Bartoš je prostě naprosto neschopný manager a nemá předpoklady dělat politiku, měl by odejít.
Chtěl bych vidět, jak by asi dopadl manager, který by měl v soukromé firmě na starost software systému a firma kvůli tomu nejela a přišla o miliony. Ne firma by to řešila hned, protože potřebuje vydělávat. Pokud by to manager nevyřešil okamžitě tak by okamžitě letěl a sehnal by se někdo kompetentního. Aneb..Bartoš nemá žádnou zodpovědnost, lidé ho ihned vyhodit nemohou. Tak ten neschopa vesele dál úřaduje.
Ať neodchází - klidně. Ať ale dělá zadarmo a bez všech výhod. Už se napakoval dost a zatím vyrobil jen zmetek, který by měl opravit na vlastní náklady. je jasné že sebereflexe u něho do úvahy nepřichází - už se vynořuje "Já ne - to ONI".
Pane ministře, Vás nelze nazvat jinak než JOUDOU. To bylo arogantního vytahování v dubnu květnu jak to půjde par exelant, jak jste vychloubacne až nablble odpalkovaval připomínky a kritiky a ejhle je to neskutečné paskvil a bordel. Co takhle z toho vychovat, klidně i se zbytkem Vašich neschopných politiku pirátské strany s petikolky.
Ivane, sliboval jsi, že to bude fungovat do konce srpna. Máš na to dva dny. Vlastně už jen jeden den. Dnešek nepočítám, protože ajťákům už jistě padla a v sobotu se žádnej ajťák do práce nepohrne. A v neděli je prvního září. Takže jsi co? Takže jsi lhal!
Na svém místě úspěšně přetrvává Bartoš.
Takový ,, Portál Dopravy", co běží od roku 2022 také nefunguje jak by měl, že.
Případ: Přestupek, který nabyl právní moci 12. 06. 2024 - zákaz řízení, se do evidence karty řidiče zaevidoval 28. 08. 2024. Do tohoto data, osoba v evidenci měla status - žádný přestupek / žádný zákaz řízení. Jen tak dál.......
A vzpomínáte si na začátek registru vozidel?!To byla mela!😉auta nešla přepisovat registrovat nové koupená atd.Také jsme se hroutili a dnes?Nikdo už neví!To jen pro objektivitu ,ne obhajobu nefunkční digitalizace st.řízení.