EET si nevydělalo ani na vlastní provoz. Přineslo to jen zdražování a zánik malých provozoven.
Tedy zbývá jen latinské Cui bono "v čí prospěch, komu to poslouží ?".
Slouží to těm velkým nadnárodním společnostem. Čím více pochcípá malá konkurence, tím více bude monopolizace a lépe se jim bude zdražovat.
No jasně.Co by taky mohlo z almary vypadnout.EET je lék na všechno.Vydělá desítky, možná stovky miliard.Jenže ono to není tak růžové.Sice nejsou lidé neviňátka ale nikdo tu nekrade tak jako Bába.Jenže to ona nepochopí.Ono totiž není nad to, když pan velkouzenář vidí pod pokličku své konkurenci.To se to pak zaklekává, a vydělává.
Odkaz
Odkaz
Odkaz
Odkaz
Soudružko, pokud náklady na EET byly 2 mld. a doměrky DPH ve výši nižších desítek milionů, tak je to naprosto neefektivní nástroj. Ale chápu, že vy nepobíráte fakta a protože obcházíte zákony jak se dá, tak žijete v přesvědčení, že tak činí každý.
Dobré ráno. Po zavedení EET jsem jako mnoho jiných tvrdil, že EET bude sloužit ke špehování malých firem a živnostníků. Bal to nástroj kdy živnostník nebo malý podnikatel UDÁVAL sám sebe. EET nepřinesla nic krom větší administrativy. Jak je psáno v článku i protagonisté špízlovací EET se nikdy neshodli, jaký EET měla finanční přínos pro stát. Tvrdili, že to bylo od 5 miliard až po posledních 25 miliard. Nic se nedalo ověřit, protože srovnání NEXISTOVALO, bylo jenom v hlavách ANOferťáků. Financ měl a má nástroje jak si daně pohlídat, ale to by museli pracovníci zvednout zádel z vyhřátých křesel a jít do terénu kontrolovat. Za první republiky stačila kniha kde byla příjmová, výdajová strana a financ si mohl kdykoliv přijít na kontrolu. Dnes je podnikatel povinen vyplnit daňové přiznání a nedej Bože, že financ najde i malou chybu. Po 35 let jsem vždy po nástupu nové vlády poslouchal jak se daňové přiznání zjednoduší.😂👀. Je stále stejné a "jenom" dvojstrana daňového přiznání je stále ve hvězdách. Hezký den přeji čtenářům FORUM 24.✨.
Na západ od nás je normální, když na všechno dostáváte doklad. Když půjdete v Itálii na záchod, dostanete doklad. To tady obhajujete vy, je normou spíš v Rusku, nebo na Ukrajině.
Mohla by spíš vyčíst, kdy a v jaké výši dostanu to, co mi vzala Fialová vláda, já sice nevím, co mi vzala, ale Alenka to bude určitě vědět.
Tak s tím už asi nepočítejte. Nečekaně to vypadá, že toto téma už řešit nechtějí 🙂
Odkaz
Co bylo rozděláno, příští rok bude dokonáno,“ začala tajemně Schillerová.ANO bude líp bez některých podniků a podnikatelů kteří Babišovi překáží v rozkvětu opět je zničíme s EET a zaklekáváním.Opět nastane rozkvět Agrofertu neboď jak jsme slíbili ,vrátíme mu to co mu tato vláda vzala, dáme mu to na co neměl nárok a musel to vracet .A nebojte se i lidé dostanou svoje jak si přejí ,zadlužíme tuto zemi aby jsme dodrželi slib a rozdali dárečky, zrušíme vše co tato vláda schválila i když to je k dobru budoucím generacím .Na co koukat na budoucí generace my vládnem a žijem teď co bude snimi a po nás nás nezajímá.
Naše dluhy zaplatí příští vláda. Za nás se budete mít dobře.
Alena Schillerová
Ezoterické ženy,ty jsou v pohodě,ve srovnání s Schillerovou.Ta nejenom,že točí fantastmagorická videjka,numerologie je jí vlastní a EET opět zachrání ekonomiku.Tik ťokuje jako o život a jsou tu tací,kterým se to líbí.Měla by konečně vystoupit ze stínu a jít do nějakého nekonečného seriálu.To by pak věrní plácali....
Taky si říkám proč šla vlastně do politiky ,když ji její srdce táhne do cirkusu. I když vlastně ano sekta takový cirkus je bohužel pro nás cirkus který nás chce ovládat.
Dobré ráno. Po zavedení EET jsem jako mnoho jiných tvrdil, že EET bude sloužit ke špehování malých firem a živnostníků. Bal to nástroj kdy živnostník nebo malý podnikatel UDÁVAL sám sebe. EET nepřinesla nic krom větší administrativy. Jak je psáno v článku i protagonisté špízlovací EET se nikdy neshodli, jaký EET měla finanční přínos pro stát. Tvrdili, že to bylo od 5 miliard až po posledních 25 miliard. Nic se nedalo ověřit, protože srovnání NEXISTOVALO, bylo jenom v hlavách ANOferťáků. Financ měl a má nástroje jak si daně pohlídat, ale to by museli pracovníci zvednout zádel z vyhřátých křesel a jít do terénu kontrolovat. Za první republiky stačila kniha kde byla příjmová, výdajová strana a financ si mohl kdykoliv přijít na kontrolu. Dnes je podnikatel povinen vyplnit daňové přiznání a nedej Bože, že financ najde i malou chybu. Po 35 let jsem vždy po nástupu nové vlády poslouchal jak se daňové přiznání zjednoduší.😂👀. Je stále stejné a "jenom" dvojstrana daňového přiznání je stále ve hvězdách. Hezký den přeji čtenářům FORUM 24.✨.
V tom je váš problém, že si myslíte, že udáváte sám sebe. Udává jen člověk, který nemá čisté svědomí. Takže potřebujete okrádat stát?
Většina podnikatelů EET uvítala, protože se vyčistilo podnikatelské prostředí od vám podobných.
Aleno, nic neřeš, do ničeho se nepleť, dej si v klidu hranolky, zajez to koblihem, sedni si na lavičku s pávem a popřemýšlej, zda zaplést se s Babišem bylo rozumné. Při konečném účtování je svoboda a čest je víc momentální prospěch.
Pro Alenánu Schillerovou ne.
ANO je STBácká věštírna plná negramotů.