Rakušan soutěží s Fialou, kdo víc naslibuje a nalže. Myslím, že po prázdninách jim to lidi setsakra připomenou. Vřele bych jim doporučoval se starat o vlastní lidi - tu důvěru už mají na bodě mrazu.
Takové komiky jako je ministr vnitra jsme tu ještě neměli. Jednoznačně vláda která přinesla největší zklamání svým voličům.🤓☘️
Válka na Ukrajině je bohužel i naše válka díky ukrajinskemu premiérovi Fialovi. Pokud jde o Rakusana je to po Fialovi druhý největší lhář ve vládě petikolky.
Vždyť každý kdo sleduje působení ve vládě, tohoto uživatele "dozimetrického" šifrovaného telefonu a bohužel stále lídra hnutí STAN, zasaženém mafiánskými praktikami vedoucích představitelů v kauze "Dozimetr" od samého počátku, musí vidět ty jeho nekončící přešlapy. To jakou "neřízenou střelou" je, poznali i ostatní lídři v pětikoalici při jeho výjezdech "bez cenzury" do regionů, kde lhal a sliboval něco co nemůže splnit. Na videu z volejbalové šatny neváhal zaútočit i na pana premiéra Fialu. Bohužel je, a do voleb zůstane v pozici, kdy si může dělat co chce a ostatní mu to musí se skřípěním zubů trpět, protože jinak by se ten jejich pětislepenec, stmelený programem antibabiš rozpadl.
Pokud by byl Rakušan mafián, tak to by ten váš slovenský Vůdce Bábiš musel být přinejmenším mezinárodním teroristou a pachatelem genocidy!
Jenom doufám že lidé jsou už dost pučeni toutou Vládou sámimi lži a drahotu kdo to ještě nepochopil že Fialove Vládě jde jen o svoje blaho a korytka pak mají smůlu doufám že je vidíme už naposled a v příštích volbách u voleb se to ukáže
Doufáte marně. Je hodně lidí, kteří jsou s touto vládou spokojeni. Třeba já jejich volič. V příštích volbách opět vyhrají.
Výsledkem je, že teď jeho slova sdílejí všichni poslušní členové hnutí ANO, aby ukázali, že šéf rezortu vnitra neříkal občanům pravdu.
Takže paní Hovorková nejsem člen ANO, ale proč bychom neměli sdílet to co sám ministr prohlásil?? Cenzura přece byla zrušena!! Jé, já jsem zapomněl, za vše může Babiš, tak se omlouvám😢😢😢
Rakušan je opravdu poněkud přitroublý populista, ale oproti vašemu zlodějskému slovenskému Vůdci Bábišovi to je pořád hotový Mirek Dušín!
Je válka 😱 ? A kde? V Brně, Ostravě, Praze?
Je pouze neschopná vláda. Která utrácí miliardy za nesmysly, ale vůbec neřeší ekonomiku ČR. Že si sami zvedli platy o 12.000,-, slibovali učitelům, zdravotníkům, hasičům, policistům a nic z toho nevylo, jasně dokazuje jen to že šlo o předvolební sliby. Asi jako že nebudou zvedat daně.
Pane Mašál kromě Vrbětice, pražského depa a informační války. Díky naší podpoře UK není zatím v Beskydech
A to by bylo, aby se nepoukázalo na Babiše !!!
Máte páni "novinářští" slouhové i jiný argument jak Babiš, Babiš???
Nebýt programu "antiBabiš", tak ta fialová sebranka nemá co nabídnout, protože na pohádky o nápravě už dávno nikdo nevěří
Nevím kde žije člověk který vyslal mezi nás tento článek. Já v žádné válce nejsem a zda tento člověk ano tak má jistě na sobě mundur a běhá v zákopech s flintou. Pokud se ve své válce schovává někde v kanceláři a plodí dezinformační články je to obyčejný srab. Já do zákopu nemusím neboť v žádné válce nejsem a pokud je mi známo ani naše Česká republika nikde neválčí.
Nevím jaký článek jste četl, ale v tomto článku autor nikde nepíše, ze by ČR byla ve válce. O válce je v celém článku jen jedna větička a to: "Protože je válka". A že válka je, to je pravda, válčí se přece na Ukrajině, nebo tomu také říkáte speciální vojenská operace, jako pan Putin?
"Tak tedy pro příště, pane Rakušane, bude možná lepší říkat pravdu: musí se šetřit, v zemi, která má víc policistů na počet obyvatel než většina jiných evropských států, budeme škrtat pracovní místa a nežijeme v situaci, kdy je možné každému přidávat, kdykoli si řekne. Protože je válka."
Ta válka je p. Hovorková ale na Ukrajině, daleko větším nebezpečím je pro ČR je vlna migrantů se k nám valící z Afriky a Blízkého východu. Takže je naopak potřeba posílit policejní ochranu hranic a to snižováním počtu policistů nepůjde. Peníze pro Policii je tedy nutné v rozpočtu najít a za mne ideálně je sebrat zbytečné armádě a zbytečným neziskovým organizacím (snad kromě Horské služby)