Dělat Ruského vylvyslance musí být hodně těžká fuška v dnešní době. Buď ten člověk musí být úplněj bezmozek, a přečte co mu napíšou, a nebo vůbec nezná historii což vyjde pak na stejno. Nicméně v tomto případě z něj Polák udělal kašpara před celým světem.
On musí tak mluvit, jinak mu půjde i o život...To je jako by někdo mohl říci svůj názor císaři Tiberiovi...Popsal jste stav věci v Rusku skvěle
Sikorski rozhodne neztratil glanc, naopak. Tenhle projev si zaslouzi potlesk a tesat velkym pismem na zed Kremlu.
Škoda že tam není fotka pana velvyslance RF. To pro něj muselo být nepříjemné, i když oni těm svým nesmyslům věří až do morku kosti. ☠️ Jen víc takových projevů. ✌️Tleskám.
On musí. Ten před ním byl odejit domů.
Jasně a srozumitelně vysvětleno. Bohužel pro-kremelští papoušci nemají ani tak málo inteligence, která by jim umožnila toto pochopit.
byl jste rychlejší
Bezcenná demagogie je tenhle plátek a západní demokracie honici se za maximálním ziskem na úkor životu lidi jinych státu, demokracie v Libyi, Jugoslavii , Iráku Afganistanu Sýrii ted Palestině , od 2 světové diky demokracii USA zemřelo cca 20 mil lidi, dolar jde ke dnu a stejne dopadne USA a jejich pohunci jako ti naši
Kašpare.😁
Že se někdo chová jako psychopat a terorista můžete sdělit komukoli, jen nikdy tomu, koho se to exaktně týká. Ruský národ od doby Lenina miluje vlastní otroctví, okovy pro ostatní, podrazy i život postavený na lžích. Asi nikdy nepůjdou proti tomu, kdo jim tuto "rozkoš" zajišťuje.
Má pravdu, o Katyni nemluví. Byl jsem v roce 1987 v Polsku a koupil noviny a četl, jsem ostravak, takže polsky umím i psaný text. To co jsem tehdy četl mi bral dech. O tom u nás tehdy nemluvili, ale v Polsku ano. Rusáci zavraždili v roce napadení Polska
ruskou armádou důstojníky polské armády, ne němci, ale rusáci. Nutno podotknout, že rusáci napadli Polsko se v té době veřejně také nevědělo. Je to agresívní národ, bohužel.
Ode mně má pan Radek Sikorski potlesk ve stoje. Ten neuvěřitelně přisátý k židli, zástupce Ruska, jako stálého člena RB OSN, potřebuje z těch svých lží probrat a vyhlásit pravdu do světa a dělat to tak stále.
Rusové jsou splachovací, těm to bude jedno. Ještě nikdy se nestalo, aby Rus konfrontovaný s realitou pochopil tu realitu.
On to Rus pochopit nemusí, ale ostatní by měli konečně pochopit, že ustupovat agresorovi se nikdy nevyplácí a stojí mnohem více životů, než když se proti němu zasáhne včas.
Skvěle pan Sikorski, a abychom to probrali, je nutno konstatovat, že Russ hraje na to, že se s ním bude " svět " dohadovat o tom, kde je pravda . Ta je přitom tak zjevná, že je to stejné, jako bychom se chtěli dohadovat s Goebelsem, nebo s Hitlerem. Přitom, pokud jde o tyto dva abonenty, si určitě klademe otázku, proč tehdy nikdo !!! namísto dohadování s Hitlerem, nepoužil olovo . Proč tedy opakovat chyby ? Dohadování už bylo dost !