1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To je clovek na svym miste! Perfektne receno! Rusum to bude fuk,nedelam si iluze, ale treba to bude cist nekdo dalsi z jinych zemi a pomuze to zorientovat se jinym zemim, o co tady jde a co je rusko zac.

39
Před 1 rokemUpraveno

Tak Sikorski se nám vrátil.

Opustil pohodlí svého zámku nedaleko Varšavy, kde žije se svou americko- židovskou manželkou ze známé americké podnikatelské rodiny, uznávanou novinářkou, analytičkou, spisovatelkou...

A pustil se do toho s vervou jako za mlada.

Svého času Komsomolská pravda zveřejnila jeho fotografií z mládí, kde stojí před jeskynní pevností v Afghánistánu s kalašnikovem v ruce. U toho byl popis: " Kolik Rusů zabil polský ministr zahraničí v Afganistanu ?"

Polský " mudžahedín " se s Rusy moc párat nebude...Na hrubý pytel, hrubá záplata...

4
Před 1 rokem
Vícha Vladimír

Ano, Komsomolská pravda – to je autorita.

Píše a vždy psala 200% leninsko-putinskou pravdu, kterou si rusko-sovětští komsomolci dokonale osvojili.

Je proto dobré Komsomolskou pravdu citovat tak často, jako všechny ostatní skutečně ruské zdroje. ❤️

Pak český komsomolec Vícha může směle psát o zámcích všech těch židozednářů atd. apod.

A teď o tomtéž z pohledu zarytého rusofoba Sikorského: Odkaz

Mupy mup!

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Chtěl jsem něco napsat, ale vše už tu je. Dal jim to krasne sežrat . Jen nechápu proč tam ostatní sedí a sedí a sedí.

33
Před 1 rokem

Vytesat do kamene a mlátit s tím rusáky po kebuli, třeba by se jim rozsvítilo...

21
Před 1 rokem

Tusk se snaží být nejdůležitější a udělat silnou trojku, Polsko, Německo a Francie. Zbývající státy v EU budou mít starosti, nebo se nechají převálcovat.

21
Před 1 rokem
Olga Francová

Je to pravda a pro ČR jenom dobře, že se těžiště EU přesune více na východ.

Poláci kvůli posílení pozice ale také budou muset přijmout Euro. Tím rozhodnou o přijetí Eura i u nás. Patrně dříve, než se na tom stihnou Češi domluvit...

2
Před 1 rokem

Klobouk dolů, Pane ministře.Jste můj hrdina dne. Co slovo to perla.Nádhera.😲💛💙💛💙💋❣️

101
Před 1 rokem
Jitka Holečková

Jitko, jste dokonalá!

1
Před 1 rokem

Bolševik musí lhát nemůže říkat pravdu, nemá možnost volby, protože je to úplně jiný svět, Musí lhát vždy a všude, jinak zažije to, co zažili miliony lidí před ním., Za pravdu v nelidských podmínkách byli a stále jsou mučeni a popraveni všichni, kdo nelžou. Strašné, šílené, nelidské.

13
Před 1 rokem

Od roku1968 Rusa nemusím,bylo mi 19 a byl jsem vojákem .Okupace mohla dopadnou špatně,bohu dík se to nestalo, Takové štěstí Ukrajina nemněla,chybou bylo , že dala na sliby a vrátila Rusku jaderné zbraně za slib samostatného státu.

19
Před 1 rokem

Vyborne! Tohle chcimiri nerozchodej.

80
Před 1 rokem
Milan Pomichalek

No dezoláti mlčí,...mlčí,..snaží se to rozchodit, napsat nějakou svoji snůšku lží..a nějak jim to nejde :D

31
Před 1 rokem

Souhlas, je tím potvrzeno, že Kreml je zločinny a lže!!!

39
Před 1 rokem
Bucher Zbyněk

To snad ví všichni.🙂

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt