Ona je tak zapomenutelná,že se prostě musí pořád nějak připomínat(volby se už blíží)...
Možná kdyby byla opravdu mladá a pohledná....to ale bohužel není. 🙁
Tady je vidět, že vysokoškolský diplom nezaručuje inteligenci. Tá si nevidí do pusy, ještě jsem nic rozumného neslyšela, jen urážlivé útoky na opačné argumenty. Jde ji jen o lukrativní místo v politice. Ale v politice je jako slon v porcelánu. Suchopárnými pedagogogy se to teď v politice hemží a taky to tak vypadá.
Ta rádo by mladá a hezká kreatura nemá asi dost. Čí je to dílo?? Asi zase nějakýho pablba.
A kolik za to má bab..ka
To je ta, která si dala na volební plakát dopředu napsat Danuše Nerudová - prezidentka 😄
Proč o ní píšete, že je politička, když zatím nikde zvolena nebyla a já doufám, že ani nebude? Měla by si dostudovat přírodopis a zjistit, že pohlaví jsou dvě, nevěděla to.
Jí by postačilo se podívat do zrcadla aby se viděla a zjistila, že z toho co o sobě vykřikuje už dávno není nic pravda.
Kde tohle tupé blnďaté bezýrazné stvoření bere drzost se o kohokoliv otírat a pronášet svá moudra. Sama má z ostudy kabát.
Převlékačka kabátů a slizký had který pro vidinu teplého místečka v EU udělá vše Snaží se vetřít do stran ale skončila u toho pravého lháře kam půjde dál?
U mne je bezpáteřní člověk ten, který rád podpisoval ze své funkce
a tím rozdával za úplatu diplomy. Na to asi paní Nerudová ráda zapomíná, ale je mnoho svědků, kteří o tom vědí své. Opět napadání ostatních a sama se považuje za křišťálově čistou osobu. To jsme zde již měli v minulosti,
včetně kání a prosby za odpuštění na smrtelné posteli.
mladá a pohledná je u mě stejnej fujtabl jako burešovci. taková kandiduše nerudová. ta bude kandidovat a kandidovat, dokud se někam nevtlačí.
taková nová bobo :D
Nebuďte zoufalá a závistivá, snad i vy se někam vetřete...🤣🤣🤣
Páteř dotyčné zoufalky je tak " pevnou ", že když se provalilo její kuplířství s tituly PhD a skončil mandát rektorky, chtěla se dále ucházet o místo na universitě kde rektorovala !
Universita ji vyšupajdila tak svižně že si nestačila pomalu ani sbalit svoje věci v kanceláři rektorky aneb universita " ocenila " její čestnost a službu vcelku dle zásluh !!
No že nám z Brna do politiky ale vstupují "hodnotní politici" ! Nejsou snad z jednoho ranku jako profesurek který pokud prohraje volby za necelé2 roky a bude potřebovat si najít jiný lepší flek v Bruselu nějakou tu tlačenku? No "mladá a krásná" by to mohla zařídit, teda pokud jí to my voliči dovolíme...... co myslíte projde jí téhle bývalé neuspěšné kandidatce na prezidentku.Ještě že se tam nedostala vždyť je to absolutní nula (no to co sedí na hradě taky není žádný lumen) a jedina přednost je prý : že je mladá a krásná,ale ta hlava .. apropo kde že ty loňské sněhy jsou! Lidi nevolte proboha podle vzhledu ale volte jen ty kteří mají svou vizi a budou do krve hajit zajmy českých občanu a to nejsou vždy ty pitomosti které nam Brusel diktuje!