Bezpáteřní otrokyně která by zaprodala matku za dva diplomy.
Někdo prodává matku, někdo tituly na univerzitě...😄
A to i když má páteř o které u jiných pochybuje.
Bezpáteřní otrokyně, která zaprodá naši zemi eurokomunistům bude něco kvákat! 😂
si protiřečíš rudej noku
.....je tady jedna otázka,kdo koho by zaprodal. Paní Nerudová nemá co vyčítat. Zatím jen skáče z jednoho místa na druhé,aby získala nějaké lukrativní místo,ale zatím nejvíce slyšíme,jak osočuje všechny ostatní,kteří mají jiný názor než ona. Prostě vystupuje úplně jako čistá demokratka.
Tato prodejkyně diplomů by měla mlčet a zalézt někam hluboko pod zem. Jak může někoho moralizovat takový tvor, který stále nemá dořešen své problémy vzniklé v době působení na brněnské fakultě ? !! Nehoráznost a drzost !! Stupidní ženská, která se snaží pouze získat svoje dobře placené koryto. Že se nestydí, kravka !!
Blbka, z které čiší nenávist a ihned uráží, když chybí řádné argumenty.....Babiš za celý svůj život hodně pracoval a hodně vybudoval, co dokázala tato paní....😏
Za jejího vedení se na vysoké škole udělovali tituly za úplatu, podobné jako v Plzni. Buď v tom jela také a pokud tvrdí, že o tom nevěděla, tak není schopna vést ani školu, natož dělat EU poslance. Ani jako prezidentku ji moc lidí nechtělo.
Stále se píše o nejvíce rozdělené společnosti od vzniku ČR a právě takovými výroky paní Nerudová,se společnost takto rozdělila.Ale doba,kdy pravdu měla jen jedna"strana" už jsou dávno pryč. A pokud jste to nepochopila,jděte také radši pryč.
A tato arogantní zlodějka a prodavačka titulů za 25 tisíc euro by za koryto prodala i svýho starýho i svoje dva haranty.🤮🤮🤮🧹🧹🧹🐔🐔🐔🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Mně by zajímalo, v které dílně se vyrábí špína, kterou tu šíříte vy i někteří další, na paní Nerudovou.
Toto kdyby dělal člověk z vlastního přesvědčení, tak je ztracený ve vlastní zlobě.
Opět jsem se mýlil, mám pocit že demokracie je především projevit svůj vlastní názor, ale p.Nerudová jasně dává najevo co je správné, hodnotové a co si můžeme nebo nesmíme myslet? Co s nimi? Poplivat, nebo raději rovnou odvolat, tedy ono to nejde, ale oni ti hodnotoví demokraté cestu najdou! Když to jde v Čechách, naučí to i Brusel! Myšlení politických leaderů 50 let jak vyšité!
No, že zrovna ona mluví o bezpáteřnosti. Proč nás stále otravujete s touto nulou ? Jo aha, jsem omylem zavítal na forum.24. Zde je vše možné.