1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Bezpáteřní otrokyně která by zaprodala matku za dva diplomy.

16
Před 1 rokem

Někdo prodává matku, někdo tituly na univerzitě...😄

216
Před 1 rokem
Karel Balek

A to i když má páteř o které u jiných pochybuje.

8
Před 1 rokem

Bezpáteřní otrokyně, která zaprodá naši zemi eurokomunistům bude něco kvákat! 😂

18
Před 1 rokem
Jarka Marečková

si protiřečíš rudej noku

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

.....je tady jedna otázka,kdo koho by zaprodal. Paní Nerudová nemá co vyčítat. Zatím jen skáče z jednoho místa na druhé,aby získala nějaké lukrativní místo,ale zatím nejvíce slyšíme,jak osočuje všechny ostatní,kteří mají jiný názor než ona. Prostě vystupuje úplně jako čistá demokratka.

24
Před 1 rokem

Tato prodejkyně diplomů by měla mlčet a zalézt někam hluboko pod zem. Jak může někoho moralizovat takový tvor, který stále nemá dořešen své problémy vzniklé v době působení na brněnské fakultě ? !! Nehoráznost a drzost !! Stupidní ženská, která se snaží pouze získat svoje dobře placené koryto. Že se nestydí, kravka !!

23
Před 1 rokem

Blbka, z které čiší nenávist a ihned uráží, když chybí řádné argumenty.....Babiš za celý svůj život hodně pracoval a hodně vybudoval, co dokázala tato paní....😏

37
Před 1 rokem
Ivanka Hrus

Za jejího vedení se na vysoké škole udělovali tituly za úplatu, podobné jako v Plzni. Buď v tom jela také a pokud tvrdí, že o tom nevěděla, tak není schopna vést ani školu, natož dělat EU poslance. Ani jako prezidentku ji moc lidí nechtělo.

38
Před 1 rokem

Stále se píše o nejvíce rozdělené společnosti od vzniku ČR a právě takovými výroky paní Nerudová,se společnost takto rozdělila.Ale doba,kdy pravdu měla jen jedna"strana" už jsou dávno pryč. A pokud jste to nepochopila,jděte také radši pryč.

24
Před 1 rokem

A tato arogantní zlodějka a prodavačka titulů za 25 tisíc euro by za koryto prodala i svýho starýho i svoje dva haranty.🤮🤮🤮🧹🧹🧹🐔🐔🐔🇺🇦🇺🇦🇺🇦

17
Před 1 rokemUpraveno
Ivan Svoboda

Mně by zajímalo, v které dílně se vyrábí špína, kterou tu šíříte vy i někteří další, na paní Nerudovou.

Toto kdyby dělal člověk z vlastního přesvědčení, tak je ztracený ve vlastní zlobě.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Opět jsem se mýlil, mám pocit že demokracie je především projevit svůj vlastní názor, ale p.Nerudová jasně dává najevo co je správné, hodnotové a co si můžeme nebo nesmíme myslet? Co s nimi? Poplivat, nebo raději rovnou odvolat, tedy ono to nejde, ale oni ti hodnotoví demokraté cestu najdou! Když to jde v Čechách, naučí to i Brusel! Myšlení politických leaderů 50 let jak vyšité!

14
Před 1 rokem

No, že zrovna ona mluví o bezpáteřnosti. Proč nás stále otravujete s touto nulou ? Jo aha, jsem omylem zavítal na forum.24. Zde je vše možné.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt