1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kde bere tato rozdavačka titulů tu drzost se ještě k čemukoliv vyjadřovat???

36
Před 1 rokem
Jiri Zverina

Ona tituly nerozdavala ona je p.

4
Před 1 rokem

Může mě někdo vysvětlit ,jak může člověk usvědčený z korupce a propuštěn z práce moralizovat ostatní a ještě kandidát do Europarlamentu ....

20
Před 1 rokem
Jiří Šenkyřík

Vítejte v Absurdistánu, toto je možné jedině u nás.

9
Před 1 rokem

Nerudová je nula , která se točí jako korouhvička a mluví pokaždé jinak. Dno je ona .Každý hlasuje podle svýho svědomí a poslanec ANO hlasoval , jak by hlasovalo 70% Čechů.

13
Před 1 rokem

Ještě v Bruselu není..a nebude..a už se chová jako von Nerudova. Hezký jde svym mladým voličům příkladem jako držka ze 4. cenové..

12
Před 1 rokem

Bude to dobrá kejvačka v evropský unii.A to si plánují Stan s Rakušanem že by mohla být eurokomisařkou.Proboha jen lidi tohle nevolte.Takovýhle se chtějí pouze líbit a brát tučný výplaty.Bohužel na nás jim absolutně nezáleží.Doufám a pevně věřím že dopadne jak v prezidentských volbách.Paní čistá....

18
Před 1 rokem

Neúspěšná kandidátka ...i Babiš jí ve volbách porazil ,ta kvůli tomu asi nemůže ani spát.

Čím víc toho napovídáte tím hůř pro Vás paní Nerudová , jste ten samý případ jako samolibá Pekarová .

22
Před 1 rokem

Rozhodl se tak jako se rozhodl. Je to právo každého poslance rozhodovat se dle svého vědomí a svědomí. Doba, kdy všichni hlasovali jako jeden muž je naštěstí už dávno pryč.

9
Před 1 rokem

O tom, kdo je bezpáteřní a otrok k tomu, by se dalo s úspěchem pochybovat. Dát najevo svůj postoj a nehlasovat se stádem, rozhodně nemá se zaprodáním své matky co dělat. Naopak. Jestliže pan europoslanec za ANO nedal svůj hlas něčemu, s čím bytostně nesouhlasí, je třeba to respektovat, paní mladá a pohledná.

13
Před 1 rokem

Nevážená paní Nerudová,podívejte se na svoji páteř a pak hodnoťte páteře druhých.Pro mě jste nevolitelná.

45
Před 1 rokem

To jsem se zase pobavil ,když jsem četl názor této typické blondýny a prodavačky titulů,že už radši nedrží h..u ,ta je shopná kvůli korytu v Bruselu zaprodat naši republiku ,rozumní lidé hlavně ji nevolte.

29
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt