1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Každý politik by měl umět respektovat názor jiného politika. To ale zřejmě tato přechytralá " dáma " neumí.

14
Před 1 rokem
Petr Urbánek

Tím jako chcete říct, že členové sekty ANO v poslanecké sněmovně respektuji názor koaličních poslanců 😂😂😂, nebo to platí jenom někdy, jak je u vás běžné?

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Pani Nerudova dělá jen rozbroje. Jen Babiš,nic jiného ji nezajímá.Mlade lidi štve proti důchodcům a dělá jen peklo.

22
Před 1 rokem
Josef Mostek

A to je přesně to, co Vás "koblihy" tak štve. Tak že dobrá práce paní Nerudová.

4
Před 1 rokem

Pokud mluvíte o bezpáteřních lidech z jiných politických stran tak se sama podívejte do zrcadla a uvidíte jak jste na tom vy -jak vedete ligu bezpáteřnich.

20
Před 1 rokem

Nerudová Nerudová vy jste dokonale hloupé stvoření

35
Před 1 rokem

Ta krásná, mladá tvář, ten pevný, upřený pohled..Pevné životní zásady a postoje.Nezkorumpovatelná, čistá jak křišťál..Panečku, to bude paní Europoslankyně!

16
Před 1 rokem

Nerudová, bojuj za místo v evropském parlamentu! Půl miliónu za židli to není špatné! Tam se tituly nerozdávají, ty to zvládneš!

23
Před 1 rokem
Marie Kodrlová

Hloupá není, ale její pojetí světa mě poněkud fascinuje. Mám takovou spolužačku. Ona j se stala profesorkou. Na škole byla poněkud zvláštní tvor. Mně nevadí, pouze již nemám potřebu se s ní i s dalšími kolegy z ročníku scházet. Každý žijeme poněkud jinak.

Před 1 rokem

Zatím byla její kvalifikace ženskost. Mám pocit že ztratila i tu.

17
Před 1 rokem

Články Forum24 evedentně propagují pětikolku a totálně dehonestují a uráží opozici. Tomu se říká demokracie?

11
Před 1 rokem
Michal Bridzik

Čo je to taká demográcia, vojín Bridzik ? Nuž, povedajtě ? Teď jsem zvedavý na Vašu odpoveď. Nie, abystě kecal volačo o lidovej demográcii. To už tu bolo, a to som nebol majorom. Těrazki som, tak čo odpovítě ? Boha mu, Brizdík, stě Vy čo ? Somár alebo ten oný ? Příjemný večer.

Nerudová,stydět by jste se měla v prvé řadě vy,kam budete kandidovat příště,protože jen hluchý a slepý by volil někoho jako vy.

14
Před 1 rokem

Nerudová, to je ta druhá jako MPA? Fanatismem překypuje, jen aby to vyneslo ten flek v europarlamentu. Ale hlavně, že je na ní ,,hezký pohled", to je deviza , na kterou sází.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt