Nezaujatý občan si musí klást otázku, kde se bere ta neskutečná drzost paní Danuše Nerudové vyjadřovat se ke všemu tak subjektivním a nenávistným způsobem. Sama je pouhou pohaslou hvězdou politického marketingu, stvořená čistě a výhradně prezidentským volbám, nic víc. Na veřejnosti se kromě kritiky kde koho, projevuje jen dobře naučenými prázdnými frázemi. Sama má máslo na hlavě, když ve funkci rektorky Mendelovy univerzity nebyla schopná zabránit kšeftováni s diplomy do zahraničí. Už jen o její přidání se k hnutí STAN, zatíženému mafiánskými praktikami vedoucích členů v kauze "Dozimetr", něco svědčí o jejím charakteru. Zbývá jen doufat, že si to občané uvědomují a tuto vypočítavou osobu bez jakýchkoliv zkušeností z praktické politiky, pouze z akademické sféry, budou ve volbách do europarlamentu ignorovat.
Ona ví všechno, vždyť je profesorka jako náš Nutella ten byl všude dvakrát ale zapoměl tam zůstat i s tím Tajwancem.
Nedavno jsem napsal, co si myslím o jisté paní MAP z PS. nemá cenu to samé opakovat o této mlada krásné paní DN, prozatím bez korýtka. I když jistý rozdíl mezi nimi jistě je. MAP prodávala mobily, žádově za tisíce až desetitisíce. Ta druhá prý diplomy, určitě na za tisíce či desetitisíce. Co asi dělá dnes, čím se živí? Ale to čekání na korýtko v europarlamentu musí bít opravdu hodně stresující, zvlášť, když výsledek je nejistý, já doufám, že nolový!
A o co jde? Vždyť můžete volit do europarlamentu někoho jiného.
Případný souhlas europoslanců za ANO s usnesením na podporu Ukrajiny by byl nespravedlivý vůči Polsku, které by od ANO rovněž nedostalo podporu. A to ani v případě jeho napadení. Poslanci ANO pouze drží linii nastolenou svým šéfem před našimi prezidentskými volbami a dokazují tím, že každou chvíli nemění své názory.
To je další smrduté dno korytachtivé neúspěšné kandidátky na prezidentský post.
Zrovna ona, se svým máslem na hlavě z Mendlovky, takto moralizuje. Že jí hanba nefackuje.
Pro babiznu, jež postavila svou kariéru na kšeftování s vysokoškolskými tituly, nebude problém zobchodovat celou Českou republiku, dostane-li se na nějaký vlivný post v EU.
Já jen stále nechápu, jak takováto paní mohla zastávat tak vysokou funkci na tak vysoké škole. No potom má české školství úroveň studenta.
Nerudová, Nerudová, vy si nedáte pokoj, zalezte někam do díry a nechte si své komentáře, jste otřesná, chamtivá ženská.
Za koho kandiduje paní ex-rektorka? Nepochopil jsem její exhibici.Mám dojem, že kvůli ní a jejím podobným se propagují kvóty ve firmách a politice...
No tato paní má jen bla bla.
Mladá a pohledná opět zaperlila. Není to tak dávno, co se zdrželi hlasování europoslanci pětikolky, ale to jí nevadí. Jen se snaží zviditelňovat a doufá, že tak ukecá dost voličů, aby se k eurokorýtku dostala sama.
Hlavně že u eurokorýtka chrochtá za hnusný eura bolševická kreatůra Konečná co nenavidí EU.
Nerudová by chtěla, aby se hlasoval jako když hlasování řídil ÚV KSČ. Běda tomu, kdo by hlasoval špatně.
Zřejmě nechápe co je to demokracie