Ještě tam není a už se chová jak inkvizitor. Hrůza pomyslet na variantu, že by se tam dostala. Tato ženská je schopná prodat zájmy ČR určitě za méně než 30 stříbrných. Pán Bůh rač chránit tuto zemi před ní a jí podobných na společné kandidátce, jinak hrozí, že se ČR rozplizne jak lívanec v tomhle zkorumpovaném spolku.
Kariéristka co brzo zaprodá celou zemi...Pokud ji pomýlení voliči zvolí do Europarlamentu
Nase slavna pani Nerudova, krome toho, ze o sobe prohlasila, ze je krasna a mlada, tak nic nedokazala. Snad jenom to, ze prihlizela falsovani diplomu u studentu a neuspesne kandidovala na prezidentku. Kdyz videla, ze nema sanci, tak to vzdala.. Ted to opet nevzdava a kandiduje do europarlamentu . Jak se zda, opet to bude fiasko. Proste ma vytrvalost, co kdyby to nekdy vyslo. Jak je videt, krasa a byt mlada, jak o sobe rika, nestaci. Chce to mit jeste chytrost.
Před 3 roky nikdo o ni v republice nevěděl. Mě připadá jako obtížný hmyz. Stále otravuje a dělá se chytrou , ale jinak je jenom vlezlá a dotěrná. To už je druhá. Když se neuchytí tak je bez koryta.
Zoufalá ženská co udělá pro bezpracné, teplé místo vše. Jako prodavačka titulů skončila, jako kandidátka na prezidenta skončila a tak musí podlézat aby se na ni někde dostalo. Bože chraň nás všechny pokud se toto dostane do EP.
Právě jí podobní vymysleli a prosazují Green Deal, který ekonomicky zrujnuje občany a firmy EU.
Jsou to většinou lidi, celý život placení z eráru.
Zoufalá Nerudová upozorňuje na lumpárny ANO. NO to je neskutečná drzost této pokřivené dámičky, která přece excelovala v aférce podvodných diplomů, titulů nebo čeho ještě a takto hloupě si dovoluje moralizovat. Snad vyhoří v té snaze, získat ten mandát do europarlamentu, kdy opak bude hrůzou !!!
Kdo Vás paní Nerudová oprávnil takovým nevybíravým způsobem někoho osočovat?Měla by jste jít příkladem svým dětem.Chtělo by to i v politickém životě se chovat korektně.Pokud budete zvolena do Europarlamentu a budete se takto chovat,tak nám budete snižovat kredit ČR.
Otevřeš tady tu stoku a vždy vyleze nějaká onuce a k tomu s vlastním hříchem na zádech a ještě se dovolává nějakých rodičů.Asi jsou na ní “skotku”patřičně hrdí
Tak sem nelez a nevypouštěj zde ty jedovaté bolševické sliny.
Já zase znám dost bezpáteřních otroků, kteří za výnosné koryto v Evropském parlamentu jsou schopni zradit vlastní zem! Kteří dokáží o ženě, jež se svou organizací má pořád ještě dost odvahy na obranu tradiční rodiny, na právo dítěte na vlastní, biologickou mámu a biologického tátu, říci, že si musíme posvítit na jejich financování, aby se nám tu neroztahovala Putinova chapadla! Kdo dokáže dát najevo, že klidně zruší právo veta a postaví se i proti někdejším spojencům! A tihle - no, jak to říci, slušné slovo pro ně skutečně nemám - nejsou ani od pana Babiše, ani od pana Okamury! Možná i tady je klíč v tom, že mladí lidé nejsou ochotni tuto zem bránit tak, jak to činili jejich dědové a pradědové před osmdesáti lety! Že k ní sounáíležitost a lásku prostě necítí! Proč taky, když slyší hlavně o Ukrajině a každý jiný názor, třeba i jen na způsob pomoci, je div ne zločinem! Přiznám se, že právě vyjádření paní Nerudové k tomuto faktu mi způsobilo šok a smutek, a jen děkuji tomu, že i já jsem svým hlasem dvakrát pomohla, aby tato paní do prezidentského křesla neusedla. Teď ještě udělám všechno, co je v silách jednotlivce, aby neusedla ani do parlamentu evropského; o své volbě mám už téměř jasno.
Máš na mysli to, jak naši předkové bojovali v roce 1939 proti Hitlerovi?Nebo kdykoliv dříve proti komukoliv? Jasně, opravdu minulost, na kterou mohou být naši předkové i my hrdí.
Proboha a tohle by mělo kandidovat na Europoslance ? Vždyť se neumí ani
chovat a její jediná politická "vyspělost" je trapný pokus urážet druhé. Kariéristka každým coulem za jakoukoliv cenu, jen aby se dostala ke korytu, když už rychlodiplomy nefrčí. A jakým právem hovoří za obyvatele ČR ? Asi zapomíná,
že nikoho nezastupuje a její názory jsou pouze její vlastní.
Tunelovat a rozkrádat peníze daňových poplatníků pro svoji kapsu a šmejdy Evropské komise a bezpáteřní Ukrajinské vedení státu řízené Americkým zbrojním průmyslem a Americkou vládou - na to rozum má to trdlo Nerudovo. Dělá jenom ostudu slušným a poctivým lidem v naši zemi.
👍👍👍👍👍👍👍👍