Tato ženská je ukázka lidské omezenosti. Nikdo ji nechce a stále všem vnucuje své přihlouplé názory. Úplně zapadá k té bandě pětidemoličních prolhaných žvanilů. Normální člověk by z kanálu nevylezl, ale tito bezpáteřní lidí furt melou ty svoje moudrá.
Vypněte už prosím tuto dámu.Její prezentace,založená na vzhledu,napadání,osočování,na představě,že jen ona je ta moudrá,charakterní dáma už silně pokulhává.Copak vážně nevidíte,jak je oblíbená a stejně jí pořád budete protěžovat?Jenom si škodíte vlastnímu renomé.
Skvělá Danuše Nerudová ,která to celé jak to v slovákově sektě prostě je přesně popsala
Cha cha, chi chi, cho cho.
Prohlásila kandidátka za ODS, TOP na 09 a KDU-ČSL, které rozprodaly a rozdaly za třicet let téměř veškerý majetek ČR a nadále v tom hodlají pokračovat. Tomu říkám mozek.
Nerudová je chudinka která nerozumí vůbec ničemu jen dehonestuje ostatní
Paní Nerudová, pokud píšete to, co píšete, čtěte reakce lidí, kteří vás už mají plné zuby. Neděláte nic dobrého, pouze kritizujete, urážíte. pomlouváte a naivně si myslíte, že vás bude někdo volit? Jste totéž, jako paní M. Němcová , ale ta už snad z politické scény odchází. Obě působíte jako pavlačové klepny a nic konkrétního a přínosného od vás nevidíme. Jedna věc se však povedla a to, že nesedíte na Hradě.
Paní Nerudové je třeba rychle a jasně říci, že o její "životní moudra" není u nás zájem. A pokud je ona má, ta pohledná holka, zájem i nadále trousit, což takto třeba v zastupitelstvu v Kuřimi. Nebo v Telecí? Snad by tam ocenili lépe její intelektuání schopnosti a "emocionální" um. Nezlobte se na mně občané v Kuřimi, nebo v Telecí. Mám vás rád. Ale bude tam alespoň "doma".
A nechceš mluvit za sebe, mně třeba nezajímají tvoje moudra.
Já jsem mladá a krásná a hl....á. Proboha, jak tahle bezcharakterní kreatury má tu drzost o něčem diskutovat a někoho kritizovat. Jí ta faleš bezpáteřnost kouká z očí. A tohle máme volit do EP, to tam můžeme posadit kývající figurku a peníze raději dát na charitu. Pevně věřím, že tohle ke....tě nebude zvoleno a pokud projde, tak to ztratím veškeré iluze o rozumu některých občanech.
Promluvila ta,která se nemůže uchytit u koryta . Stejně se do Bruselu nedostane protože STAN a Nerudové mají lidé plné zuby.
Pozastavovat se nad primitivy z ANO a apelovat na ně osobně vůbec nemá cenu, je to jako sundat jim obojek. Ztratili by se i v tramvaji. Jedou podle itineráře generálního štábu ANO, kdy vrchní nahaněč vydá příslušné rozkazy. Tato sekta jede přesně a "myslet" samostatně je zákázáno , proto jsou také u jejich voličů tak oblíbení , je to stejná rasa..
Dobrá práce.....Podepisuji.