1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tato ženská je ukázka lidské omezenosti. Nikdo ji nechce a stále všem vnucuje své přihlouplé názory. Úplně zapadá k té bandě pětidemoličních prolhaných žvanilů. Normální člověk by z kanálu nevylezl, ale tito bezpáteřní lidí furt melou ty svoje moudrá.

48
Před 1 rokem

Vypněte už prosím tuto dámu.Její prezentace,založená na vzhledu,napadání,osočování,na představě,že jen ona je ta moudrá,charakterní dáma už silně pokulhává.Copak vážně nevidíte,jak je oblíbená a stejně jí pořád budete protěžovat?Jenom si škodíte vlastnímu renomé.

33
Před 1 rokem

Skvělá Danuše Nerudová ,která to celé jak to v slovákově sektě prostě je přesně popsala

20
Před 1 rokem
Daniel Heric

Cha cha, chi chi, cho cho.

4
Před 1 rokem

Prohlásila kandidátka za ODS, TOP na 09 a KDU-ČSL, které rozprodaly a rozdaly za třicet let téměř veškerý majetek ČR a nadále v tom hodlají pokračovat. Tomu říkám mozek.

26
Před 1 rokem

Nerudová je chudinka která nerozumí vůbec ničemu jen dehonestuje ostatní

178
Před 1 rokem

Paní Nerudová, pokud píšete to, co píšete, čtěte reakce lidí, kteří vás už mají plné zuby. Neděláte nic dobrého, pouze kritizujete, urážíte. pomlouváte a naivně si myslíte, že vás bude někdo volit? Jste totéž, jako paní M. Němcová , ale ta už snad z politické scény odchází. Obě působíte jako pavlačové klepny a nic konkrétního a přínosného od vás nevidíme. Jedna věc se však povedla a to, že nesedíte na Hradě.

19
Před 1 rokem

Paní Nerudové je třeba rychle a jasně říci, že o její "životní moudra" není u nás zájem. A pokud je ona má, ta pohledná holka, zájem i nadále trousit, což takto třeba v zastupitelstvu v Kuřimi. Nebo v Telecí? Snad by tam ocenili lépe její intelektuání schopnosti a "emocionální" um. Nezlobte se na mně občané v Kuřimi, nebo v Telecí. Mám vás rád. Ale bude tam alespoň "doma".

30
Před 1 rokem
Jaro Marek

A nechceš mluvit za sebe, mně třeba nezajímají tvoje moudra.

3
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

Já jsem mladá a krásná a hl....á. Proboha, jak tahle bezcharakterní kreatury má tu drzost o něčem diskutovat a někoho kritizovat. Jí ta faleš bezpáteřnost kouká z očí. A tohle máme volit do EP, to tam můžeme posadit kývající figurku a peníze raději dát na charitu. Pevně věřím, že tohle ke....tě nebude zvoleno a pokud projde, tak to ztratím veškeré iluze o rozumu některých občanech.

15
Před 1 rokem

Promluvila ta,která se nemůže uchytit u koryta . Stejně se do Bruselu nedostane protože STAN a Nerudové mají lidé plné zuby.

23

Pozastavovat se nad primitivy z ANO a apelovat na ně osobně vůbec nemá cenu, je to jako sundat jim obojek. Ztratili by se i v tramvaji. Jedou podle itineráře generálního štábu ANO, kdy vrchní nahaněč vydá příslušné rozkazy. Tato sekta jede přesně a "myslet" samostatně je zákázáno , proto jsou také u jejich voličů tak oblíbení , je to stejná rasa..

25
Před 1 rokem
Vojtěch "adalbert" Maruška

Dobrá práce.....Podepisuji.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt