„Europoslanci hnutí ANO se zdrželi hlasování o podpoře Ukrajiny. To je hodnotová věc, ve které se nemůžete zdržet. Svým nepostojem ohrožujete bezpečnost ČR i Evropy. Jediné hodnoty, o které hnutí ANO očividně jde, je rostoucí zisk Babišových firem. Styďte se!“ napsala na sociální síti Twitter.
.
Danuše Nerudová má samozřejmě pravdu. 👍
.
Babišovi ani jeho pohůnkům o bezpečnost ČR a Evropy nejde, na prvním místě vždy byly a budou zájmy majitele politické firmy hnutí ANO.
.
Odpadlík Ivo Vondrák to řekl přesně, jen škoda, že nevěděl dřív, komu a čemu slouží...
Odkaz
Prioritou soudruha Babiše je v současnosti jediné - neztratit voliče!
Proto zakázal svým třem otrokům hlasovat.
"Mladá a pohledná" se zase odhalila. To, co vypustila z pusinky, sedí přesně i na ní,..k tomu bych ještě dodal,...zlatokopka, arogantní a sebestředná. Umí akorát papouškovat a omílat stále dokola naučené fráze. Jestli se dostane do EU, tak se máme na co těšit. Možná nabídne pak svým kolegům levné a rychlé získání titulu doktoranda - to umí - v tom je ona kabrňák. Jinak "navrch huj a vespod fuj".
on jistý pan předseda strany vlasním titulem udavač stb,když mluví v PS tak je potřeba překladatel z hobabišovštiny do normálního jazyka českého a jinak ANO je hnůj nahoře i dole a kdyby něco,nechte si poradit od kohota no,no....
Anoistický hnus. Chtějí být jako Fico. Kolaborovat s nacistickým russkem a říkat tomu suverenita rozhodování. Měli by se stydět, jak správně napsala paní Nerudová.
Veber ty by ses měl profackovat,možná by ti to trošičku začalo myslet i když moc nadějí tomu nedávám.👎🙏😝👎
Bezpáteřní otrok 🤣
Už jsem to psala několikrát, že je směšné, když naše ,,elita " tak ráda používá proti druhým výrazy, tolik padnoucí na ně samotné 😜
Před časem jsem narazil na pár docela zajímavých textů...🤪🙂😇
Odkaz
🤔
Odkaz
Všichni poslanci ANO dělají jen to,co jim jejich šéf a majitel ANO přikáže.Jsou to lidé bez charakteru a cti v těle,bez vlastního názoru.Kdo chce s vlky žít,musí s nimi výt.
Vy jste u toho byl? Co to máte vy za charakter, ta ubohost s váma pěkně mlátí, měl by jste se vzpamatovat .Jak možná vidíte s těmi vlky ještě nějakou chvilku musíme žít ale potom po nějaké zubatce nic nezbyde ani smrad.
Jestli znám nějakého bezpáteřního otroka pětispolku a hradního pána? Tak je to tahle paní, co sama páteř nemá.
souhlas Danuše do koše!!!!
Bábišovy onuce.
Reakce ignoranta,Kroulík....
Proč se ta naše nejkrásnější a nejchytřejší prodavačka titulů rozčiluje prdne jí cévka a krása je ta tam ! Co bychom si počali vždyť se snaží někam nacpat !
Ona se nerozčiluje, je to jen snaha o sebezviditelnění, pořád doufá, že získá korýtko v europarlamentu.
Všichni členové Babišové sekty ANO jsou sluhové a oportunisti. Slovo všichni podtrhují jinak by v ANO nemohli být. Jejich skutečným jediným úkolem, cílem a volebním programem je zvyšovat moc a hlavně jmění svého šéfa estébáka Babiše. Na jedné straně jimi hluboce pohrdám, na druhé straně je mi jich líto. Můj názor platí i pro Europoslance Hlaváčka, Knotka a Kovaříka, kterým capo de tutti Babiš nařídil zdržet se hlasování při podpoře Ukrajiny proti agresorovi, to je proti Rusku a válečnému zločincovi Putinovi. Oni přece do jednoho musí být ve svém nitru přesvědčení o tom, že ze Ukrajina bojuje za svoji svobodu, že bojuje i za Česko. Přesto podle příkazu svého bosse se museli zdržet při hlasování o podpoře okupované Ukrajiny. Ne jinak zde v České republice postupují Dlužena Schillerová, generátor náhodných slov Havlíček, dvojí metr Nacher, tlusťoch Juchelka, lavicový, parlamentní kytarista Vondráček. Je mi z členů sekty ANO na zvracení.
Tak zvracej, co Ti bráni.
Už neví, jak na sebe upozornit. To je zoufalec k smíchu, skoro prezidentka Nerudová.
Je nějaká nerudna