1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

ČT je pod jeho vedením v troskách.🤮 Kdyby neměla ČT archiv, tak nemá co vysílat!!! Pokud natočí něco nového, například nízkorozpočtový seriál, je to Škoda času na sledování.🤮🤮🤮🤮🤮

48
Před 1 měsícem
Jiří Smetana

A proto se chtějí přiživovat na internetu jak paraziti.

18
Před 1 měsícem

Vždyť je to takový babišovec, zrušil "nenáviděné" pořady atd - a oni ho za to vyhodí?! Jak babišovské....připomíná mi to Šlachtu

26
Před 1 měsícem

Tak on s tímto cílem byl vybrán.

Já to tak viděl od začátku, ale dosud jsem proti němu nenapsal nikam ani řádku, protože jsem mu ze slušnosti nechal čas, aby mojí domněku vyvrátil.

Zatím se mu to nepovedlo, spíše naopak.

6
Před 1 měsícem

Tak mezi náma, k čemu je takový suběkt, který ani inkasováním velkých sum za reklamu se nedovede uživit a to i přes to, že ještě dostává spousty peněz od občanů...

31
Před 1 měsícem
Petr Němec

Dival jste se nekdy poslednich 10 ci 20 let na Ct? :)

17
Před 1 měsícem

Co chcete od rady, kde straší takové existence jako Xaver? A od sněmovny, která nedokázala Xavera zrušit, přestože by k tomu měla většinu? Teď už jenom čekám, kdy Součka nahradí Foldyna.

42
Před 29 dny
Frantisek Weiskopf

A ten by nebyl spatnej! Je to internacionalista,motorista,sportovec a ma rad Sovetsky svaz!

1
Před 1 měsícem

Bohužel k tomuto člověku mám absolutní odpor.Jeho arogantní projev, vyjadřování, neprofesionální vedení je otřesné.Dříve byla ČT moji prioritní stanicí.Nyní nebýt pořadu pana Šípa,a Zázraků přírody nepřepnu ani na jeden kanál ČT. A to nemluvím o sportovních přenosech.Kde nic,tu nic.Těžko se to bude napravovat,a znovu získávat důvěru a diváky.Ale s tímhle stylem a pánem určitě ne!

57
Před 29 dny
Zdenicka Procházková

Souhlasím, bez bohužel.

Před 1 měsícem

Čemu se divíte? Vždyť to není tak dávno co se v televizní radě objevili různí exoti podporovaní černými penězi z bezpečnostní služby jistého ekonomického giganta. A pak už to šlo jako po másle. Likvidace Dvořáka, volba Součka, postupná likvidace ČT, (vzpomeňte na podobně instalovaného experta na likvidaci ČSA), zpochybnění veřejnoprávní funkce ČT, odvolání Součka a podřízení ČT státu, čili vládě. A pak už jen záleží na konkrétní vládě, jak s ČT. zacvičí. Příkladů máme spoustu. Maďarsko, Slovensko, svého času Polsko.

24
Před 1 měsícem

Ryba smrdí od hlavy. Koaliční poslanci nebyli schopni Radu ČT smysluplně obměnit (nechtěli do ní dovolit např. Zdeňka Šarapatku) a zmírnit její dezolátní složení, ani toho Xavera nejsou ochotni odvolat. Rada pak logicky zvolí za ředitele ČT takového Součka, který z veřejnoprávní ČT udělal téměř normalizační televizi osmdesátých let. Pokud tato rada připomínající špatně uvařenou gulášovou polívku zvolí nového ředitele, obávám se, že na toho staréhu říďu budeme ještě vzpomínat.

16
Před 29 dny

Neschopnej ředitel už od začátku. Ti co ho zvolili by měli také odstoupit.

5
Před 1 měsícemUpraveno

A to nikdo nepoznal, při jeho dlouholetém vedení brněnského studia ČT, že Souček není vedení celé ČT schopen? Kdo tlačil v Radě ČT na to, aby to byl právě Souček, který má být zvolen? Jak to bylo se setkáním Babiše se Součkem v Přerově na tenise v době, kdy se rozhodovalo, kdo novým generálním ředitelem ČT bude? Zkrátka investigativní novináři by se měli pochlapit a vše kolem zvolení Součka vyjasnit.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt