1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

V duchu nekonečných seriálů potáhneme střelbu v Praze dál a dál...

104
Před 1 měsícemUpraveno
Aleš Lisovský

to nemyslíte vážně,... protahuje to někdo jiný: tady jde o politickou špínu kterou dělají někteří politici "ve jménu chcimíru" , ach jo, prosím přečtěte si to ještě jednou

117
Před 1 měsícem

Moc vám držím palce, aby měl onen pán dost rozumu a tělo dcery Vám vydal.

28
Před 1 měsícem

Takže napřed ta paní přišla o vnučku a teď i o dceru.

Nechápu, jak ji zde mohou lidé osočovat a vinit a dokonce tvrdit, že se svou dcerou neměla soucit a vztahy že byly špatné.

Já se jí vůbec nedivím, že chce dceru alespoň důstojně pohřbít, a navíc ji uložit vedle jejího dítěte, bez kterého evidentně žít už nemohla. To je to poslední, co může ta babička a matka ještě udělat.

119
Před 1 měsícem
Květa Číhalová

A já nechápu jak se vůbec paní mohla snížit ke kontaktu s novináři.

66
Zobrazit dalších 13 reakcí
Před 1 měsícem

Docela drsný postup, jak řešit své finanční problémy. Pokud je toto pravda, tak se ukazuje, že obraz bývalých policajtů ze skupiny kamarádů pana Šlachty je od začátku fake. A spíše bude platit verze o tom, jak si ho mafiani vodili a jak ho jiní využili k ovlivnění politiky u nás.

133
Před 1 měsícem
David Mrkvica

Pro některé žádná novinka.Šlachta by měl už někam zalézt.

53
Před 1 měsícemUpraveno

Úmrtí paní Lenky je mi moc líto, snad už má její duše klid.

Kdo ví, jak to všechno bylo. K Macoše se dá dojet i autobusem a pak kus pěšky a ten mávající mohl být i někdo, kdo ji chtěl od skoku odradit.. Pokud by ji tam opravdu někdo dovezl, to je hodně chladnokrevné. Divné je, pokud by její milenec a rádce disponoval tělem i majetkem, protože notářská závěť předchází sebevražednému plánu.

Je to smutné, ale každý reaguje na takovou bolest jiným způsobem. A paní Lence už zřejmě nebylo jinak pomocí, když vše odmítala. Vyčerpala se bojem s větrnými mlýny, možná i pod vlivem manipulace...

125
Před 1 měsícem
Jiří Kučík

Možná je za notářsky sepsanou poslední vůlí jen ověřený podpis a ten ověří na poště atd.Pokud u notáře, tak by notář mohl popsat , jak k tomu došlo. Zatím jsem neslyšel vyjádření Šlachty, že se ze zesnulou nikdy neviděl. Kdo odsouzenému podvodníkovi z řad PČR zajistí vstup na jednání Parlamentní komise?

68
Před 29 dny

Tímto se šlechta podruhé odrovnal, myslím že to v hlavě nemá v pořádku. Přikláním se k verzi, že stále proti něčemu bojuje, aniž by respektoval objektivitu.

9
Před 1 měsícem

Tak toto je velká pravda. Jen mám velké obavy, že policie skutečnou pravdu o smrti Lenky nevyšetří.

99
Před 1 měsícem
Vlastimil Brůček

A já doufám že ano,přeci jen Šlachta už je od policie dlouho,ten druhý taky asi moc kámošů mezi policajty mít nebude,snad to pořádně proklepnou.Pěkně to smrdí...

66
Před 1 měsícem

Tak se na Fórum24 přidal ukřivděný chudák Wollner.

43
Před 1 měsícem

Jakoby nestačilo že tragedie pohltila matku Elišky.Ted dvojnásob trpí matka Lenky,babička Elišky. A ta osoba co chce práva která patří rodině,...Nechutný chlápek. Bez charakteru -to člověku zůstává rozum stát.

180
Před 1 měsícem
Eva Cvejicova

Vzdyz je to zloděj, takovým je všechno jedno.

34
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Je to lidská tragédie. Ale to že si ji vyhlédly hyeny, aby přes ní získávaly politické body, to je na zvracení. Navíc se na ní přilepil lidsky i profesně zkrachovalý lůzr, to jí určitě nepřidalo. Jestli mu vystavila plnou moc na nakládání s jejím tělem a majetkem, tak to jí zřejmě s tou sebevraždou pomáhal. Ale karma ho dožene. Je důležité pamatovat si ta jména a když se vynoří ze stoky, tak aby člověk věděl co jsou zač.

33
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt