V duchu nekonečných seriálů potáhneme střelbu v Praze dál a dál...
to nemyslíte vážně,... protahuje to někdo jiný: tady jde o politickou špínu kterou dělají někteří politici "ve jménu chcimíru" , ach jo, prosím přečtěte si to ještě jednou
Moc vám držím palce, aby měl onen pán dost rozumu a tělo dcery Vám vydal.
Takže napřed ta paní přišla o vnučku a teď i o dceru.
Nechápu, jak ji zde mohou lidé osočovat a vinit a dokonce tvrdit, že se svou dcerou neměla soucit a vztahy že byly špatné.
Já se jí vůbec nedivím, že chce dceru alespoň důstojně pohřbít, a navíc ji uložit vedle jejího dítěte, bez kterého evidentně žít už nemohla. To je to poslední, co může ta babička a matka ještě udělat.
A já nechápu jak se vůbec paní mohla snížit ke kontaktu s novináři.
Docela drsný postup, jak řešit své finanční problémy. Pokud je toto pravda, tak se ukazuje, že obraz bývalých policajtů ze skupiny kamarádů pana Šlachty je od začátku fake. A spíše bude platit verze o tom, jak si ho mafiani vodili a jak ho jiní využili k ovlivnění politiky u nás.
Pro některé žádná novinka.Šlachta by měl už někam zalézt.
Úmrtí paní Lenky je mi moc líto, snad už má její duše klid.
Kdo ví, jak to všechno bylo. K Macoše se dá dojet i autobusem a pak kus pěšky a ten mávající mohl být i někdo, kdo ji chtěl od skoku odradit.. Pokud by ji tam opravdu někdo dovezl, to je hodně chladnokrevné. Divné je, pokud by její milenec a rádce disponoval tělem i majetkem, protože notářská závěť předchází sebevražednému plánu.
Je to smutné, ale každý reaguje na takovou bolest jiným způsobem. A paní Lence už zřejmě nebylo jinak pomocí, když vše odmítala. Vyčerpala se bojem s větrnými mlýny, možná i pod vlivem manipulace...
Možná je za notářsky sepsanou poslední vůlí jen ověřený podpis a ten ověří na poště atd.Pokud u notáře, tak by notář mohl popsat , jak k tomu došlo. Zatím jsem neslyšel vyjádření Šlachty, že se ze zesnulou nikdy neviděl. Kdo odsouzenému podvodníkovi z řad PČR zajistí vstup na jednání Parlamentní komise?
Tímto se šlechta podruhé odrovnal, myslím že to v hlavě nemá v pořádku. Přikláním se k verzi, že stále proti něčemu bojuje, aniž by respektoval objektivitu.
Tak toto je velká pravda. Jen mám velké obavy, že policie skutečnou pravdu o smrti Lenky nevyšetří.
A já doufám že ano,přeci jen Šlachta už je od policie dlouho,ten druhý taky asi moc kámošů mezi policajty mít nebude,snad to pořádně proklepnou.Pěkně to smrdí...
Tak se na Fórum24 přidal ukřivděný chudák Wollner.
Jakoby nestačilo že tragedie pohltila matku Elišky.Ted dvojnásob trpí matka Lenky,babička Elišky. A ta osoba co chce práva která patří rodině,...Nechutný chlápek. Bez charakteru -to člověku zůstává rozum stát.
Vzdyz je to zloděj, takovým je všechno jedno.
Je to lidská tragédie. Ale to že si ji vyhlédly hyeny, aby přes ní získávaly politické body, to je na zvracení. Navíc se na ní přilepil lidsky i profesně zkrachovalý lůzr, to jí určitě nepřidalo. Jestli mu vystavila plnou moc na nakládání s jejím tělem a majetkem, tak to jí zřejmě s tou sebevraždou pomáhal. Ale karma ho dožene. Je důležité pamatovat si ta jména a když se vynoří ze stoky, tak aby člověk věděl co jsou zač.