1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Takové spekulace,jaké tady vyplodil "novinář"Wollner jsou na trestní oznámení.K tomu nařčení,že ji k tomu zmíněné osoby "dokopaly",chybí napsat ,že jí v dálce při skoku jedna z těch zmiňovaných osob mávala...

5
Před 1 měsícem

Pokud už se v minulosti pokusila o sebevraždu, tak bych v tom nehledal senzaci.

7
Před 1 měsícem

Šlachta + Štěpán = hyeny s lidskou podobou. A ANOfertácká sekta se na této tragédii hanebně přiživuje. HNUS!

56
Před 1 měsícem

Už jsem slyšela keccos, ale takovy hyenismus ne. To se pan Šlachta pěkně předvedl.. A sned si lidé uvědomí, co je tahle desolátská scéna zač🙏🏻

28
Před 1 měsícem

Klasická Šlachtovina. Z toho zkorumpovaného "inteligenta" se mi chce zvracet.

31
Před 1 měsícem

V čím zájmu se Fórum24 se ve věci tolik angažuje? Koho chce krýt?

28
Před 1 měsícem
Jana Hanzlíková

novinář, tedy i Forum24, je od toho, aby informovalo ... takže informuje ... nic víc, nic míň ... a pokud pravda, že tito 3 jmenovaní pánové se náhle ve společnosti paní Šimůnkové vyskytovali, kdy navíc účast dvou z nich je prokazatelně stvrzena jakýmsi notářským zápisem, tak opět pravda ... takže o jaké krytí dle vašeho názoru jde? ... zkuste nadhled, logiku ... dojmy, pojmy fakt argumenty nejsou - patří do bulváru ...

14
Před 1 měsícem

Šlachta nemá manželku ani děti a jenom fízluje, kde by si přihrál politické body.

17
Před 1 měsícem

Nejlepší by bylo kdyby paní podala trestní oznámení na policajta zloděje a policajta senátora.

14
Před 1 měsícem

To je furt politické kanonenfuter. Že se v tom angažovali tihle syčáci mně snad ani nepřekvapuje... (překvapuje!)

2
Před 1 měsícem

O Šlachtu tady nejde, maminka paní Šimůnkové by měla podat trestní oznámení na pana Štěpána .

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt