1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Ale , ale to je pokřik. Jestli tu někdo budoval infantilně ideologickou žurnalistiku, tak je to pan Šafr. V Lidovkách, Mf dnes, v Blesku i Reflexu. Konzervativně liberální kýč s infantilním zjednodušováním a patřičnou agresivitou. To je pan Šafr. Takže kdo je skutečně Bradáčová přesně on vůbec nepozná.

8
Před 4 měsíci

Proč všechny tzv ženský v politice vypadají jako chlapi?

Před 4 měsíci

Je to jednoduché, padni komu padni. Pokud někdo podporuje babišovy mafianské praktiky, těžko se do dá něčím omluvit. Pokud se paní Bradáčová

zapletla ponese následky. Hloupý je ten kdo se nechá zkorumpovat mocí nebo penězy.

1
Před 4 měsíci

Ten pán neví jakou službu dělá Babišovi. Blbosti které píše už snad nemůže brát ani zarytý příznivec současné vlády, snad jen ti co uvěřili před minulými volbami tomu, že se na Větruši s mladým Babišem ocitnul náhodou.

36
Před 4 měsíci

No stane se občas, že mohu souhlasit i s Šafrem. Ale když už jsme u těch popcelebrit ve státních institucích, nějak mi chybí Šafrův kritický hlas v případě bisáka Koudelky. Vždycky jsem si myslel, že tajná služba mí být tajná a exhibování Koudelky v médiích a na sociálních sítích mi k tomu nějak nepasuje.

3
Před 4 měsíci
Miloš Zbránek

Opět měl Zeman pravdu.

Před 4 měsíci

To je ale blábol. Spousta prázdných keců a ani jediný normální argument proč je Bradáčova špatná volba. To že dala rozhovor v jiných médiích než v tom vašem. Cele je to naprosto nesmyslná dojmologie autora. Docela by mě zajímalo co mu Bradáčová provedla že takhle vyšiluje.

8
Před 4 měsíci

Zřejmě mafiáni začínají mít strach.

7
Před 4 měsíci

Slova člověka vystraseneho Babisem a zklamáním ze současné vlády. No nevím, jestli se má takhle dělat novinařina. Těch emocí, přirovnání, expresivních výrazů je tam hodně. To už věcneji píše Blesk. Navíc se Fórum 24 samo pasovalo do role nejlepšího média. A tohle je nebezpečné jako prohlášení současných vládních stran, že jen oni jsou tou zárukou demokracie.

23
Před 4 měsíci

Co jiného čekat z tohoto směru, než osočování, neoprávněnou kritiku a nevybíravé vyjadřování o lidech kteří pro naši společnost něco udělali. Zatímto tito kříklouni tohoto webu jen usilují o vyšší prémie a ničí klima ve společnosti. Prostě, komu není dáno v apatice nekoupí

20
Před 4 měsíci
Petr Hrdinka

Prostě, kdo neumí pravopis, v apatyce ho nekoupí

1
Před 4 měsíci

F24, co dodat?

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt