Vždycky jsem se zastal slabších ale společnost nastavila pravidla že bych se mohl lehce dostat do pozice obviněného, tak to mají, i lidi kteří na to mají nikoho nebrání.Za mého mládí kdo příliš vystrkoval rohy dostalo po tlamě a většinou byl vyléčen.
Myšlenka bránit vlast s nasazením vlastního života je nádherná věc , ale jen s podmínkou že by ta naše politická reprezentace narukovala do první línie taky 🙂 . Jak krásné by bylo kdyby mě do šturmu vedl takový Lipavsky s výkřikem hrr na ně .
Je směšné, ale zároveň tragické číst si, jak tu někteří vysvětlují neochotu bránit svou zem.
Čím to je, že mezi mými známými je ochota k obraně země vyšší u mužů, kteří absolvovali vojenskou službu za komoušů? Očekával bych opak, právě kvůli té zkušenosti.
Samozřejmě bychom se měli bránit! Jen mám obavu, že by na bojišti umírali jen obyčejní lidé a největší válečníci jako politici, herci, zpěváci a jiné rádoby celebrity vše sledovali z bezpečí domova nebo zahraničí!
Jistě že by jsme se nebránili, nechceme dopadnout jako Ukrajinci.
Navíc na to máme historické zkušenosti.
Jestliže jsme se nebránili pětkrát tak proč by jsme se měli bránit po šesté.
Vy hrdinové za klávesnici, musíme udělat všechno pro to, aby války nebyly. Svého syna rozhodně bojovat nepošlu.
Vypadá to, že spousta lidí by si naši republiku chtěla nechat vybombardovat a nechat se přitom zastřelit v zákopu.
Já tedy ne.
Srdečně zdravím všechny optimisty, pesimistům přeji klidné spaní.
"Vypadá to, že spousta lidí by si naši republiku chtěla nechat vybombardovat a nechat se přitom zastřelit v zákopu."
Z vaší strany jasný argumentační faul.
Myslím, že by to dopadlo, jako už mnohokrát. Vcelku bychom se nebránili, ale někteří by odešli bojovat třeba jinam. Doufám alespoň, že bychom je pak za to netrestali, jak tady taky bývalo zvykem. Rád bych se mýlil.
Vaše články jsou opravdu trapné. Není to tak dlouho kdy jste psali,že Rusáci kradou pračky a používají čidla,teď strasite lidí že nás napadnou. Neporadí si s Ukrajinou a už jim zřejmě dochází dech a vy tady píšete nesmysly,že napadnou nějaký stát NATO.
Za lidi co čtou a souzní s fórum 24 mají 2 až 10 vakcín proti covidu a 4 pohlaví bych neobětoval ani chlup z nohy i kdyby nás napadl satan s celým peklem