1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 dny

Ja nechapu proč všechno svadite na Babiše.Tak že rok 1938 kdo nas zaprodal ve jmenu Miru.Rok 1945 kdo rozhodl o demarkačni čaře a rozděleni Evropy byly ty staty ktere nas vydali Hitlerovi v roce1938 .Pak přišla Jalta tam se rozhodlo opět za učasti Francie ANGLIE USA že budem pod vlivem SOVĚTSKEHO SVAZU.Jinak volby1948 dopadnout nemohly než vitezstvim Komanču. Rok1968 otazka je proč jsme se nebranili odpověd je jednoducha pozvaly je sem naši představitele. Sověti tu nebyli sami jedinej kdo to odmitnul bylo RUMUNSKO.Kde byl Zapad kvuli nam tenkrat nechtěl valku proto že jsme jim za to nestali.Neprovokujme a nebudeme muset valčit

Před 8 dny

Myslete svojí hlavou lidi . Co by tady Rusák hledal ? Uran vytěžen , uhlí vyrabováno , plyn a ropu nemáme . Zlatý poklad republiky zašmelen . Jenom že by měli zájem o naše dluhopisy a nebo u tu naší dezolátní čtyřkolku a chtěli je odvézt na Sibiř do Gulagu .😂

3
Před 9 dny

Tak předně nebudu bránit ty NAHOŘE, ale svůj domov, moji rodinu. Rozhodně utíkat nebudu a byl bych mezi prvními, kdo by šel bránit západ před východem. Dělal bych to pro svý děti i za cenu toho, že tam zůstanu. Nerad bych, aby moje holky byly těhotný s rusakama

3
Před 9 dny

Češi se vždy vzdali bez boje. To jsme měli vybudované řopíky a zbrojní průmysl na špičkové úrovni....Nakonec jsme vše předali bez jediného výstřelu do rukou nepřítele.Dodnes nás v USA dva nejznámější historici označují za hlavní důvod II světové války.Měli jsme se bránit,Němcům nic nedat zadarmo a pomoc by přišla na 100% od jiných zemí.Tak jsme Německo vyzbrojili a ještě pro ně 5 let vyráběli náboje.

3
Před 9 dny

Forum 24 je obchodník se strachem, jak o nich na Vánoce mluvil Fiala. Máme si na ně dát pozor!

1
Před 9 dny

Musím souhlasit s tím co jsem četl. Sám za sebe. Být v té tramvaji, tak zřejmě zasahnu ve prospěch těch lidí s tím dítětem. Ovšem tohle píši teď. Jestli bych k tomu měl odvahu.. těžko říct. Myslím že ano. Co se týče odvahy lidí v dnešní době se postavit zlu, si myslím že je tady vůle. Ano. Je tady otázka kolik těch lidí by se našlo. Já osobně si myslím, že to není tak zlé.

Před 9 dny

Tak já mám za to, že ti co se tady ohání "vlastenectvím" tak ti by určitě nešli.

Přesně ti z řad fanoušků Rajchla, Okamury, Konečné a poslední dobou podle diskuzí na internetu bohužel i od fanoušků Turka.

Před 9 dny

Co chcete po národu Švejků a - bohužel - po národu historických zbabělců, po národu, který měl nejvíce kolaborantů a udavačů v letech 1938 až 1945??

Jen doufejme, že těch "normálních" lidí je víc, než právě těch "Švejků"!!!

Já ve svých 70ti letech fakt do zákopu nepolezu, ale snažím se jinak - alespoň co mohu!

4
Před 10 dnyUpraveno

Pokud bychom se chtěli nechat vymazat a zmizet naši republiku z mapy světa,tak ano.

1
Před 10 dny

V případě válečného stavu by naše vláda řídila odboj z exilu na Mallorce.

44
Před 10 dny
Zbyněk Šustala

Fialova vláda ne. Babiš by ale stoprocentně kolaboroval okamžitě. Už to že posilovat obranu odmítá jasně ukazuje své stanovisko.

36
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt