1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Takže to shrňme. Někde v domovské organizaci svazu KOVO nechali Středulovi propadnout členství pro neplacení příspěvků. Hmm. To ho museli mít opravdu "rádi", když se nenašel nikdo, kdo by zvedl telefon a zavolal "Josefe, nemáš zaplacené příspěvky" nebo "Josefe, zaplatil jsem to za tebe, dlužíš mi kilo."

Pak kolem toho udělají humbuk, a zbaví ho funkce. Následuje svolání sjezdu (určitě velmi levná záležitost), aby ho znovu zvolili předsedou. Tomu říkám efektivita práce.

Máme zřejmě bohaté odbory. To musí řadové členy platícími příspěvky opravdu těšit, že jsou v organizaci, která má zjevně tolik peněz, že by mohli všichni rok stávkovat a být v pohodě.

1
Před 1 rokem

Kdysi dávno prezident A. Novotný vymyslel zvláštní skupinu pracovníků a dal jim jméno KOVOROLNÍCI ! Tento název komunisti v té době běžně používali. 🙄😆

Dnes kovorolníci na traktorech rozvaží po Praze hnůj a brnkají na nervy vládě i občanům!

P.S.

Novotný ještě používal často slovo ZEMEDĚLCI.

Před 1 rokem

To si dělají srandu? Zvolit zpátky člověka který nic nedělal jenom kecá samý žvejky? To vypadá že kdo ho chce zpátky tak používá hlavu jenom na to aby mu nepršelo do krku protože člověk který jenom trochu přemýšlí tak ho volit nebude

6
Před 1 rokem

Je to zaměstnanec a členské příspěvky přestal platit jeho zaměstnavatel . Politicky angažovaná Konfederace.

2

Jsem odborář a za mě ne! V první řadě se měli zeptat řadových členů OS Kovo!

4
Před 1 rokem

Komedianti

4
Před 1 rokem

Dobro došli - odboráři !

1
Před 1 rokem

A co nějaká morálka soudruzi?

1
Před 1 rokem

No to by byla hrůza