Doufam ze toto dotahne policie do konce a ze ty nejnavistnejsi potresta.
Take doufam.
Zatím se nějak pořádně netrestá tak si počkáme. Odkaz
...„Opravdu si někdo myslí, že policie zná totožnost pachatele a nevyužije tak účinnou zbraň, jako je medializace jeho podoby?“.... No nevím, ale zatím vždy přišla PČR s nějakou rozčtverečkovanou fotkou nejdřív po měsíci...
Měsíc po čem?
A bude po hrdinech, pak ti makovci budou kňourat, že to tak nemysleli.
A že mají právo vyjádřit svůj názor.
S tímto krokem policie souhlasím, ale nebude nic platné . Jejich identita bude skryta. Pokud oni nedodržují zákon, nemůžou být zákonem chráněni. Udělejte seznam s fotkou a jménem ať všichni vidí co je to za existence a můžou se od nich distancovat. Mě by to zajímalo jestli to není soused. Člověk z firmy, nebo majitel obchodu kam chodím nakupovat.
Myslím, že tyto "výkvěty společnosti" nejsou příliš počítačově ani mentálně zdatní, aby se byli schopni na netu skrýt. Většinou jim ani nedochází, že se dopouštějí trestného činu s vysokou sazbou. Pak jen blekotají, že to tak nemysleli. Jiné je to ale u trollích farem 😒
na kazdy pad klobouk dolu pred zasahujicimi policisty rad bych pripomel ruznym stouralum ze to policiste nasazovali holy zivot a zachranovali nevinne ustrasene studenty proti tomu psychopatovi jeste jednou velke diky nasim policistum a budme radi ze radeni toho maniaka nedopadlo daleko hur
Tak s tímto hodnocením bych počkal.
A proč nestíhají zde komentujcí kteří schvalují vraždění na Ukrajině? Všechny tyto sociopaty zavřít do cvokárny.
Máte na mysli všechny kteří schvalují nelegitimní ruskou invazi a všechny kteří schvalují ruskou přítomnost na ukrajinském území?
jsem zcela pro.
jediný způsob jak naplnit právo a spravedlnost je kompletní vytlačení Ruské Federace z Ukrajiny a jejích hranic roku 1994.
cokoliv jiného je schvalováním ruské agrese.
"Anonymní" internetoví hrdinové-dezoláti si ve své digitální naivitě neuvědomují, že vůbec nejsou anonymní. V globálním digitálním světě propojených databází dnes není problém "ztotožnit IP adresu se skutečnou adresou".
Střelec byl eliminován,vlastně zabit. Co to znamená pro mě?? Že nebude potrestán a ve skutečnosti dostal odměnu. Smrt v rámci sekund je v tomto ohledu více než přijatelná.
Policie by měla vysvětlit proč ho nechala zabít ty děti když o něm věděla.
Vaše hloupost a naivita nemá hranice.