"Buďto nerozumí Evropě, nebo se nestydí lhát."
A) i B) jsou správně.
Babiš dostane evropské peníze na svou firmu, ale to jsou standardní dotace. Peníze zajištěné současnou vládou pro postižené? Ani omylem, to mu nehraje do karet. Jemu naopak do karet hraje zkáza, chudoba, zloba, hádky, neúspěchy této vlády.Jenom tak VYNIKNE z té své podprůměrnosti. Nebojme se, z peněz které nahrabal z našich bývalých, teď už jeho podniků, nám nedá ani cent. Klidně mně nevěřte, nestojím o to. Stačí se ale zamyslet, odkud ty svoje prachy má. Nic zlomového neudělal, ničím nás NEOBOHATIL. Snad kromě sprostého slovníku.
Když už jste stejně jako premiér usvědčení že šíření nepravdy tak se hned opřete do Babiše,že šíří nenávist. NE ! Jen mluví jinak než poněkud pomatený premiér a informují pochybná média bůhví kým placená!!!
Dotaz: Která media dle vás nejsou pochybná a ukažte zároveň, kdo je platí.
Já jenom se jaksi postupně dovídám, že skoro všechny politické partaje v Evropě, bojující proti EU a NATO, de facto dostávají na přilepšenou nemalé peníze z Ruska a to mě poněkud mate.
Proč to to Rusko dělá? Co z toho má?
A zde platí, že přemýšlící člověk to přinejmenším tuší a člověku moc nepřemýšlícímu je to zcela fuk. Hlavně, že si může zanadávat a ve volbách jde volit ty, kteří hlásají opak toho, co říkají, dle vás, pochybná media.
Lhář agent 25085 bureš.😅
Prosím, zamyslete se nad sebou. Politik Fiala jede svojí Antibabiš kampaň, kterou už mu nikdo nežere. Pan ekonom Kovanda to popsal přesně : můžete přednostně čerpat peníze na povodně bez obstrukcí, ale z balíku, kde by jste jinak museli čerpání doložit.
Na neobjektivním Fuj24 -“ Fialu rozzuřila Babišova slova o penězích z Bruselu”. Naštěstí rozumná většina lidiček českých vidí realitu jinou - Neschopný Fiala , ztrácející půdu pod nohama - kope kolem sebe, sám tomu nerozumí a překrucuje skutečnosti , jak se mu to hodí. Nově si hezky zavařil, jak říká dnešní článek na Seznamu- “ Fialova vláda slibovala a mystifikovala lidi , že Brusel pošle miliardy na povodně.. a on Brusel nic nepošle. Bohužel pro postižené… Neschopný premiér v čele neschopné vlády. 🧐
Á pisálek bude mít odměny .Na Seznamu je každý redaktor povinný denně napsat alespoň jeden štvavý článek proti Babišovi. Zřejmě objednávka z kmotrovské ODS.
Můžete svoje tvrzení dokázat, nebo také jenom lžete?
Už nějaký čas si myslím, že Luky Kovandů je plkal. A dál se mi to potvrzuje. Neustále strašení a vidím, že i lhaní. Připravuje si pozici "ekonomického" experta v vladě STB?
Dříve jsem se mylně domníval, že Lukáš Kovanda je ekonom se skvělou znalostí všech prognóz atd. Čím déle sleduji jeho plky, tím více vidím jak nic řekne není pravda a nikdy se jeho prognózy nevyplní. Benzín bude stát 80 Kč, nafta 100 atd. Jen kecy. O Babišovi nemá vůbec cenu mluvit.
Je úsměvné když největší lhář v této republice Fiala nazývá lhářem Babiše. Ani Babiš není zrovna svatoušek ale Fiala lhal už před volbami a lže neustále
"Lhal už před volbami" - schávně, zkuste uvést v čem úmyslně mluvil nepravdu, i když s jistotou věděl, že to bude jinak. Ale vynechte tu omletou mantru o daních, zkuste najít něco jiného.
Takže pro fanoušky Fialového mimoňa, část našich daní odevzdáme do Brusela, za což se můžeme akorát tak cítit jako druhořadý póvl z východu. Brusel pak blahoskloně něco pošle zpět , ale na co se použijí, rozhodne Brusel. Třeba na stezku pro chrousty, jak tady někdo vtipně komentoval. Takže skutečně nedostaneme 50 mld. navíc. Pouze nebudeme muset složitě prokazovat účel použití peněz, které bychom, nebýt povodní, mohli využít jinak. Tak se tady neotírejte o pana Babiše, má opět pravdu.
Lžete pane. Dostávame více peněz než kolik dáváme. A jak jsme je utratili je jenom naše chyba. Holt někde staví dálnice (Polsko) a někde se staví ty stezky a rozhledny. Jinak souhlasím s tím, že navíc 50 mld. nedostaneme. To byl zase takový malý předvolební tríček...
Já Evropě velmi rozumím, sice jsem před časem tvrdil , že nás s EU nic dobrého nečeká, že máme být kreativní jako lidé z Východunebo nám ujede čínský rychlovlak /dohledatelné/ Ale chápejte, teď jsem se dostal k pěknému postu a budu plnit úkoly jako zaměstnanec EU.Sice si mě většina národa neváží, ale mě je to jedno za ty peníze mi to stojí . Váš Fiala
Další článek , Brusel na povodně peníze nepošle , musí se to vzít z jiných fondů, čili některé resorty o ně přijdou. Kde je tedy ta pravda a kde je státní rezerva?