1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíciUpraveno

Poctivé by bylo, aby si Bulharsko svobodně určilo cenu a měnu kterou chce mít placenou za umožnění využívání ropovodu.

Gasprom mi připomíná jednoho nájemníka, který na mě křičel, že on si sám určí cenu a způsob jak mi bude platit za nájem.

Asi nepřekvapí, že už u mě dávno nebydlí.

Stejně tak by si Bulhaři, nebo Ukrajina měli svobodně zvážit, jestli jim vyhovuje nájemník ropovodu a dát svoji cenu. A Maďaři ať se domluví s Gaspromem, jak to zaplatí.

30
Před 4 měsíci

No, pokud ruSSko stále trvá na platbě v rublech, tak si myslím, že nastal čas mu vyhovět.

13
Před 4 měsíci

Odkaz

To jen, ať si řekneme, koho tedy jak ČR tak I Bulharsko podporuje. Je to demokratický Azerbajdžán. A tato země nejen, že je totalitní jak řemen, ale prodává nám Ruský plan a ropu. Pardon oni nám prodávají svoje a Ruské zpotřebovávají.

Odkaz

16
Před 4 měsíci

No ono to nějak dopadne. Bulhaři se domluví. Přes Ukrajinu plyn nepůjde protože Zelensky klidně poškodí ty co mu pomáhají

32
Před 4 měsíci
Karel Vorálek

Taky si myslím, že se domluví. Když jsem byla v Bulharsku na dovolené, pořád vzpomínali na útlak ze strany Turecka a vděčnost Rusku, že ho útlaku zbavila. Asi bude tranzit o něco dražší a budou mít klid se sousedy. Tureckem, Maďarskem a konec konců i s Ruskem.

7
Před 4 měsíci

Madari už nemôžu vydierat Bulharsko odmietnutim Schongenu a Bulhari to robia dobre...Suverenne ako to vzdy Madari s Rakusanmi robili voci inym ...Takze teraz madari dostavaju svoju vlastnu medicinku..a Slovensko nech pride o cely rusky plyn..Ja si rad zaplatim norsky alebo iny plyn a nie rusky

21
Před 4 měsíci
Kristian Vágner

Ale teď topíš z cca 95% ruským plynem Ty pokrytče. 😉

3
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Ta solidarita mezi evropskými státy je užasná, napadá mě docela jednoduché řešení jak muže gazprom zaplatit tranzitní poplatky určitě by to nebyl problém, muže dodat Bulharsku plyn za tranzit a Bulharsko ho bud prodá na trhu a nebo spotřebuje.

6
Před 4 měsíci
Jan Turek

Odpovídá tvé řešení smlouvě mezi Bulharskem a Gazpromem???

🤣😝

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Odkaz

Zde jen potvrzení z Bruselu. Nemáme Ruský, ale jejich a oni spotřebovávají ten Ruský a levný. Krásné a pokrokové.

www.politico.eu
Azerbaijan isn’t reexporting Russian gas to EU, Brussels insists
Growing energy ties between the South Caucasus country and Europe are intended to end dependency on Moscow.
6
Před 4 měsíci

Opravdu krásně umí USA ve svém zájmu rozestvavat všechny státy světa. . . .rozeštvi ( rozděl ) a panuj. 😎😎😎

23
Před 4 měsíciUpraveno
Jan Tříska

Zapomínáte na příčinu, nebýt Putinovi války nejsou sankce, ani problémy s placením

17
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 4 měsíci

Začínám rozumět tomu proč Rakusaci a spol otáčí ohledně Schengenu pro Bulhary a Rumuny...

8
Před 4 měsíci
Václav Šobr

A proč? 🤔 Protože si chtějí nechat platit za tranzit? To je fakt neslýchaná drzost!🤦🏻‍♂️

7
Před 4 měsíci

Bulharsko po 35 letech stále chudá země bez referom ale velký vazal západu.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt