Poctivé by bylo, aby si Bulharsko svobodně určilo cenu a měnu kterou chce mít placenou za umožnění využívání ropovodu.
Gasprom mi připomíná jednoho nájemníka, který na mě křičel, že on si sám určí cenu a způsob jak mi bude platit za nájem.
Asi nepřekvapí, že už u mě dávno nebydlí.
Stejně tak by si Bulhaři, nebo Ukrajina měli svobodně zvážit, jestli jim vyhovuje nájemník ropovodu a dát svoji cenu. A Maďaři ať se domluví s Gaspromem, jak to zaplatí.
No, pokud ruSSko stále trvá na platbě v rublech, tak si myslím, že nastal čas mu vyhovět.
Odkaz
To jen, ať si řekneme, koho tedy jak ČR tak I Bulharsko podporuje. Je to demokratický Azerbajdžán. A tato země nejen, že je totalitní jak řemen, ale prodává nám Ruský plan a ropu. Pardon oni nám prodávají svoje a Ruské zpotřebovávají.
Odkaz
No ono to nějak dopadne. Bulhaři se domluví. Přes Ukrajinu plyn nepůjde protože Zelensky klidně poškodí ty co mu pomáhají
Taky si myslím, že se domluví. Když jsem byla v Bulharsku na dovolené, pořád vzpomínali na útlak ze strany Turecka a vděčnost Rusku, že ho útlaku zbavila. Asi bude tranzit o něco dražší a budou mít klid se sousedy. Tureckem, Maďarskem a konec konců i s Ruskem.
Madari už nemôžu vydierat Bulharsko odmietnutim Schongenu a Bulhari to robia dobre...Suverenne ako to vzdy Madari s Rakusanmi robili voci inym ...Takze teraz madari dostavaju svoju vlastnu medicinku..a Slovensko nech pride o cely rusky plyn..Ja si rad zaplatim norsky alebo iny plyn a nie rusky
Ale teď topíš z cca 95% ruským plynem Ty pokrytče. 😉
Ta solidarita mezi evropskými státy je užasná, napadá mě docela jednoduché řešení jak muže gazprom zaplatit tranzitní poplatky určitě by to nebyl problém, muže dodat Bulharsku plyn za tranzit a Bulharsko ho bud prodá na trhu a nebo spotřebuje.
Odpovídá tvé řešení smlouvě mezi Bulharskem a Gazpromem???
🤣😝
Odkaz
Zde jen potvrzení z Bruselu. Nemáme Ruský, ale jejich a oni spotřebovávají ten Ruský a levný. Krásné a pokrokové.
Opravdu krásně umí USA ve svém zájmu rozestvavat všechny státy světa. . . .rozeštvi ( rozděl ) a panuj. 😎😎😎
Zapomínáte na příčinu, nebýt Putinovi války nejsou sankce, ani problémy s placením
Začínám rozumět tomu proč Rakusaci a spol otáčí ohledně Schengenu pro Bulhary a Rumuny...
A proč? 🤔 Protože si chtějí nechat platit za tranzit? To je fakt neslýchaná drzost!🤦🏻♂️
Bulharsko po 35 letech stále chudá země bez referom ale velký vazal západu.