Že je Babiš Bureš,to je celkem jasné a že je Česká republika v háji,to je nad slunce jasné.Jsem si skoro jistej,že vyhraje příští volby-bez mé účasti,protože to,co předvádí současná vláda je katastrofa.On nás v žádném případě nespasí,ale jen si zase nahrabe a důchodci ho v tom budou podporovat.Můžete si stokrát tvrdit,že by se mělo chodit k volbám,ale koho bych měl jít volit,když není z čeho vybírat?Jeden šmejd větší než druhej.
No a my se snad konečně najíme, možná si i zatopíme.
No Bureš jako udavač stb, který strávil nějaký čas v Maroku...to tam teda musel udávat našince až se za ním v poušti prášilo. A co takhle se podívat třeba na takového Pávka...postgraduální elitní přísně výběrový kurz a následné zařazení na Zpravodajskou správu Generálního štábu ČSLA.... v posudku k propůjčení medaile "Za službu vlasti" roku 1988 byl hodnocen jako třídně uvědomělý a politicky vyspělý, napomáhající prosazovat vedoucí úlohu strany mezi podřízenými, dobře zabezpečující bojovou pohotovost jednotky a odvádějící „vytrvalou, obětavou a příkladnou práci jen tak na okraj onu medaili mu předal o rok později tehdejší prezident ČSSR soudruh Gustáv Husák... ve škole a po ní měl krycí jméno Pávek.... jo jo Bureš je absolutní čučkař oproti Pávkovi to byla jiná liga než nějaký udavač z Maroka :-)
Mnoho lidí je napsáno v seznamu konfidentů StB a ti lidé to dodnes neví.Estébáci si tam dosazovali lidi dle toho,jak sami byli honěni a kolik lidí měli pro každý rok a měsíc přiděleno.Podle toho byli estébáci hodnocení a odměňování.Spousta smyšlených věcí existovala.
Mladí jako Pekarka telefonistka,Fiala učitel a mnoho dalších buď tuto dobu nezažila-zobáci,neboť aktuální doba pro tvorbu seznamů byla od 60 let do 89roku.V době 60-80let to bylo nejhorší,tam si estébáci vymýšleli různé historky a někteří lidé byly na těchto základech trestání.(viz můj otec).
Takže ta káča Pekarová ví prd,ale proudí pořád a ani neví co to bylo.
Máte ten dojem že o tom nevěděl když tam bylo dalčích sedm rodiných příslušníků !Chcete je vyjmenovat i s čísly ?
Jak to, že Babiš, aliaz Bureš , agent stb přešel u nás přez lustrační zákon ? Ten člověk by mněl být okamžitě zbaven jakékoli veřejné funkce, natož aby mohl sedět, takový křivák v parlementu ?? Neuvěřitené !!! Naší otcové, které bývalý režim šikanoval s to nezaslouží !!!
S takovým lustračním zákonem, jaký platí u nás si každý "vypráskaný" podnikavec vytře zádel. Pokud vám nedochází, že tyto zákony byly přijímány proto, aby zavřely huby naivkám, tak to je mi vás vážně líto. Vždyť i ten největší "bojovník" za svobodu Havel vděčil za svou prezidentskou volbu komunistům. Účel světí prostředky a národ Švejků to akceptuje. Tak buď otevřete oči, nebo se postavte těm, kteří na tomto systému nejvíc vydělávají. Babiš je miliardář a kdo si myslel, že se tam nechává zvolit pro blaho vlasti, ten je buď troubelín, nebo neználek. Když před volbama vykládal jak všechny ty úplatkáře vypráská, tak jsem se mohl potrhat smíchy. Ale ten aspoň rozumí ekonomice. Čemu rozumí fialky obecně, to je mi záhadou. A co způsobilo rozdělení světa na "východ a západ", to si nechte povykládat od lidí, kteří se tímto obdobím seriózně zabývají. Např. pro dlouhou dobu bez válek v Evropě to bylo bez diskuzí jen dobře.
Paní Pekarova má co povídat. To jak nás zastupovala a reprezentovala v Arménii a Azerbajdzanu mluví za vsechno
Asi je potřeba se vykašlat na hádky a začít řešit důležitější problémy ekonomika jde do kopru a oni nic ??
Já doufám, že se Zdechovský, Pekarová a další, budou chovat konzistentně a druhému "bývalému" komunistovi předsedovi komunistické buňky, vojákovi, rozvědčíkovi, který náhle prozřel až po listopadu 1989, to samé připomínat. On totiž prozřel až když si byl jistý , že listopad se již nezvrátí. On nestál na náměstích a necinkal klíčemi, on čekal v kasárnách na rozhlas, aby vyjeli potlačit revoluci. A tohoto komunistu mi dvacetikolka doporučila na prezidenta. On si to prý odpracoval, rád bych od dvacetikolky věděl kdo si co může odpracovat. Může mi to Pekarová Adamová, Zdechovský a další vysvětlit?
Pan Pavel byl komunista a voják, Babiš byl též komunista a agent STB. Obojí je špatně, ale milejší je mi voják.
A toto je předsedkyně PS nebo nějaké děcko na pískovišti, Babiši dej mi tu lopatičku. Skutečně je to velmi málo chytrá snad žena, ale zlá, zapšklá, každého urážející na úrovni Němcové a takový představitelé vedou do nedávna naši krásnou zemi /do hrobu/.
No jistě soudruhu:-D:-D
Lady Katastrofa má za sebou jediný úspěch...Prodala 3 Ifony za hodinu.Tím ovšem její podíl na budování společnosti končí.Vyškolená Aspenem chce vyučovat národ o morálce ???
On se do toho prostě narodil. To nelze vyčítat. Ale narozdíl od prezidenta, který se k tomu jasně vyjádřil (pro některé lidi ale zřejmě ne. I kdyby to vytesal do kamene -budou mlít pořád svou), Babiš není schopen.
Mne spíš velice vadí, že má prsty v té žluté rostlině, která likviduje krajinu. Proč podepsal ten greendeal? No jasně! Kapr si svůj rybník nevypustil! Mám veterány a nově problém co budu tankovat. I to jeho kuře se nedá jíst. Děti bych tím nekrmil. To maso je divný! Andrej není dobrým přínosem pro tuhle zemi!
No je to na dotace přisátá veš no....a bude dokud nepojde.