1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To je zajímavé , že ty můře černý vadí jen a jen Babiš , ale náš prezident a jeho paní to je v pořádku , Pekarko sedni na koště a leť se proletět !!!

27
Před 1 rokem
Petr Radus

Pavel byl voják, ne STBácký udavač, který donášel na své kolegy a obchodní partnery.

6
Před 1 rokem

Být tady komouši/a jsou/ byla by MPA na nejvyšší pozici papaláše cenzora. Nikdo by před ní nebyl v bezpečí.

Mám pocit, že jsem četl úplně jiné vyjádření soudu než MPA prezentuje. K znásilňovateli Ferimu se nevyjádřila, násilí na ženách od pirátských náměstků nechá bez povšimnutí, a přitom podporuje Istanbulskou úmluvu. Jak směšný populismus. Nepodporuji Babiše a tuhle falešnou ženskou už vůbec ne.

14
Před 1 rokem

No, když se vysméla Babišovi Pekarová a reagovali i další určitě pětidemoliční politici, tak si myslím, že Babiš se vyjádřením těch škůdců a darmožroutů, také dobře pobavil. No a dokonce vysmátím největšího trubce české politiky, prodavačky mobilů Pekarové se určitě smíchy namohl.

15
Před 1 rokem
Jiří Schüller

Pekarovou nemůže žádný rozumný člověk brát vážně.

5
Před 1 rokem

Byl veden , je známo, vědomě , nebo nevědomě . Ještě bych požádal ty , které Babiš poškodil , aby se vědomě ozvali , případně jej žalovali ! Úsměv Markétko by nebyl , nebo právě šoupete nohama ?

7
Před 1 rokem
Jiří Augustin

Podle práva.... Vaše slova... Čest.

Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Pekarová je nějaká začarovaná a Černochová taky neni chytrá , nebo další kolo proti Babišovi do dalších voleb ? Nebylo by lepší pro dámy více důstojnosti a třeba pracovat na sobě a ne se posmívat jako trapky ? Babiš neuspěl u soudu ale co to má společného s nějakým baf já mám tričko boj se mě ? Vážně tragedie ta 5K .

13
Před 1 rokem
Pavel Skuhra

Co vám vadí? že Babiš je stále právoplatně veden jako agent STB?

7
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

a že jim nevadí minulost agenta Pávka ke které je mnoho prokazatelných podkladů a ne jeden papír s fotkou :-)

35
Před 1 rokem
Miroslav Zástěra

A čeho byl agentem?

10
Před 1 rokem

Vždyť se i jako STBák chová, takže tady není co řešit, byl to STBáský práskač a komunistický prominent, jak jinak by mohl být v Maroku atd a ještě je to lhář, že prej ten soud kdysi vyhrál, no to určitě, Bureš 25085 bude navždy STBákem

14
Před 1 rokemUpraveno

Babiš se z toho nezpotí a volby suverénně vyhraje a jde jen o to budeli mít s kým vytvořit úst.většinu a potom přejde smích Pekarovou .... pořád čekám zda se vzbudí Zeman a nebo bude jen mentorovat jako Klaus....a přitom se probouzí KSČ a jen díky současné 1 mezi ženami v politice a Okamura je jasný ,ale ČSSD či jak si nyní říkají se stále neprobouzí a přitom jí ,,SPOLU" nahrává témata pro vzkříšení ( valorizace , výpověď bez ....) a další přijdou co ŠMARDO nespi !!!

6
Před 1 rokem
Miroslav Cenek

Já bych ráda viděla ve vládě jako premiéra pana Kubu. Ten by určitě udělal pořádek.

Před 1 rokem

Než se místní fanoušci a odpůrci Babiše navzájem vyhejtují, dovolím si upozornit, že podstatu věci, tj. jestli byl Babiš estébákem slovenský ústavní soud neřešil. Šlo o procesní rozhodnutí, koho přesně má Babiš žalovat, pokud se bude chtít domáhat určení toho, že ho STB evidovala jako konfidenta neoprávněně. Soud rozhodl, že Babiš žaloval nesprávnou složku státu. Proto je v běhu druhá žaloba, tentokrát na správný subjekt - ministerstvo vnitra. Dosud známé důkazy říkají, že Babiš estébákem byl, protože soudy už dříve rozhodly, že výpovědi jeho řídících dustojníků, kteří to popírali jsou nedůvěryhodné a listinné důkazy jsou jasné. Ale na Slovensku mezitím byly volby a vládne tam stejná kreatura jako je Babiš. Uvidíme nakolik si půjdou ti dva na ruku a zda a jak se bude ministerstvo žalobě bránit. Protože pokud ministerstvo jakoby omylem dostupné důkazy soudu nenavrhne, nebo se bránit nebude, je výsledek nejistý.

4
Jiří Mikunda

Náš ústavní soud jde také na ruku nutelínově vládě. To Pekari neví_?

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Bureš Vám vadí.A kolik dalších komunistů je v poslanecké sněmovně?A náš soudruh prezident vám nevadí?Jděte do háje.A ti pomýlení jsou mnohem horší než Ti co tam byli opravdu z přesvědčení a ne jen pro svůj prospěch.

10
Před 1 rokem
Pavel Müller

"Pomýlení" - to je termín z počátku sedmdesátých let, tedy z počátku normalizace, když bylo prověřováno smýšlení zaměstnanců v souvislosti s rokem 1968, vstupem "bratrských vojsk" a další.... 😁

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt