Nějakým nedopatřením jsem viděl část seriálu - Sedm schodů k moci. Připadalo mi to jako by poukazoval na politickou špínu a figle, jak se neschopný
/ všehoschopný/ člověk dostane k moci.Musí na to mít žaludek. Proč nenatočit další díly a podobných patolízalech. Příběh Babiš/ Bureše/ jak se vytáhl na výsluní. Možná i třeba nějaká dcera řezníka mohla zazářit s kusem flákoty a osobním kouzlem.
Pisálkové z FORUM 24 vy, Pekarka a podle vás i ostatní politici - no to je jedna velká překážka k normálnímu životu. Dočkáme se, že se jednou ráno probudíme a tato štvavá stanice už nebude?
proč sem všichni dávají minulost je jedno na koho špínu pod nehty mají i tihle fialový tajtrdlici a dalších x procent vlády senátu atd co si nezamete každý u vlastních dveří mě nezajímá minulost .....ale to co kdo pro vlastní lid Stát dela omluvte mě zatím nikdo nic léta. Každý hrabe pro sebe .....a vás zajímá minulost svazky. komunistů atd jste vy normální mě je jedno kdyby Babiš dělal v bordelu a Pekarova vrchní v hospodským pajzlu
Agent Bureš koupil zámek
by měl v noci lepší spánek
je v tom ale jeden háček
on je totiž ESTÉBÁČEK...
Na tohoto Estébáka
není v světě žádná páka
jak ho dostat z politiky
natož z naší republiky...
Táhni zpátky na Slovensko
i s tou svojí blondy ženskou
nebo odjeď do Francie
z tebe vážně blbě mi je...
Agent Bureš náš stát ničí
lže a krade, jenom křičí
to vše v přímém přenosu
zasloužil by do nosu...
Agent Bureš chtěl by na Hrad
chodit do Královských zahrad
Též obsadit celé Lány
a tam spřádat temné plány...
Výmysly a řeči lživé
jen pro hlupce přesvědčivé
Snad to národ nedovolí
požene ho odsud holí.
Vyžeňme ho na Kajmany
stejně tam má svoje manny
Nestačí mu Agrofert?
Bože ať ho vezme čert...
Jirka Nový Ostrava Poruba
Ta ať se raději zamyslí nad tím trapasem co udělala v Arménii.
Na to se časem zapomene, ale Bureš bude udavačem nadosmrti...
Koblihám je to stejně putna, ti ho budou volit i kdyby se zjistilo, že ten nemorální xindl udával jejich vlastní rodiče.
Byl jsem na vojně za hluboké totality KSČ a sloužil jsem jako osobní řidič náčelníka divize. Ten pán měl hodnost plukovníka. Pár dní před odchodem do civilu mě pozval s manželkou k němu domu na večeři. Tak mi ten pan plukovník vyprávěl jak jsou jako vysocí vojenští velitelé sledováni i v soukromém životě vojenskou rozvědkou. Tato vojenská rozvědka chodila v civilu a udávala jak obyčejné vojáky tak i vysoce postavené důstojníky. Tak že to byla vojenská STB. U jedné takové vojenské rozvědky byl školen a pracoval I prezident Pavel. podotýkám že u vojenské rozvědky v dobách KSČ mohli pracovat pouze prověření komunisté z dobrou i rodinou komunistickou minulostí jen mě trápí že sice prý o bývalém komunistovi vojenskému rozvědčíku bývalém soudruhovi Pavlovi media mlčí. U Babiše ale možná spolupráce s STB je hlavní téma medii. Babiš je dnes pouze poslanec jeden z 200poslanců. Ale pan Pavel i jeho žena byli v KSČ velice aktivní. Pani Pavlová jako kádrovačka a pan Pavel dokonce předseda jedné komunistické organizace a vojenský rozvědčík. V tomto posouzení obyčejný poslanec Babiš prý STB a kovaný komunista Pavel navíc vojenský rozvědčík lépe řešeno vojenská STB si myslím že jeden za 20 druhý bez 2 za 18.
Na každé prase se vaří voda! Je jedno jak se jmenuje a jakou funkci zastává! ANO je to tak!!!!
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Kamarád Fico už to teď s těmi soudy zařídí lépe než ta stávající demokratická sebranka, za které si každý dělal co uznal za správné.
Tak dosud tam byla Čaputová a soudy asi rozhodovaly tak, jak si přál její kamarád PePa, který zase kuje pikle s naší pětikolkou. Tak není divu, že jim to nepokazí.
...jak typické... Babišovi nohsledi se snaží odvést pozornost všemi způsoby od merita článku...jeho Burešovství...
Nevim ,proč zrovna MPA komentuje rozhodnutí soudu na Slovensku,když sama má z ostudy kabát, pro mě osobně je nemožné skutečností,2 uchazeči na funkci prezidenta ,oba bývalý komunisti po 30 letech,k tomu toho jednoho s nadšením volí chartisti,antikomunisté a disidenti tělem i duší,takový paradox je možný jen u nás a dokazuje to jaká ta naše politika je komedie na lidi.