Proč se k tomu musí politici , jako je Pekarová vyjadřovat? Zase byl chvilku klid. A co ta ostuda Pekarové v Arménii? To je světová ostuda , Babiš jen naše. Pekarová se nemá komu smát , Je směšná sama
Pekarová která je k pláči ta nemá právo se nikomu ani Babišovi vysmát . Ona ani Černochová . Komu se vysmívá někdo kdo je vlastní neznalostí možná víc nebezpečný pro ČR . Věnujte se práci a ne komedii
Nechápu , proč se tato MPA někomu posmívá , když má sama IQ houpacího koně a předvádí to celému světu , ostuda jedna.
Vy víte, kolik má MPA IQ? A podle vás proto, že Babiše zase potvrdili, že byl Stbák?
Tak já nevím. Babiš veřejně v televizi řekne,že spolupracoval samozřejmě s tou hodnou StB a přitom se soudí. Čekám až vyhraje příští volby ,tak bude velebit Husáka jak ten Filcko u sousedů.
Tak tato ,,chytrá" paní je snad horší než ten Babiš.
Je hrozný že se lidi nepoučí z historie.Jak někdo může volit takovou stbáckou špínu
MPA si musí zase přiznat že je tou poslední osobou, která může někoho kritizovat.Její mozek není ve stavu že bude názory druhých lidí chápat.Nemůžete přeci chtít po opici , aby hrála šach o mistra světa! To je nereálné!
Nějak jsem si nevšiml toho "vysmání". A to je dobře vysmívat se někomu, není pěkná vlastnost. A nebo jsem nedůvtipný.
No jednoduší by asi bylo kdyby to přiznal. Jeho příznivcům je to stejně jedno Ti na nějaký morální kredit nehledí a jeho odpůrci ho díky takovým rozsudkům pak koupou v mediích. Kdyby řekl jo když jsem byl v Maroku tak jsem byl agentem tak by se ulevilo všem.
Já si myslím,že zrovna tato vláda dala lidem echo udávejte a práskejte což by zase Andrej měl být v pohodě pokud udajně práskal za minulého režimu.
Je úplně jedno jestli byl Babiš uSTB nebo ne. Na hradě to nevadí že je bolševik,hlavně že se měří všem stejně.
Kdo jinemu jámu kopá sám do. Ní padá
Je to nevychovaný výstavní zmetek když urážet tak všechny Pavla a ostatnich ne. Mít plnou.pusu Babiše bylo jich milion
Už to nehul, Mydlochu, nevíš, co píšeš, a pod ruku si nevidíš😀!