1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Proč se k tomu musí politici , jako je Pekarová vyjadřovat? Zase byl chvilku klid. A co ta ostuda Pekarové v Arménii? To je světová ostuda , Babiš jen naše. Pekarová se nemá komu smát , Je směšná sama

7
Před 1 rokem

Pekarová která je k pláči ta nemá právo se nikomu ani Babišovi vysmát . Ona ani Černochová . Komu se vysmívá někdo kdo je vlastní neznalostí možná víc nebezpečný pro ČR . Věnujte se práci a ne komedii

16
Před 1 rokem

Nechápu , proč se tato MPA někomu posmívá , když má sama IQ houpacího koně a předvádí to celému světu , ostuda jedna.

18
Před 1 rokem
Jana Zdena Čermi

Vy víte, kolik má MPA IQ? A podle vás proto, že Babiše zase potvrdili, že byl Stbák?

4
Před 1 rokem

Tak já nevím. Babiš veřejně v televizi řekne,že spolupracoval samozřejmě s tou hodnou StB a přitom se soudí. Čekám až vyhraje příští volby ,tak bude velebit Husáka jak ten Filcko u sousedů.

6
Před 1 rokem

Tak tato ,,chytrá" paní je snad horší než ten Babiš.

17
Před 1 rokem
Petr Ladman

Je hrozný že se lidi nepoučí z historie.Jak někdo může volit takovou stbáckou špínu

12
Zobrazit dalších 13 reakcí
Před 1 rokem

MPA si musí zase přiznat že je tou poslední osobou, která může někoho kritizovat.Její mozek není ve stavu že bude názory druhých lidí chápat.Nemůžete přeci chtít po opici , aby hrála šach o mistra světa! To je nereálné!

9
Před 1 rokem

Nějak jsem si nevšiml toho "vysmání". A to je dobře vysmívat se někomu, není pěkná vlastnost. A nebo jsem nedůvtipný.

37
Před 1 rokem
Jan Zeman

No jednoduší by asi bylo kdyby to přiznal. Jeho příznivcům je to stejně jedno Ti na nějaký morální kredit nehledí a jeho odpůrci ho díky takovým rozsudkům pak koupou v mediích. Kdyby řekl jo když jsem byl v Maroku tak jsem byl agentem tak by se ulevilo všem.

22
Před 1 rokem

Já si myslím,že zrovna tato vláda dala lidem echo udávejte a práskejte což by zase Andrej měl být v pohodě pokud udajně práskal za minulého režimu.

10
Před 1 rokem

Je úplně jedno jestli byl Babiš uSTB nebo ne. Na hradě to nevadí že je bolševik,hlavně že se měří všem stejně.

29
Před 1 rokem

Kdo jinemu jámu kopá sám do. Ní padá

Je to nevychovaný výstavní zmetek když urážet tak všechny Pavla a ostatnich ne. Mít plnou.pusu Babiše bylo jich milion

8
Před 1 rokem
Josef Mydloch

Už to nehul, Mydlochu, nevíš, co píšeš, a pod ruku si nevidíš😀!

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt