1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jak se říká,, Kdo se směje naposled..."

82
Před 1 rokem

Nesnáším takové demoralizování a zvláště od mladších. Neví co ho k tomu vedlo, nezná jeho život a životní příběh, ať si obuje jeho boty a jde jeho životem a pak soudí. Nesnáším takový výsměch i kdyby byl agentem. Myslím si, že nikdo nemá právo druhého takto demoralizovat a vysmívat se. Ještě neví čeho se ona v životě dočká a co ji může stihnout. Ať je Babiš je Babiš jaký je, ale alespoň je pracovitý a něco vybudoval. Je jedno jak, i ti, kteří mu k tomu dali příležitost, nesou kus viny.

27
Před 1 rokem
Alena Majcherová

Nějaká chyba chatbotu? Umělá inteligence by neměla zaměnit demoralizování a dehonestování, které by se k významu hodilo.

1
Před 1 rokem

Je mi v podstate jedno, koho praskal nebo nepraskal tenhle bazilisek. Nad slunce jasne je, ze se bratrickoval s mafianem Mrazkem a po revoluci mel velky naskok prede vsemi. Podvedeni konkurenti by mohli vypravet, pokud ziji a neboji se. Ale tech bude minimum.

10
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Blíží se volební období a to nahání vládnímu smetenci hrůzu z odstavení jejich korýtek, tak se snaží zase hojit na Babišovi.

Tak v Česku vypadá proklamovaný spravedlivý volební souboj arogantní vládní smečky.

20
Před 1 rokem
Hlavacek Frantisek

A staří bolševici kvičí a kvičí.... Babiš v seznamech STB opravdu není zásluha této vlády. Aroganci a hloupost vidím jenom v jalových výkřicích starých bolševiků. Ano, vás.

1
Před 1 rokem

byt Pekarovou, radeji mlcim..... uz bylo dost ostudy teto radoby vip predsedkyne

256
Před 1 rokem
Jolana Kašparova

Hloupoučká chudinko. Nám to. že byl Babiš estébák a udával lidi vadí. Jestli tobě ne, budeš zřejmě ze stejného těsta! Všichni donašeči a udavači by měli být po zásluze potrestáni!

82
Před 1 rokem

Lidé,kterým nevadí,že je Babiš uznaný ÚS agentem stb,nemají v sobě kouska cti,stejně jako on.Smutné,že?

42
Před 1 rokem
Jan Kolomazník

A ten chobot na hradě je v pohodě? Zloděj profesor Nutella taky dobrý? A co kuliok a jeho dozimetr?

57
Před 1 rokem

Jen by mne zajímalo kolik zde diskutujících si vzpomíná na bývalého ministra vnitra Richarda Sachera ,který hned po předání moci nechal skartrovat větší část pro novou garnituru politiků nepohodlných svazků StB.Asi by jsme se možná divili kdo byl spolupracovník StB!

16
Před 1 rokem
Martin Haruda

To se začalo skartovat už 20.11. 1989

Ještě dlouho před nástupem Sachera do funkce.

Doporučuji shlédnout na HBO Bez vědomí.

1
Před 1 rokem

Jestli byl někdo před třiceti roky u estebáků zajímá už jenom psychouše.

Prezident je bývalý komanč a také to nevadí. Určitě se podle toho hodně nasměje. Hlavně když rozdával medaile disidentům.

Volební program ,,Babiš je estebák a milionář" je ubohý.

Víc vadí hlupáci a hlupačky ve vedení pětikolky.

44
Před 1 rokem
Lukas Stav

Nejde o to, jestli byl nebo nebyl, ale zapírá jak malý kluk. Kdyby řekl, jo byla taková doba, udělal jsem to proto a proto, už by se v tom dávno nikdo nevrtal. Může si za to sám, stbák.

14
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

To bude radosti ve stádečku slepencových oveček...Jsem zvědav, jak to bude pokračovat. Moc se mi líbí přístup slovenských soudů. Regulérní estébáci řeknou, že u nich nebyl a soud to považuje za nedůvěryhodné. Naopak bere za důvěryhodné papíry, které stvořili ti nedůvěrohodní, kteří nedokázali ani vytvořit na ty své papíry Babišův autogram..

23
Před 1 rokem
Petr Nedvěd

Babišovu nevinnost potvrdili regulérní estébáci, tak to musí být pravda, soudy nesoudy ...

3
Před 1 rokem

Zrovna Pekarová, ubohá na duchu, se má co vysmívat. Soudruh kolaborant president Pavel ji přitom nevadí!?

182
Před 1 rokem
Ciklovi

nevadi, ma dvoji nejen svetry ale i metry 🙈😂 co jineho bysme po ni chteli? radeji tam mel zustat Kalousek, nez tahle nadivka..... i kdyz jsem ho taky nemela rada, ale aspon si videl do pusy, kdyz byl teda strizlivy..... 👍

76
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt