Seděli tam análové s Metnarem 8 let a dělali houbeles. A teď mají plnou hubu rad, coby jakby. Měla ho poslat tam, kam podle názvu jejich sekty patří.
Vláda (jakákoliv) musí (bohužel) také “respektovat” zastoupení krajů - bez ohledu na to, jestli se jedná o odborníka nebo pouze o “protlačený kus”. Babiš tam prostě ze Severní Moravy musel dát bývalého “SNBáka” s pochybnou minulostí. Jako agentovi “hodnej ŠTB” mu to zase tolik problémů nedělalo - navíc - tento poslouchal “na slovo”……..
Jenom by mě zajímalo k čemu nám je naše armáda, když máme víc generálů a plukovníků než vojáků. Při živelných pohromách hodně pomohli, ale jinak je to hra "na vojáky".
V případě války by vám byla dobrá. Ale samozřejmě, že v případě míru je vcelku k ničemu. Důležité je jí udržovat jako prevenci, ale to vám asi nic neříká
Ono je to na obě strany stejné,oba jak Metnar i Černochová dělají vše,aby se nějak ke korytu dostal Metnar a u koryta zůstala Černochová,ovšem o armádě se začalo mluvit až v poslední době,tudíž pro koryto dělá více Černochová, tak to vidím já,pouze můj názor.
Já bych spíš řešil to, že až se armáda přezbrojí někdy v roce 2035. Tak aby tu techniku měl kdo ovládat. Zvyšování platů tam nikoho neudrží a nepřilákál. Pokud ano, tak jenom lidi s existenčními problémy který se budou chtít zahojit a skončit.
Před volbami přidávají.
Potom budou kritizovat novou vládu že rozhazuje.
Cítí že už u moci nebudou tak to další vládě alespoň ztíží.
Jak mazané 🤣🤣🤣
Jedno je jasné a to že co nešlo celé volební období ta pár měsíců před volbami najednou jako zázrakem jde . líbivá politika která už na voliče nefunguje a pozdní snaha a sliby už vůbec ne.
Co to mele Černochová, vždyť jim vláda škrtala peníze na platy, Stanjurovi chyběly peníze,baba jedová
Skutečně?
Kdo že to byl ministrem financí v roce 2021,
kdy Česká armáda neměla na výplaty vojákům z důvodu,
že stát vojsku „nevrátil“ 5 miliard korun z původních 10 miliard, o něž vláda při schvalování státního rozpočtu na rok 2021 armádě snížila příjmy, aby si tím zajistila podporu KSČM v Poslanecké sněmovně?
Součástí předvolební strategie hnutí ANO je, že věrní psi obranáři p. Babiše vylijí na opozici / koalici na začátku každého vystoupení kýbly špíny. P. Metnar spolu s pí Vildumetzovou a Balaštíkovou jsou nejaktivnějšími členy této obranné smečky p. Babiše.
Má zase nové brýle, ale ani to ji nepomohlo k prozření. Na tento post nepatří ani ona ani Metnar. Vojáci potřebují hlavně domácí zázemí a to se nikomu ani po 35 letech nepodařilo.