Slovensko mà svého Fica, Maďarsko svého Orbána, Rusko svého Putina a Trampa v Americe, no a my nesmíme být pozadu, my máme Babiše, Havlíčka, Okamuru, Konečnou, Zemana a tím kruh hrůzy a děsu je uzavřen. Vlastně není to vše, ještě jsou u nás ti, kdo jim sekundují v tom, kdo je horší než ten seznam hrůzy. Tak pisálkové, doufám, že si brzy něco přečtu.
Tak a amíci si mohou vybrat, komoušský Bidet nebo agent Trump? Stejně jako u nás agent Bureš nebo komouš Pávek? Tak mám dojem ,že Lenin měl pravdu když říkal ,že komanči jednou zvítězí na celém světě. No, tedy světlé zítřky čekají lidstvo
Když se budu dovolávat Boha, tak mě snad taky nenařknete, že jsem komouš.
Bože, co je tohle za vola!
Že je Trumpeta rusácký blbeček, o tom nemůže být pochyb.
Jen otevře ten svůj idiotský otvor co má pod nosem, vypadne z něho rusácký kolaborantský hnus.
Je to ostuda USA.
Jej... jak koukam, tak kazdy kdo neni proti Rusku, tak hned s nima spolupracuje... mno doufam, ze F24 bude davat dohromady komisi, ktera o tehlech vecech bude rozhodovat....
"Agent KGB tvrdí, že.." Tak určitě.. Tady si pomůžu hláškou pana Svěráka z "Básníků": "existuje teorie, že si do sektoru A 8 Bronštajn odkládal šálek s kávou, ale důkazy pochopitelně chybí". Tak taková je asi vypovídací hodnota tohoto článku.
Nedivil bych se. O lidi jako Trump měla KGB vždy zájem. Bohatý, s kontakty na politiky a podnikatele a s politckými ambicemi
A měl za ženu Češku .I to mohlo hrát roli
Trump do Putinova týmu opravdu zapadá !
Jsou tam trpaslíci Fico, Orbán, Babiš - supersamec jim vévodí😂😂😂👎👎👎.
Je vidět, že se Putin nástupu Trumpa fakt bojí. Ten senilni dědek jim tam vyhovuje více.
Tak vidím , že ruSSká dezinformační mašina jede naplno.
Jasný a teď tu o karkulce, ovlivňování prezidentských voleb Trump vs Clinton soud zamítl,naopak poukázal na Clintonovou
A že si na to vzpomněl zrovna letos před volbami 😃😃😃😃 ubohé
Knihu napsal o mnoho let dříve;. Teď to vše jen vytáhli novináři, protože to je aktuální vzhledem k volbám. Vždy se to tak dělo, děje a bude dít. To není Rusko, nebo Čína. Tam nemůžete psát co chcete.