Že měl Bartoš před volbami do PS v roce 2021 solidně nastoupeno na křeslo premiéra, o tom nemůže být pochyb. To vedlo Babiše k tomu, aby v předvolební kampani nasadil proti Bartošovi a Pirátům většinu svých prostředků, které mu následně chyběly v boji s ostatními stranami koalice. Ano, boj s Bartošem a Piráty vyhrál, ale k vůli tomu volby prohrál.
Že se Piráti z této epizody ještě nevzpamatovali je věc druhá.
Skoda. Bartos mi byl sympaticky. Rozhodne vic, nez vsichni ti radoby levicaci, Paroubek, Konecna, apod.
Bartoše nevyfotili s vlajkou antify, vyfotili ho ZAHALENÉHO vlajkou antify na demonstraci pod transparentem "uprchlíci vítejte, nacionalisté táhněte". Takže to jistě vyjadřuje postoj člověka, stejně jako když si na sebe někdo navěsí vlajku Ruskou.
Piráti dopadnou jako Bártovy veverky (VV), taky skončí v zapomnění. Moc dobře si pamatujeme tu ostudu kdy se harmonikář Ivánek jel do Bruselu představit jako premiér ČR a nakonec byl rád že dostal alespoň místo poslance.
Dnes už Bartošovy Piráty z komunismu podezírá méně lidí, image se změnilo spíše na konstatování „mají ve svých řadách i komunisty“.
"Mají ve svých řadách komunisty"....dobrá práce dezinformátorů....😫
Nevím, jestli mají ve svých řadách komunisty, ale je hodně těch, kteří mají komunistické myšlení. Jako třeba ten obtloustlý svazák Lipavský. Navrhuje zrušit fórum. 😂 Za to by se nemusel stydět ani Bilak.
Konec Pirátů,já se snad rozpláči štěstím. Konečně
Bartoš Bartoš ty ty ty teď tě vyšoupli z vlády a já se tady dovídám že si pacifista to znamená chcimír to si to chceš pohnojit i na týhle frontě?To chceš?Komu tim prospěješ,
Lipavský předvedl excelentní práci v zahraniční politice - to by mohlo Piráty inspirovat - byli by volitelní pro liberální část populace.
Tak to je opravdu novina.Lipavský nepředvedl vůbec nic a nedivím se že ho Zeman nechtěl jmenovat.
Ještěže varianta "Bartoš - premiér" nepřipadá v úvahu. Jeho kvalifikací je mlácení prázdné slámy.
Ɓartoš nebyl nic moc,ale pokud by ho vystřídala Gregorová nebo Lipavský,byla by to pro ČR, naprostá tragédie.Ti dva neví,která bije.