1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Po roce 1968 se v rámci normalizace KSČ stala jen čiszým vykonavatelem příkazů z Moskvy. Když v roce 1989 nedostali od Gorbačova instrukce co mají dělat, tak se režim zhroutil. Komouši se bez Moskvy ani nevy....ou

8
Před 1 rokem
Marek Jansta

A dnešní bez amiku

9
Před 1 rokem

Svědomí národa nadává na komouše a bezostyšně je volí do nejvyšších funkcí, hlavně,že se nám to hodí do krámu,....no von to tehdy tak nemyslel...von je přece dobrej??.....budeme držkou rejt v zemi ,až ty sofistikovanější liberální neokomunisti vyvalí všechny trumfy

12
Před 1 rokem
Jindra Matuska

To víš, že jo, kašpare.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Předsedou čs. - čínského přátelství snad byl i tvrdík ,prý absolvent west point a střední zemědělské školy obor ekonomika v chotěboři o něm se snad nedá říci že je ruský nebo čínský tak o čem je článek? Pokud Filip prokazatelně udával své přátele a známé tak by na veřejnosti neměl co dělat i přes své znalosti a schopnosti, ale nic takového o něm není známo. U bolševika bylo 1 700 000 občanů a po revoluci nikdo nezpochybnil že nějvětší procento komunistů je v ODS

2
Před 1 rokem

Myslím si, že tohoto ani jiného komunistu nikdo nikam nezavře. Bude tady hlásat své bludy do konce svých dnů úplně v klidu a přitom se nám všem bude vysmívat. Nebo si snad mysli někdo něco jiného ? Jsem už dost starý na to, abych to pochopil. Škoda slov, je mi líto, ale tak to zde funguje už pěknou řádku let .

3
Před 1 rokem

Všichni komančové by měli jít na deset let do lágru aby viděli jak ničili životy demokraticky smýšlejících lidí. A to se nezmiňuji o spoustě zavražděných lidí v politicky zinscenovaných procesech. Zabavit majetek - pak můžeš být komanč.

Ještě bych navrhl členům KSČM zvýšit daně za škody způsobené za jejich vlády.

7
Před 1 rokem

Je ostuda celé naší polistopadové éry, že tolik podobných bolševických zrůd běhá po svobodě. Německo se také vypořádalo s nacismem a jeho posluhovači, proč se to zase u nás nedaří ?

12
Před 1 rokem

Doporučuji každému diskutujícímu, aby si rozhovor na iportal24 přečetl. Je to jinak, než manipuluje autor na SZ, který chce jen rozdělovat společnost - a pak panovat.

8
Před 1 rokem
František Beneš

Například slova o Lichtenštejneb pronesl prezident Pavel, nikoliv Zeman, jak uvádí autor.

5
Před 1 rokem

V komunitě komunistů by měli být legalizovány procesy jako v 50 tych letech. Mohli by mít nějakeho svého Urválka, Vaše a navzájem se posílat na šibenici. A ještě by na schůzích mohli hlasovat o vině. Samozřejmě ne o nevině.

5
Před 1 rokem

Článek jsem nečetl, názory bolševika mě nezajímají. Uvádění názorů těchto zombie je kontraproduktivní, je potřeba je ignorovat a dělat, že neexistují.

12
Před 1 rokem
Karel Bašák

Velmi správny komentář.

7
Před 1 rokem

Je zde ještě nějaký magor co si myslí,že se komunista může změnit?

7
Před 1 rokem
Josef Matoulek

Najde. Stačí hledat mezi ovcemi Babiše , Okamury , komousema a jejich pohunkama

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt