Po roce 1968 se v rámci normalizace KSČ stala jen čiszým vykonavatelem příkazů z Moskvy. Když v roce 1989 nedostali od Gorbačova instrukce co mají dělat, tak se režim zhroutil. Komouši se bez Moskvy ani nevy....ou
A dnešní bez amiku
Svědomí národa nadává na komouše a bezostyšně je volí do nejvyšších funkcí, hlavně,že se nám to hodí do krámu,....no von to tehdy tak nemyslel...von je přece dobrej??.....budeme držkou rejt v zemi ,až ty sofistikovanější liberální neokomunisti vyvalí všechny trumfy
To víš, že jo, kašpare.
Předsedou čs. - čínského přátelství snad byl i tvrdík ,prý absolvent west point a střední zemědělské školy obor ekonomika v chotěboři o něm se snad nedá říci že je ruský nebo čínský tak o čem je článek? Pokud Filip prokazatelně udával své přátele a známé tak by na veřejnosti neměl co dělat i přes své znalosti a schopnosti, ale nic takového o něm není známo. U bolševika bylo 1 700 000 občanů a po revoluci nikdo nezpochybnil že nějvětší procento komunistů je v ODS
Myslím si, že tohoto ani jiného komunistu nikdo nikam nezavře. Bude tady hlásat své bludy do konce svých dnů úplně v klidu a přitom se nám všem bude vysmívat. Nebo si snad mysli někdo něco jiného ? Jsem už dost starý na to, abych to pochopil. Škoda slov, je mi líto, ale tak to zde funguje už pěknou řádku let .
Všichni komančové by měli jít na deset let do lágru aby viděli jak ničili životy demokraticky smýšlejících lidí. A to se nezmiňuji o spoustě zavražděných lidí v politicky zinscenovaných procesech. Zabavit majetek - pak můžeš být komanč.
Ještě bych navrhl členům KSČM zvýšit daně za škody způsobené za jejich vlády.
Je ostuda celé naší polistopadové éry, že tolik podobných bolševických zrůd běhá po svobodě. Německo se také vypořádalo s nacismem a jeho posluhovači, proč se to zase u nás nedaří ?
Doporučuji každému diskutujícímu, aby si rozhovor na iportal24 přečetl. Je to jinak, než manipuluje autor na SZ, který chce jen rozdělovat společnost - a pak panovat.
Například slova o Lichtenštejneb pronesl prezident Pavel, nikoliv Zeman, jak uvádí autor.
V komunitě komunistů by měli být legalizovány procesy jako v 50 tych letech. Mohli by mít nějakeho svého Urválka, Vaše a navzájem se posílat na šibenici. A ještě by na schůzích mohli hlasovat o vině. Samozřejmě ne o nevině.
Článek jsem nečetl, názory bolševika mě nezajímají. Uvádění názorů těchto zombie je kontraproduktivní, je potřeba je ignorovat a dělat, že neexistují.
Velmi správny komentář.
Je zde ještě nějaký magor co si myslí,že se komunista může změnit?
Najde. Stačí hledat mezi ovcemi Babiše , Okamury , komousema a jejich pohunkama