Zuzana Čaputová to pochopitelně udělala správně, protože na Slovensku vládla úřednická, tedy dočasná, tedy '"její" vláda, která neměla skutečný mandát vyšlý z voleb.
Okamžikem, kdy byli zvolení do čela státu politici v řádných volbách, tato úřednická vláda končí a veškerá další rozhodnutí leží na vládě nové. Tímto krokem prezidentka pouze naplnila zákon.
Zuzana Čaputová hlavně nechce dopadnout jako Janko Kuciak a já a 77% slovenských voličů ji plně chápeme.
Fico by ji roztrhal na kusy....
Nejvyšší čas se zdekovat z V4, aby nás neodtáhla na Východ!
Spíš by se poohlédl po nějakém vysloužilém vojákovi...
Opet se potvrzije ze se Slovaky jako spojenci nelze pocitat,uz za valky kdyz Hitler tahl na vychod udelali samostatny stat a pridali se na stranu fašistů,ovsem jen do doby nez zacal Hitler prohravat,pak honem zpatky pod kridla Cechů,ktery do nich jen strkali,prachy.Jinak by tam dodnes pasli ovce.Cili at si jdou k Rusku s Ficem v cele,škoda jich nebude.👉
Paní prezidentka si zřejmě dobře prostudovala kauzu Kuciak, Kušnírová a řekla si, že je ještě příliš mladá na to, aby šla s Ficem do sporu. Bylo by jí škoda....
No Jánošíci, aby vám to nepřišlo líto, až bude stát Rusák na vaší chodbě a bude stěhovat vaší pračku! (hele 3, 2, 1...)
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Líbí se mi, že to nenechala na Ficovi a prostě mu to rozhodnuti ukradla z huby 😁 a zároveň ukázala spojencům co si na Slovensku lidi zvolili za hlupáky, sobce a proruské nuly.
Možná měla rovnou abdikovat, aby si zachovala čest. Její čin nechápu.
Možná to měla nechat na Ficovi. Jistě se ke svému rozhodnutí ještě vyjádří.
Tady je to samý odborník. Včetně pisatele.
Až ji skončí mandát odejde aspoň s trochou cti
Bliju!
Ani se mi nechce věřit, že to udělala.