1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zuzana Čaputová to pochopitelně udělala správně, protože na Slovensku vládla úřednická, tedy dočasná, tedy '"její" vláda, která neměla skutečný mandát vyšlý z voleb.

Okamžikem, kdy byli zvolení do čela státu politici v řádných volbách, tato úřednická vláda končí a veškerá další rozhodnutí leží na vládě nové. Tímto krokem prezidentka pouze naplnila zákon.

7
Před 1 rokem
Romana Boušková

Zuzana Čaputová hlavně nechce dopadnout jako Janko Kuciak a já a 77% slovenských voličů ji plně chápeme.

Před 1 rokem

Fico by ji roztrhal na kusy....

Nejvyšší čas se zdekovat z V4, aby nás neodtáhla na Východ!

7
Před 1 rokem
Stanislava Tlusta

Spíš by se poohlédl po nějakém vysloužilém vojákovi...

Před 1 rokem

Opet se potvrzije ze se Slovaky jako spojenci nelze pocitat,uz za valky kdyz Hitler tahl na vychod udelali samostatny stat a pridali se na stranu fašistů,ovsem jen do doby nez zacal Hitler prohravat,pak honem zpatky pod kridla Cechů,ktery do nich jen strkali,prachy.Jinak by tam dodnes pasli ovce.Cili at si jdou k Rusku s Ficem v cele,škoda jich nebude.👉

4
Před 1 rokem

Paní prezidentka si zřejmě dobře prostudovala kauzu Kuciak, Kušnírová a řekla si, že je ještě příliš mladá na to, aby šla s Ficem do sporu. Bylo by jí škoda....

Před 1 rokem

No Jánošíci, aby vám to nepřišlo líto, až bude stát Rusák na vaší chodbě a bude stěhovat vaší pračku! (hele 3, 2, 1...)

20
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Líbí se mi, že to nenechala na Ficovi a prostě mu to rozhodnuti ukradla z huby 😁 a zároveň ukázala spojencům co si na Slovensku lidi zvolili za hlupáky, sobce a proruské nuly.

4
Před 1 rokem

Možná měla rovnou abdikovat, aby si zachovala čest. Její čin nechápu.

3
Před 1 rokem
Miroslav Klouda

Možná to měla nechat na Ficovi. Jistě se ke svému rozhodnutí ještě vyjádří.

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tady je to samý odborník. Včetně pisatele.

Před 1 rokem

Až ji skončí mandát odejde aspoň s trochou cti

3
Před 1 rokem

Bliju!

3
Před 1 rokem
Zdenek Bobek

Ani se mi nechce věřit, že to udělala.

2
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování