1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tak jestli je kvalitní kuchař, ať je rád, že u takového majitele nemusí dělat. Práci si najde všude. A já mu držím palce. Majiteli přeji prázdnou hospodu. Prázdnou hlavu už má.

171
Před 1 rokem
Laura Terčová

Madame, vysvětlete nám, proč ste se nekoukla na tu diskusi na Novinkách? je to tam cca 90:7 ve prospěch restaurace. A vy tady arbitrárně prohlásíte že vedoucí restaurace má prázdnou hlavu, aniž byste ten rozpor oproti veřejnému mínění objasnila? To smrdí pěknou arogancí, nebo to lze nějak vysvětlit?

40
Před 1 rokem

A kdyby zahrál francouzovi anglickou hymnu, tak ho taky propustí? Ano neměl to dělat, ale to řiťolezectvi ukrajincum, kteří jsou totálně arogantní národ a jedinci v ČR by potřebovali pár facek jak se mají chovat v cizí zemi. Takže lituji kuchaře. Abych nezapomněl nejsem na ruské straně taktéž

57
Před 1 rokem
Euroamus Paco

Pro příklad: Když jsem ležela v nemocnici, setkala jsem se tam s ukrajinskou učitelkou na gymnáziu, učitelkou tance a matkou na mateřské. Chovaly se velmi slušně a pokorně a byly rády, když jsem s nimi promluvila rusky, protože česky ještě moc neuměly. A všechny tři tyto mladé ženy tam pracovaly jako uklízečky, aby uživily sebe a své děti! Které z nich byste dal těch pár facek jako první?

16
Před 1 rokem

Ten kuchař jako zaměstnanec dané restaurace překročil svoje pravomoci. V popisu práce má to, že bude připravovat jídla pro hosty tak, aby byli maximálně spokojeni, nic víc, rozhodně ne to, že si smí dovolovat normální slušné hosty svévolně urážet. O tom, jaké hosty bude restaurace obsluhovat a jaké ne (a tím nemám na mysli zrovna jejich národnost), rozhoduje její šéf a ne nějaký touto věcí nepověřený podřízený. Ten kuchař hrubě poškodil pověst restaurace a je jen správné, že mu šéf dal okamžitě padáka a omluvil se. Označení "blbec" tady skutečně sedí. Snad se milému kuchaři v hlavě rozsvítí.

30
Před 1 rokem
Luboš Renka

Ty jsi ale šmejd řď.

2
Před 1 rokem

Ještě mu měl majitel na cestu přidat pár vzduchem chlazených.

46
Před 1 rokem

A bude hůř.Ta masáž není láska k Rusku,ale je nyní obráceně,kdyby nás notravovli s Ukrajinou,tak si lidi dají pokoj🇨🇿

79
Před 1 rokem
Dana Pešková

Tebe Dano někdo nutí číst si o Ukrajině? Někdo tě připoutal do křesla, přilepil ti víčka a promítá ti o Ukrajině? Nebo si to děláš sama?

42
Před 1 rokem

jsem zvědaví jak to dopadne až se obrátí na soud a co má v pracovní smlouvě, i důvod okamžitého propuštění by bylo zajímavé vidět, aby ještě podnik neplatil zaměstnanci.

26
Před 1 rokem
Imrich Dantsits

Okamžitá ztráta důvěry, významě poškodil dobré jméno zaměstnavatele. Zákonný důvod dle zákoníku práce.

24
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Statečný číšník měl by dostat řád proti ukrajinského hrdiny, hezky projevil svůj názor, bohužel na nesprávnem mistě.

34
Před 1 rokem
Petr Ciosk

Naučte se číst, byl to kuchař, nikoliv číšník. A nebyla to statečnost, ale dětinsky trapná a ubohá provokace.

8
Před 1 rokem

Je to bl.. c, má si hledět práce a ne v pracovní době vyjadřovat své politické názory. Asi si neuvědomuje, že do toho zatahuje celou hospodu včetně majitele. Já bych ho vykopnul také. Teď může jít dělat kuchaře Putinovi, místo Prigozina.

41
Před 1 rokem

Ta stálá proukrajinská masáž pochopitelně budí protitlak. U různých lidí v různé podobě. Tohle je samozřejmě velmi hloupé, ale s výpovědí asi neuspěje. Nenastal evidentně žádný právní důvod pro okamžité ukončení pracovního poměru.

5
Před 1 rokem

Měl jim pustit , sedmý pancéřový pochod,na ten jsou zvyklí, sice německé helmy už nemají, protože z nich o vánocích žrali polívku šroubovákem.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt