1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jen opravdu hloupy nechape nebezpeci agrese Ruska

3
Před 1 měsícem

Téměř každý konflikt na světě který trvá určitou delší dobu, se zákonitě dostává z centra pozornosti nejenom medií ale také zájmu společnosti. A takto je to i s konfliktem na Ukrajině. Mám za to, že většina společnosti odsuzuje tento barbarský počin Ruska vůči Ukrajincům ale obvinovat hned nějakou část společnosti z viny za měnící se postoj společnosti k tomuto konfliktu, je přinejmenším neopodstatněné, zavádějící a přinášející do společnosti nevraživost a nenávist. No a pisatelé tohoto webu to umí dokonale, obvinit, zkreslit, pošpinit protože přece někdo musí být vinen.

Před 1 měsícem

Na vině není opozice,prostě už téma Ukrajina lidi unavuje. Chtejí prostě žít a ne se pořád babrat v Ukrajině.

45
Před 1 měsícem
Pavel Turek

Tvl....to chtěli i Židé v 30 letech a jak to s nimi dopadlo....

4
Před 1 měsícem

Za to že mě nezajímá UK nemůže opozice ale dnešní vláda .Poslochat neustále musíme podporovat UK mě už nebaví a navíc když vidím jak se mladí Ukrajinci flákají v Čr místo aby bojovali za svou vlast

18
Před 1 měsícem

Zase na politickém smetišti za všechno může Babiš..Nechejte ho na pokoji, nebo do voleb bude mít víc než 50% bez reklamy za Vaší Spolu propagandy !!!!

10
Před 1 měsícemUpraveno

Já si myslím, že problém je jinde. Prostě většina lidí (i politiků) jednoduše NEVÍ jak ten konflikt vyřešit. Neví jak zajistit spravedlivý mír. Domnívám se, že to neví ani autor článku. Ale určitě jsou v naší zemi lidé, kteří mají řešení jak spravedlivého míru dosáhnout. Nicméně naše země nemá absolutně žádný vliv ani zdroje, aby něco změnila. No a výše uvedené odpovídá na otázku ohledně lhostejnosti......

Před 1 měsícem

Jestliže milion Ukrajinců místo obrany vlasti uteklo, pak těžko vyčítat jiným národům, že nejsou z pomocí nadšení. Už to trvá dlouho.

15
Před 1 měsícem

Čím dál lhostejnější ? A co jako mají ještě více Češi dělat, plazit se před ní po kolenou ( to už děláme ) a nebo co ještě ?!

20
Před 1 měsícem

Podle článku musíme nenávidět Rusko a milovat Ukrajinu.Jenže přílišné nucení vyvolává opačný efekt. Tak jen tak pokračujte, podpora Ukrajiny bude dále klesat.

3
Před 1 měsícem

Koalice má zase plné řečí o zbraních a o válce. Co je pro obyčejné Ukrajince důležitější? Určitě vyjednávání o míru.

28
Před 1 měsícem
Hana Juranova

Rusové žádný mír nechtějí, chtějí dobývat, plenit, drancovat, mučit, zabíjet, stačí?!

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt