1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Na vině je především to, že se tato nesmyslná válka táhne již tři roky. Je logické, že pozornost o ní ochabuje. Není to jev pouze u nás, ale všude. A tak slova o vině nějaké opozice jsou přinejmenším úsměvná. Ale nepřekvapující od tohoto provládního plátku.

100
Před 1 měsícem
Otto Matouš

Jsou to tragédi.

9
Před 1 měsícem

A možná, že všichni ti chcimírové jsou jen lidé kteří pochopili, že dalším pokračováním této války bude Ukrajina jen ztrácet. Že by Ukrajina mohla Rusko porazit tomu snad už nevěří nikdo a každé příměří nebo dokonce mír bude pro Ukrajinu za horších podmínek než by byly dnes. To, že by Putin vyměňoval pár zapadlých vesnic v kurské pohraniční periferii za území na Donbasu je sice pěkná představa ale naprosto nereálná .Každý kdo podporuje další válku si musí zodpovědět základní otázku. Jaké je reálné východisko z této války. A je podtrhnout to slovíčko reálné. Něco jiného jsou naše přání a něco jiného je realita. Můžeme se stokrát rozhořčovat nad Putinem, můžeme stokrát Rusko odsuzovat ale realita je taková, že Putin a Rusko tady je a je takové jako je. A je už jasné, že sebevětší peníze, sebevětší množství zbraní, sankcí, Rusi neporazí. Pokud bychom to mysleli s porážkou Ruska vážně je jen jedna cesta a to přímá intervence NATO na Ukrajině. A ne jen nějaká letecké či logistická podpora ale přímá bojová účast. A to znamená ,že by na Ukrajině umírali i evropští vojáci. Jsme na to připraveni a hlavně jsme ochotni. Jsme ochotni riskovat jadernou válku ? Pokud ano jděme do toho, pokud ne, přestaňme dávat Ukrajině liché naděje.

Před 1 měsícem

Mám naprosto bezpečně odsledované ze svého okolí,že bývalí komunisté a jejich děti prostě nejsou morální lidé.Dříve jsem psala..čest vyjimkám.Asi existují,ale já je neznám.I ti , kteří se jevili jakžtakž v obraze, stejně nakonec jdou za Krysařem Babišem.Jednou by tento jev měli pořádně prozkoumat psychologové.

208
Před 1 měsícem
Ilona Vinsova

Jak ANO, tak i ostatní strany jsou naprosto legální a jsou voleny ve svobodných volbách. Demokracie se tomu říká. Myslím, že psychologa potřebujete spíš vy.

100
Před 1 měsícem

Anoistický hnus.

13
Před 1 měsícem
Ivan Veber

Fialoví hnus.

7
Před 1 měsícem

Řeči o míru jsou "prázdné"???? To snad nemůžete myslet vážně. Chcete snad věčnou válku?

106
Před 1 měsícem
Milan Daníček

To chce Rusko

44
Před 1 měsícem

Na vině je vláda a její média. Všechno ostatní jsou kecy a výmluvy.

6
Před 1 měsícem
Michal Latiok

komouši, která media vlastní vláda ??

Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Tak s tím rozhodně nesouhlasím. Lhostejnost k osudu Ukrajiny zavinili novináři, politici a aktivisté, kteří neustále fanaticky vnucují občanům svůj úhel pohledu, nazývají je rusofilckami, kremloboty, dezoláty a podobně. Pak se diví, když jsou jejich řeči přijímány s nedůvěrou, či dokonce odporem. Pokud by se chovali normálně a eticky, nedošlo by k tomu. Diskuse není urážení druhých, vzorem by rozhodně neměl být odvysílaný pořad ČT s Pazderkovou, Kalvodou a spol. Ptám se: víte vůbec, co děláte? Víte, jakou medvědí službu Ukrajině poskytujete? Víte, že nadměrná nebo nesprávná propagace se stává profanací? Dost pochybuji....

211
Před 1 měsícem
Martin Novák

Asi jako naposled, když už nevím, který politik se podivil, proč je nechtějí lidi volit. Sebereflexe nula, pak se diví 😄

28
Před 1 měsícem

Mně se Ukrajina a Ukrajinci vůbec netýkají, celá válka je mi u zadku, nedal jsem na Ukrajince ze svýho nikdy ani korunu. A´t dává prachy ten kdo chce, třeba autor článku a celý Forum 24, ale co dělají ostatní je jejich věc. Česká republika a Češi se mají starat především sami o sebe. Lidi to dělají, pro vládu jsou přednější Ukrajinci. Proto ta válka je více lidem šumafuk.

114
Před 1 měsícem
Tomáš Zelenka

Máte pravdu.Jsou i v Evropě země kde ani neví že se mezi sebou mlátí dva zaostalé státy někde ve hnoji na východě! Ještě před 3.lety po tom neštěkl ani pes a teď by jsme to měli obdivovat.Nemám rád ani jednou stranu,jako kluk jsem je tu zažil v 68.

24
Před 1 měsícem

Jistě, je hodně lidí kteří ty dva hlupáky poslouchaji. Bohužel.

1
Před 1 měsícem

Mě zajímá především jedna věc. Pokud by tito "válečníci" na Forum24 u klávesnice měli rukovat na UA,kolik bych jich šlo? Např. autor tohoto článku,Skýpala,Jandourek,Šmejkal...Zatím nemají ani odvahu jít diskutovat pod svůj článek a obhajovat svoje názory.

123
Před 1 měsícem
Tomáš Doležal

Hloupá řeč!

60
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt