1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Svobodné právo na eutanazii, je ukázkou svobodné a silné společnosti. Prvním pravidlem, je zpráva lékaře a druh nemoci. Prošel jsem a prochazim chemoterapii, zatím je léčba úspěšná,dokonce i sportuje. Kdyby se to náhodou zvrtlo, chci mít možnost svobodné volby. Ne zkoušet pohodlnost provazu.

2
Před 1 rokem

Tak jo! 75% lidí je pro legalizaci eutanazie. Tak kdy už, k sakru, na tom začnou kompetentní pracovat? Nemusí se vymýšlet kolo, když v Evropě (kulturní části lidstva) to už funguje, stačí se poučit! Nebo mi budou "kompetentní" tvrdit, že je to nastaveno špatně nebo dokonce že u nás je jiná situace?

2
Před 1 rokem

To autor článku nezná matematiku nebo neumí chápat slova?? Jakmůže napsat, že PRO eutanazii je 77 % lidí a hned pod tím zobrazit grafický výsledek výzkumu,, ve kterém je JASNĚ vidět, že pro je POUZE 59 %, 20 je proti a 21 je nerozhodnutých, ale "spíše se obává" - tedy spíš by pro nebyli??

To snad platilo za komoušů, že kdo není PROTI, je automaticky PRO.

1
Před 1 rokem

Jestli se s tím začne tak je riziko že to skončí tím že se společnost bude moci zbavit každého koho označí za pritez.

1
Před 1 rokem

Konzervativci se bojí zneužití práva rozhodovat o sobě. Zneužití práva držet zbraň je nechává klidným. EUTANÁZIE NENÍ HŘÍCH Více na Odkaz

Před 1 rokem

Jsem pro. Někdy život, už prostě není život. Není o co stát. Žit v bolestech nechci.

4
Před 1 rokem

Tak hlavně že už aspoň víme, Jaká My jsme Česká společnost !

Před 1 rokem

Uznání Eutanázie je uznání osobní svobody.

4
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt