1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 dny

Vnucuje se otázka: Na koho by chtěli střílet z německých tanků, ti žoldáci armády členského státu NATO?

Odpověď vyrazí dech každému opravdovému Čechovi, Rusovi a Srbovi, čili rodilému Západoasiatovi: Ti zarytí obránci Západu trénovali střelbu na naše ruské osvoboditele!! 😢

Naštěstí, díky Leninu a Putinu, Česko už brzy opustí nejen zlé EU, ale i ještě zlejší NATO; pokud ho Putinův věrný psík Doník dřív nezruší, že.

Ano, vší náš moudrý lid, jemuž antibabišové, rusofobové a jiní podobní nepolepšitelní demokrati říkají trefně „lůza“, říká jasně Stačilo!

Ano, naši drazí dezoláti mají už po krk civilizace a bezpracného blahobytu – proto volí návrat ruské armády do Česka a Česka do Ruska: Odkaz

Ano, soudruh Babiš-Bureš, náš budoucí soudruh prezident (a s. předseda Vlády národní záchrany v jedné osobě) vydá naší armádě jasný rozkaz: „Na prichádzajúci ruské osloboditele něstrelajtě, zuostantě v kasárnách, oni vás odzbroja v pohodě, jako!“

Ano, česká armáda opět na naše ruské osvoboditele nevystřelí, tradičně, díky vrozené moudrosti našeho lidu. 🙂

Jistě, čeští žoldáci NATO v čele se zlýmzlýmzlým generálem Pavlem uprchnou do civilizace, a budou na nepřemožitelnou ruskou armádu střílet v rámci sjednocené armády EU.

Ale to je jiná písnička, kterou my budoucí obyvatelé naší Česko-Moravské autonomní oblasti Ruské federace rozhodně zpívat nebudeme.

Na shledanou v lepších časech!

www.stem.cz
Volební tendence české veřejnosti - LEDEN 2025 – Týdenní model – týden 04 - STEM
Analytický ústav STEM od začátku ledna na týdenní bázi sleduje vývoj volebních preferencí. Nyní přinášíme podrobnější zprávu k situaci ve druhé polovině ledna. Kdyby se nyní konaly volby do...
2
Před 2 dny

To u nás nemáme tankovou střelnici?

A L2A4 není moderní tank. Je to poměrně stará verze. Sice je to lepší než T72 i po modernizaci ale není to tank moderní. Tím snad bude L2A8, který snad někdy společně s němci objednáme a za dalších pár let dostaneme.

11
Před 2 dny
Pavel Polášek

přesně!!!!! ten titulek mne taky dostal!!!

4
Před 2 dny

42 zastaralých tanků 2A4? Neměli jsme náhodou kupovat hlavně 2A8 a jen pár 2A4 ze zásob na výcvik?

4
Před 1 dnem
Jaroslav Brabec

ale vždyt to se děje. 45 L2A4 je přechodný stav, který skončí nákupem A8. teď se snad objednávka a výroba A8 konečně v Německu pohnou.

Zobrazit další reakci

To si snad děláte srandu? Sloužil jsem u tankistů v Chebu a výcvik jsem měl kvalitní dokázal bych to ještě dnes. Pravidelné jsme měli střelby plnou ráži průměr 100 milimetrů. A to i vagonovani na vagony Českých drah a to každých půl roku na letní i zimní vyvedení takovýho praporu. Ti vše bych dokázal ještě dnes a to jsem nastoupil na základní vojenskou službu v 18 letech. V roce 1980. Proto mi vadí názory současných politiku a chce se mi zvracet s toho jak se lidé a národ staví k obrně vlasti. I dnes bych vůbec neváhal se připojit a to jsem uz pokročilém věku.A nerad bych se dožil aby my v mé vlasti zabíjeli deti a znásilňovali ženy. To co se deje ten názor nové generace je hroznej.

11
Před 2 dny
Vlastimil Jurczak

To není názor společnosti. Jen si nesmíte brát k tělu názor internetových trolů na Seznamu.

3

To je možný ale stačí pozorne poslouchat debaty současných politiků kteří by měli mít určitě jasno a mneli by být nejlepší z nejlepších. A ne kecat jen nesmysli co nemají hlavu ani patu.

1
Před 2 dny

Ja kdyz to ctu, tak se musim zeptat na jedine, kde vam to budou opravovat? Logisticky na tom stale nejste dobře.

3
Před 2 dny
Andrea Bartosova

Nerozumim? Zezemi pro tanky bylomprebzato spolu s tanky. Opravy si zvladneme udelat sami, uphrade uz lze pouze v nemecku.

Před 2 dnyUpraveno

Leopard 2A4 je moderní tank? Autor bude asi propagandista, ale ne odborník.

2
Před 1 dnem
Josef Šamalík

pro naši armádu je moderní, bohužel

1
Před 2 dny

Moderní...ale v 80.-90. letech minulého století možná. 😉

3
Ondřej Čížek

To ano ale v 80 letech jiná technika nebylo, jen jsem si všiml že některá technika je v provozu ještě dnes kterou pamatuji.

Před 2 dny

Moderní tank je tank který je starý 30 až 40 let .....

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt