Vnucuje se otázka: Na koho by chtěli střílet z německých tanků, ti žoldáci armády členského státu NATO?
Odpověď vyrazí dech každému opravdovému Čechovi, Rusovi a Srbovi, čili rodilému Západoasiatovi: Ti zarytí obránci Západu trénovali střelbu na naše ruské osvoboditele!! 😢
Naštěstí, díky Leninu a Putinu, Česko už brzy opustí nejen zlé EU, ale i ještě zlejší NATO; pokud ho Putinův věrný psík Doník dřív nezruší, že.
Ano, vší náš moudrý lid, jemuž antibabišové, rusofobové a jiní podobní nepolepšitelní demokrati říkají trefně „lůza“, říká jasně Stačilo!
Ano, naši drazí dezoláti mají už po krk civilizace a bezpracného blahobytu – proto volí návrat ruské armády do Česka a Česka do Ruska: Odkaz
Ano, soudruh Babiš-Bureš, náš budoucí soudruh prezident (a s. předseda Vlády národní záchrany v jedné osobě) vydá naší armádě jasný rozkaz: „Na prichádzajúci ruské osloboditele něstrelajtě, zuostantě v kasárnách, oni vás odzbroja v pohodě, jako!“
Ano, česká armáda opět na naše ruské osvoboditele nevystřelí, tradičně, díky vrozené moudrosti našeho lidu. 🙂
Jistě, čeští žoldáci NATO v čele se zlýmzlýmzlým generálem Pavlem uprchnou do civilizace, a budou na nepřemožitelnou ruskou armádu střílet v rámci sjednocené armády EU.
Ale to je jiná písnička, kterou my budoucí obyvatelé naší Česko-Moravské autonomní oblasti Ruské federace rozhodně zpívat nebudeme.
Na shledanou v lepších časech!
To u nás nemáme tankovou střelnici?
A L2A4 není moderní tank. Je to poměrně stará verze. Sice je to lepší než T72 i po modernizaci ale není to tank moderní. Tím snad bude L2A8, který snad někdy společně s němci objednáme a za dalších pár let dostaneme.
přesně!!!!! ten titulek mne taky dostal!!!
42 zastaralých tanků 2A4? Neměli jsme náhodou kupovat hlavně 2A8 a jen pár 2A4 ze zásob na výcvik?
ale vždyt to se děje. 45 L2A4 je přechodný stav, který skončí nákupem A8. teď se snad objednávka a výroba A8 konečně v Německu pohnou.
To si snad děláte srandu? Sloužil jsem u tankistů v Chebu a výcvik jsem měl kvalitní dokázal bych to ještě dnes. Pravidelné jsme měli střelby plnou ráži průměr 100 milimetrů. A to i vagonovani na vagony Českých drah a to každých půl roku na letní i zimní vyvedení takovýho praporu. Ti vše bych dokázal ještě dnes a to jsem nastoupil na základní vojenskou službu v 18 letech. V roce 1980. Proto mi vadí názory současných politiku a chce se mi zvracet s toho jak se lidé a národ staví k obrně vlasti. I dnes bych vůbec neváhal se připojit a to jsem uz pokročilém věku.A nerad bych se dožil aby my v mé vlasti zabíjeli deti a znásilňovali ženy. To co se deje ten názor nové generace je hroznej.
To není názor společnosti. Jen si nesmíte brát k tělu názor internetových trolů na Seznamu.
To je možný ale stačí pozorne poslouchat debaty současných politiků kteří by měli mít určitě jasno a mneli by být nejlepší z nejlepších. A ne kecat jen nesmysli co nemají hlavu ani patu.
Ja kdyz to ctu, tak se musim zeptat na jedine, kde vam to budou opravovat? Logisticky na tom stale nejste dobře.
Nerozumim? Zezemi pro tanky bylomprebzato spolu s tanky. Opravy si zvladneme udelat sami, uphrade uz lze pouze v nemecku.
Leopard 2A4 je moderní tank? Autor bude asi propagandista, ale ne odborník.
pro naši armádu je moderní, bohužel
Moderní...ale v 80.-90. letech minulého století možná. 😉
To ano ale v 80 letech jiná technika nebylo, jen jsem si všiml že některá technika je v provozu ještě dnes kterou pamatuji.
Moderní tank je tank který je starý 30 až 40 let .....