na makake mečivého a jeho partu důchodců si fiala jen tak nepřijde ,dnes bude čobol na tiktoku vřeštět jako pravý pavián a skákat z větve na větev ,šilerová bude jezdit na oslu
A bude se fotit s bobrem.
To mne sice potěšilo, jen nevím jak jsme to dokázali. Ve svém podnikání nevidím jedinou změnu k lepšímu v oblasti české byrokracie. Spíš se to horší a to každou vládou. Místo aby se snižovala byrokracie, každou vládou narůstá. A velmi často s tím EU nemá nic společného. Naopak jsme o dost papežštější. Bohužel.
Češi v posledních letech zchudli nejvíc z EU.Taky jsem si našel článek.Každý hledá co chce najít a ve forum24 hledají pouze jednosměrně.Chtělo by to trochu vyrovnanosti.
Je chválihodné, že umíte hledat články. Existují ale i oficiální statistiky. Tam byste třeba našel, jak byla ČR v žebříčku po kovidu. Můžeme poděkovat jen Orbánovi, že nás na poslední místo nepustil. Lakomec 😄
A kdyby nebylo téhle vlády, byli jsme o několik příček výše...
Nejdražší energie, propad výroby, množství ukončených živností.
To je skutečné vysvědčení.
By mě zajímalo, kolik to hodnocení stálo?! V opačném případě, by to znamenalo, že ekonomika v evropských zemích zanikla, když by ČR byla už na devátém místě vyspělých ekonomik Evropy😀🤷
To je sice hezké, jenže v ČR chce 30 % lidí raději hrát hru VYKRM SI SVÉHO MILIARDÁŘE, pak prý bude líp.
Kcemu jsou tyhle žvásty skratka a jistě téhle Vládě teče do bot a už neví kudy kam mají to marně stejně prohrajou
A kdo tomu věří....??? Zase jen lhaní....!!!!
Naše ekonomika je vůbec zvláštní.Polepšuje si tak šikovně,že to není nikde vidět a většina občanů má dojem,že je to přesně naopak.
Většina občanů? Myslíte Milošovu třetinu, která chodí k volbám?
Fyjalo octup!