1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ježíši.. proruské, teď propalestinské .... jděte do háje už. Budou se vyvěšovat Izraelské vlajky co? Nebo jak?

10
Před 1 rokem
Michal Latiok

Ano, vyvěšovat se budou a je to tak správně ...

9
Před 1 rokem

Ti co fandi a schvalují terorismus ať už ten russký, nebo arabskémý a vůbec jakýkoliv jiný, se sami deklasují na podlidi. Svobodný svět bude muset přitvrdit.

26
Před 1 rokem

Nebýt Izraele,tak Palestinci dávno vyzdechali, cpou tam peníze, stejně jako EU, tak USA, když se člověk podívá, co dokázali vybudovat prakticky na poušti, tak musí smeknout. Mentalita Palestinců mě silně připomíná jistou minoritu tady u nás, je řvát, natažená ruka a pohrdání čímkoliv, co charakterizuje standartní civilizované chování. Doufám, že Izrael udělá zadostiučinění razantním způsobem a nastolí tentokrát jasný řád a pořádek.

31
Před 1 rokem
Antonín Sedlák

Můj názor . Ale už mě trvale mažou . Já mám Palestnce za arabské Romy. Vždyť jejich soukmenovci ohledně víry je u nich nechtějí . Nemají šanci u nich dostat azyl.

9
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Šokující prohlášení?To určite ne.Kde jsou ty tisíce zabitých palestinských civilistu,na to každý zapomíná.Bohužel je to ošklivě,brutalni ale pro lidi kterým Izraelci zabili děti,ženy atd. je to odveta za to zlo co jim Izrael po desetiletí způsobuje.

19
Před 1 rokem
Šarka Kuncova

No tak ještě vyzvěte Izrael, aby se nebránil, že tím zbytečně prodlužuje válku. A doplňte si vzdělání.

12
Před 1 rokem

Kdo ty parchanti platí? Už by se tím měl někdo zabývat.

12
Před 1 rokem
Marta Klasková

bohužel my a celá evropa

2
Před 1 rokem

A co tak název tohoto proteroristickeho sdružení?

6
Před 1 rokem
Karel Pavelka

.

Nesmíte číst jen titulky..

1
Před 1 rokem

Žádat mír pro někoho kdo rozpoutal válku??? Nějak tomu nerozumím. A schvalovat teroristický útok, při kterém zemřeli stovky civilistů, ale nesouhlasit s tím že při něm umírají civilisté. To si zase nerozumí pánové a dámy z této proteroristické organizace.

49
Před 1 rokem

Není to náhodou otevřená podpora terorismu? A nejsou na to náhodou paragrafy? Na všechno možný, i na ptákoviny se paragraf vymyslí. Ale tady se to nějak zadrhlo, bych řekl. Jestli tady nějaká taková skupina existuje, deportovat do Palestiny, včetně příbuzenstva. Myslim že by je roupy přešly během cesty.

16
Před 1 rokem
Matějka Karel

Co přesně Vám na tom citovaném příspěvku přijde jako podpora terorismu?

7
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

Proč tu nikdo nezmíní odkud pocházejí zbraně, kterými jsou Palestinci vyzbrojeni. Nikoho to nezaráží? Sami Palestinci to zveřejnili a stačí jen číst a sledovat zprávy. Jednoznačně teroristický režim zásobuje stejně orientovaný a dnes tak diskutovaný režim nedaleko od nás. Řada zbraní pochází i z naší pomoci. Zamysleme se nad současným děním ve světě a snad se z toho poučíme. Podporovat terorismus ať veřejně nebo skrytě je nejvyšší forma hyenismu.

15
Před 1 rokem

Pokud se nepletu tak schvalování teroristických činů je trestné. Pokud to obhajují nebo schvalují tak do basy s nimi nebo ještě lépe - poslat do Gazy, když je tak moc milují tak ať si jdou žít s nimi. Jsou to vraždící šmejdi a každý z těch útočníků by měl dostat doživotí ( max. 12 vteřin ). Nejsou to lidi, ale zvěř. Možná ještě hůř a někdo u nás je chrání a obhajuje jaký to jsou chudinky? Jak by se jim líbilo když by jim zaklepali granátem na dveře? Nebo odtáhli člena rodiny autem na ukázku a pořvávat u toho abrakadabra? Asi moc ne.

11
Před 1 rokem
Jan Dolejš

V našem státě šel do vězení chlápek co schvaloval masakr muslimů v Novém Zélandě tihle schvalují to v Izraeli měly by taky za to sedět jestli teda není dvojí metr.

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt