Tak to je na tom svět hodně špatně ať se přijedou podívat k nám jak to tady vede přerostlý pionýr to koukali na rozvojovou zemi
Vidím, že chcimíři jsou vzteky bez sebe. Jen tak dál pane Lipavský a celá vládo p. Fialy. Jsem na vás hrdý. Pomáháte tomu kdo je ve spravedlivém boji za svoji svobodu. Konáte a nelamentujete, že to nejde.
Za to si nic nekoupím
Tak začni pracovat.
Už jste si spočítali vážení občané o co bude dražší žít v Česku letos. O 20 nebo 30 tisic na rodinu.Loni nás měnová reforma demokratú stala 50 000 Kč.
Kam na tohle proboha chodíte? Do Bohnic nebo Průhonic - přiznejte se, Filuto-DDD
"EU dostojí svým závazkům" J.Borrel . Jako např. Do konce března vám dodáme milion nábojů. Sorry jako tak to bude jenom 300 tisíc... Nestíháme a kupovat jinde než v EU to nebudem...
Bohužel je prů...h, že se musí nakupovat po celém světě, když takové "minimální" množství munice nejsou schopni včas vyrobit.
A pak tady obhájci ruského mypa vyskakují jako čertík s krabičky, že jejich srdeční lásce ubližujeme, obkličujeme ji a chceme ji napadnout. Přitom ani není čím, skladové zásoby munice skoro nula, technika a vojáci fungovali v přehlídkovém módu - naleštit pár kousků a vyžehlit uniformy.
Doufám, že to pro NATO bude pořádný budíček a ministři obrany jednotlivých států se budou snažit napravit situaci.
Někoho musí ostatní zneužít. Proč to neorganizuje třeba Německo? Aby pak kdyžtak se řeklo,to organizovala ČR
To říkáte proto, že si myslíte, že Rusko zvítězí a bude se nám pak za to hrozit potrestání od Rusů pane Vodáku. Vy asi jste asi vzorek těch zbabělých občanů, kteří vidí jak někdo někoho přepadá a Vy přepadenému nepřijdete na pomoc a ani nepřivoláte pomoc. Měl byste se stydět !!!
Tak má vlajka EU o jednu hvězdu víc. Teď ještě na ní přidat hlavu Lipavského a Fiala může dostat pochvalu před rozvinutou bojovou zástavou.
Že,,hvězdou" Twl.myslel jsem ,že mě už na Forum24 nemůže nic překvapit a překvapilo.🤦🤡
EU slíbí UA 1mil 200 tisic nábojů do děl pošle polovinu a protože se nemají čím branit tak to stojí možná 1000 životů a navíc došla guma do praků a hrad se neozývá.
Doufám, že mu Amerika udělí nějaký diplom za loajalitu, moc by si jej zasloužil.
Možná mu dají i metál za statečnost!
Jak to řekl Lipánek, tak přes to nejede vlak...
Je před volbami a profil "Voráč" zase vylezl , vždy jen uráží a nikdy nedokázal odpovědět natož argumentovat.